Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
aktív tag
válasz
Reggie0 #32607 üzenetére
köszi a tippet!
imibogyo: hagyd, ugyanaz mind a kettő, csak amit Reggie0 belinkelt az újabb. azért kevertem a másikkal mert ugyanazok az elemek vannak benne, szerintem azt javította ki/vette át.
ez az OpenSCAD-os jól működő verzió nekem tökéletes, van benne lehetőség hogy bármelyik fogaskereket módosítsam, fogakat számát, méretet, szinte bármit, jobb oldalt egy paraméterező ablakban csak meg kell adni mit szeretnék és már rendereli is a módosított objektumot.
nagyon köszönöm a segítségeteket, meg persze a többieknek is aki foglalkozott a problémámmal, ezzel már sínen vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek hibás tuf 4090
- Nintendo Switch 32GB. RED & BLUE,Kiváló állapotban,extra tartozékokkal.
- Dell OptiPlex 740 - Athlon64 3800+, 4GB RAM, 80GB HDD, Geforce 6150
- Nintendo Switch OLED 64GB. (+256GB.!) Pokémon Scarlet & Violet Edition Kiváló állapotban.
- Steam Deck 64+512GB.! Kiváló/Karcmentes állapotban eladó!