Új hozzászólás Aktív témák

  • sityupityu

    Topikgazda

    válasz Norbika88 #68759 üzenetére

    Mindent érdemes kipróbálni. Rengeteg robogót hangoltam már, de én speciel nagyon nem szeretem ezeket a görgőket. Ráadásul amire hivatott, a sebességnövekedés sem mindig garantált velük.
    A gyárihoz képest a mindössze 0,2 gramm eltéréssel pont, hogy nagyon mellényúlnál ennél a görgőnél, ugyanis totál másképp fog viselkedni mint egy hagyományos. De ezt írja is az ismertetője, hogy a gyárihoz képest +/- 1 gramm is lehet a differencia.
    A hagyományos görgők között is hatalmas az eltérés, nagyon nem mindegy, hogy milyen a felületük. Pont ezen az oldalon is lehet kapni az általam két legjobbnak tartott görgőt. Az egyik a stage6 a másik pedig a dr pulley. A stage6 nagyon profi görgő, nem véletlen használják őket versenycélokra is. Egyetlen egy hátrányuk az, hogy egy kihegyezett tuningrobogónál viszonylag gyakran újra kell finoman zsírozni. De pl nálad egy széria robogó esetében ez nem szempont. Régebben ha görgőt kellett ajánlani akkor mindig a stage6-ot ajánlottam, viszont most már egyre inkább a linkelt dr pulley felé húzok. Még keményebb és simább felülettel rendelkezik mint a stage6, ezáltal zsírozásra sincs szükség ennél a görgőnél. Utána ott van még a malossi görgője is ami szintén jó minőségű, de én csak az előző kettő után tenném minőségben.

    Ami a szíjadat illeti az még elmegy, 1,5 mm-es kopástól mondanám cserésnek.

    --albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

Új hozzászólás Aktív témák