Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Gothic Remake
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Bestbuy játékok
- Escape from Tarkov
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Bár nem használom, de feldobtam (portable verzió), hogy megnézzem neked.
4K TV-re van kitéve. A skálázás 300%. Így néznek ki az arányok.
A W10 már elég intelligens ahhoz, hogy megjegyezzen mindenféle beállítást. A kijelzők skálázása kijelzőnként állítható. Ahogy a képfrissítés gyakorisága is.
Emellett képes azonosítani az adott konfigurációkat. Mondjuk én kijelzőt nem szoktam lehúzni, mert arra nincs szükségem, de az egyik monitorom képaránya megváltoztatható és ezzel a maximális felbontás is megváltozik. Első váltáskor mindent be kellett állítanom. Még a hátteret is, mert valami nagyon régen használtat tett be. Visszaváltáskor visszaállt minden az eredeti helyzetbe, gondolok itt arra, hogy az ikonok, gadgetek oda kerültek, ahol voltak. Amikor megint átváltottam, akkor már úgy jelent meg, ahogy utoljára hagytam, semmit nem kellett állítanom.
Mondjuk, ha kikapcsolom teljesen az egyik monitort, akkor az eltűnik, mintha lehúztam volna. Mikor visszakapcsolom, akkor ugyanazokkal a paraméterekkel megy, mint korábban.
Ilyen kikapcsolásra is volt már példa. -
Vesa
veterán
Mert a menü (a fejlécben), a windows beállításaival megy. A FreeCad-ben én sem találtam UI scalert. Sajnos néhány fejlesztő még 2024-ben sem képes skálázható UI-t írni.
ParadoxH
Mint az általad linkelt fórum bejegyzés mutatja (ami 2021-es), ezt a problémát 3 év alatt sem sikerült orvosolniuk. A customization csak annyit csinál, hogy összerakhatod magadnak az ikonsort a fejlécben. Globális font méreteket sajnos ott sem lehet állítani.[ Szerkesztve ]
-
ParadoxH
aktív tag
Én egy FreeCad modul létrehozása fele tapogatóznék. Erről itt van egy precedens. Illetve van egy interface customization lehetőség is. Ez talán még egyszerűbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hosszabb bemutatót kapott a Gothic Remake
- Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD