Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xbox Series X|S
- Dark Souls sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Byk01
őstag
-
Byk01
őstag
Most komolyan kb. 100 ezres állványt javasolsz valakinek, aki a 25-30 ezres állványt a drága kategóriába sorolja?
Szabix01 (#4921) El kell keserítselek, a neked drága kategóriában kell nézelődnöd mindenképp, az olcsóbbak jellemzően a nem ajánlott besorolást kapják.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Byk01
őstag
Studi 25-30 ezres árat írt. A kérdező pedig azt írta, hogy amit Studi írt, az már a drága kategória "Árban pedig amit Studi kolléga belőtt inkább a drágába sorolnám ". Nekem ez elég egyértelmű.
Ha ebben a kategóriában nincs tapasztalatod, nem kötelező javasolni Én sem tettem, pedig nekem még van is egy Induro AT213-am, amivel meg vagyok elégedve, de ha erre rádobok egy normális fejet, erősen a (kérdezőnek) drága kategóriába esik.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
kellcucc
aktív tag
Igen. Ezt ütöttem le tegnap, leírás alapján tetszik. Annyiból kicsit furcsa, hogy a leírásokban ez nincs benne, de az egyik véleményíró azt írta, hogy a középoszlop megfordítható, így lehet a földhöz közelebbi képeket is csinálni. Vanguard cx 204 lett volna a másik kiszemelt, de az nem megfordítható. Életem első állványa, szóval nem tudom, hogy a pano vagy a gömbfej a jobb számomra. (Még csak állványról se fotóztam soha).
Az eladó szerint nagyon jó állapotban van
Esetleg van az állványról személyes tapasztalatod?[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
Maradjunk annyiban, hogy bőven 20eFt alatt.
(#5091) Real_Necro: Olyat kérdezel amihez én nem értek.
Sosem használtam állványt, de mivel látom, hogy elég érzékeny a bemozdulásokra az FZ200, így jutottam el ide, ebbe a topikba.
Milyet javasoltok?
Kicsit visszaolvasva a Hama-t nem ajánlottátok, pedig elég jó árban van.
A célom az, hogy stabil legyen, ne boruljon fel, és ki tudjam használni minnél jobban ezt a fényképezőt.[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
csupa csaki
tag
De, lehet jobban jarnek, viszont amit most meg tudok engedni magamnak az egy ILYEN. Hogy oszinte legyek nem ismerem, es annyira nem is bizok benne. A legnehezebb felszerelesem az egy 70D + Tamron 70-300mm. A jelenlegi fej nagyon eros es stabil, ezert szeretnem megmenteni, ha lehetseges.
-
makoss
veterán
Egyáltalán nem arról volt szó itt, hogy 3000-4000Ft-os állványt szeretnék venni, mert akkor bemegyek a MM-ba és veszek egy Hammát, azt már tudom, hogy gyenge, láttam is élőben, de 15-16e Ft-tól drágábban sem vennék az tuti, még akkor sem, ha FZ200 gépem van!
A Manfrotto erősnek tűnik, de azt élőben még nem láttamKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
A Manfrotto most kb ott van, ahol egy 4,5milliós autó 3,5 milliós téli gumiabroncs szettel
Érthetetlen az áruk.(#5212) FLx: Erőssen kategóriától függ, mert ott is van 16-17ezerért, meg 100.000Ft fölött is!
[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
HardSanyeee
őstag
Ez jó hír, köszönöm a választ! Bár ha jól értem, akkor az ÁFA ugyanúgy ronthat az összképen.
(#6597) Viperator: Igazából azért nem írtam le, mert nagyjából megvannak a kiszemelt állványok, a Zomei Q555, Zomei Z688 és QZSD Q999 trió között gondolkodok. Bár az elsőt már kb kizártam, az utóbbi kettő között meg sok különbséget nem látok igazán.
De ha az E betűs boltból van valami jó ár-értékű ajánlás, akkor szívesen meghallgatom
Egyébként egy Pentax K-500-am van két kit obival (18-55 és 50-200), kb 1 kiló lehet a váz + obi kombó. Felhasználás csak fotó lenne, vegyesen egy képes fotók és panoráma felvételek.
Jelenleg egy Hama Star 63-am van, a topikot visszaolvasva nem örvend túl nagy népszerűségnek a márka, személy szerint gondom nem volt vele (legalábbis egyetlen állvány birtoklása után ezt mondom), de vannak funkciói, amik nem tetszenek, így váltanék.
-
Maggressor
csendes tag
Üdv, tökéletesen igazad van, igazi balf.sz módra kérdezek...
Egy Eos 80d és néhány kisebb obi mint a 10-22, 50, 28-135 (esetleg egy kétszerezővel) max 100-300 ...
Van egy nagy állványom, stabil de nehéz, olyat keresek ami mobil/könnyű,nem túl nagy nem is akarom teljesen kinyitni, csak mégse a földön álljon a gépMár kiszemeltem ezeket:
Manfrotto Beefree (sztem gyenge)
Zomei Z888C (nincs infóm róla csak az elődeiről)
K&F Concept TC3134C (nincs infóm róla csak jól néz ki 200dollárért,gondolom pont olyan mint a Benro,Neewer és a többiek))
Vanguard Veo 2 vagy Alta pro 2+ 264ct
és amit linkeltem a 3 Legged Thing állványai, amik számomra nagyon elégnek tűnnek csak semmi tapasztalatom velük (méretre,designra és amit hazudnak róluk ezek tetszenek a legjobban /Folded Length 350 mm,Load Capacity at 23º - 30 kg / 66 lbs Load Capacity at 55º - 20 kg / 44 lbs Load Capacity at 80º - 10 kg / 33 lbs/Köszönöm a rám pazarolt időtöket és a véleményeiteket!
-
-
őstag
Ma megérkezett a Zomei M8-as.
Gyári hordtáskával érkezett. Stabil, masszív fém állvány. A gyártási minősége az árához képest teljesen korrekt. Sorják sehol sincsenek, de azért a fekete festésén közelről látszik, hogy nem egy Manfrotto.
Ajánlom, egy MILC szettet simán elbír.
(MILC-em van, DSLR-em sose volt.) -
.mf
veterán
Lehet Alin kívül máshol is kapni? De csak BF akcióban volt annyi, most már visszament a normál árra.
Azért azt leszögezném, hogy ez egy céleszköz, ami arra jó, amit én kerestem hosszútávú túrázásra (kicsi, kis átmérőjű, könnyű, még épp elég magas, hogy gazból kilásson), de általános felhasználásra már nem, ahhoz túl kicsi és gyenge.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Motoros topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen routert?
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest