Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
válasz Balinov #70793 üzenetére
Az amazon.de-n meg van (per pillanat) 4 darag MTS420S, az nem melegszik annyira. Csak 240GB igy az also hatar de az a helyzet hogy ebben a meretben nemigen valogathatsz. Nem nagyon maradt mar mas a Transcend-en kivul a piacon.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Balinov #70793 üzenetére
Utóbbi megoldás szerintem felejtős, kínlódna a fene a kanócokkal...
Két nap után megutálnád az egészet. Laptopot vennél, ha kábelezni akarsz, az már asztali gép.
Egy laptopban bármely SSD hőfoka fel fog kúszni, az, hogy az adott gépben milyen lehetőségek vannak a hűtésre, azt szétszedve látja az ember.
A konkrét típus járt nálam ,de nem mostanában, nem tudom van-e Dell topic.
Thermalpad és esetleg vékony fémlemezzel megoldható a hűtése is szerintem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Balinov #39491 üzenetére
Ha dolgozós SSD lenne, akkor miért nem egy megbízhatóbb modellt választasz 2x ennyiért? Nem fér bele a budget-be? Meg nem valószínű nem túl gyors SSD ez (az olvasás-írás értékek csak egy mérőszám, ami fontosabb hogy mennyi különféle adatot tud magán átpréselni adott időn belül IOPS).
Szerintem többet veszítenél, ha pont munka alatt adja meg magát és keresned (venned) kell egy másik meghajtót.
De persze a végső döntést te hozod meg.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Balinov #39489 üzenetére
Senki nem írt még marvell 1120-al szerelt SSD-ről itt vagy a fő topikban. Ha az ár az elsődleges szempont akkor vedd meg és gari idő lejártakor cseréld le.
Biztonsági mentésről ne feledkezz meg, valamint ne tárolj rajta pótolhatatlan adatokat!Ennyit tudok tanácsolni.
⭐ Stella
-
törölt tag
Koszi, habar sajna ugy tunik egyelore megsem lesz SSD. Ma jott meg a HDD Caddy-m, Szencsenbol rendeltem, de nem mukodik. Tobb mint 2 het volt mig ideert. Az volt az eredeti tervem, hogy az SSD lenne a rendszer vinyo, a HDD meg menne ki a Caddy-be de mivel nem jo a Caddy igy az SSD-vel egyedul meg nem vagyok el, mert nincs hely egy masik lemeznek odabent gyarilag.
-
Bodor
veterán
Hasonló a véleményem, mint az előző SSD-nél, de valamiért kisebb a bizalom a Sandisk felé. Ettől függetlenül reméljük nem lesz vele probléma ha már meg rendelted. Jó olvasgatást, várjuk a beszerelés és telepítés utáni élménybeszámolót!
(#701) dantre:
Miben venném észre a gyorsulást?
Minden olyan tevékenységben amely lemezolvasással és írással jár: programindítások, programok telepítése, mappák fájlok megnyitása, másolása, windows boot, stb...
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
No, meghanytam-vetettem magamban egesz nap ezt az SSD kerdest. SanDisk Extreme 120GiB bejovos, ennek a hexusos tesztnek alapjan jo valasztas, kis unikom az OCZ-k, Samuk, Crucialok vilagaban, igy meg is rendeltem a sajatomat. Elvileg kedden varhatom a futart.
Addig meg belemerulok a FAQ/Logout-os irasok garmadajaba
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Bodor
veterán
HDD-n lévő winről mehet a firmware frissítés, én azt inteles vezérlőre tenném az SSD-t a rendszerhez. Telepítéshez 1-2 link olvasnivaló...
[ Szerkesztve ]
-
Bodor
veterán
Specifikációk alapján lehetne ez a Mushkin akár egy OCZ Agility3 , Vertex3, vagy akár Kingston V+200 is, melyek tapasztalat alapján is ajánlott vételek, szóval szerintem nem lősz mellé hosszabb távon sem vele kapcsolatban. Bár kis hazánkban nem elterjedt márka, kivétel a RAM-jaik ( de azok úgy tudom jók) , én adok neki egy plusz szavazatot, már csak az ára miatt is.
Ha a 3 év garanciát is tudod érvényesíteni, akkor szerintem jó vételnek tűnik. Ha megveszed, akkor ne kerülje el a figyelmed az oldalon is feltüntetett firmware frissítés, melyet az oprendszer telepítése előtt ajánlatos elvégezni.Download the latest firmware 5.0.2 HERE to ensure top performance and drive reliability.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Filmvilág
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- nVIDIA Geforce-osok baráti köre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest