-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo666
tag
neztem asust is,de akkor lehet a sapphire lesz...garancia ide vagy oda...
a legolcsobb asus majdnem 7k-val dragabb lenne,mint a sapphire...mert + szallitasi koltseg is lenne es egy eleg noname bolt..es akkor mar az van,hogy majdnem legolcsobb 660TI szint arban...onnan meg 1-2 k a gtx 760...de szerintem nekem a 7870 eleg lesz boven...
a sapphire ott van ahonnan a tobbi alkatreszt rendelnem majd...mindent onnan... -
diablo666
tag
válasz tjhooker464 #30153 üzenetére
koszi...akkor szerintem gtx 660 lesz...
ahogy itt olvasgatok lehet az fx6300-bol is inkabb i5 4670 lesz...
jol kifutottam a keretbol -
diablo666
tag
hat addig meg lehet varok,ha eddig tudtam...hatha lemennek az arak...
szerintem akkor majd 660 lesz...
raadasul kozben eszrevettem,hogy az oldal,amit linkeltem eleg noname...garanciat sem irnak sehol...lehet jobban jarok,ha mindent egy helyrol rendelek meg...
akkor meg 55k lesz a legolcsobb 660 meg az alaplap is vagy 10k-val dragabb lesz...
de legalabb edigital,ahonnan mar rendeltem... -
diablo666
tag
hi,
az lenne a kerdesem,hogy ez a kartya csak sima TI vagy boostos verzio...?
ha csak TI es megrendelnem,akkor porul jarnek...
olcsobb a tarsainal es a dobozon csak TI-t mutat...mashol a boost is rajta van a dobozon...
most vagy rossz dobozt raktak ki,vagy elirtak a termeket...?elmeletileg egy fx 6300-hoz es u2312hm monitorhoz kene full hd jatekra...
kiprobalnek majd mindent idovel,mert a p4-emen semmit nem tudtam...nem kell minden maxon menjen,de a legjobb kartyat szeretnem jo arban,mert nem akarok majd babralni vele...a legolcsobb HD7850 2 gigas Sapphire 5k-val dragabb - ez szerintem kilove,mert ugy lattam a boost el is veri egyes jatekokban...
a Gainward - GeForce CUDA GTX660 2GB 10k-val dragabb...van olyan latvanyos kulonbseg,hogy megerje a kulonbezetet...?
vagy a max egy Sapphire Radeon HD7870 GHz Edition Dual-X 2GB DDR5 15k-val dragabb...
melyiket kene venni?
a legjobb teljesitmeny/ar szerint a gtx 650 TI boost lenne...?
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Óra topik
- Tőzsde és gazdaság
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Windows 11
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...