Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
-
harry
veterán
válasz student #5622 üzenetére
Most. Na de, hogy lehet már konkrét hardverekkel háromnegyed évre előre tervezni? Azt sem tudni, első negyedévben mi lesz (sőt, ez a mostani 830-as akciózás sem volt gondolom különösebben előre jósolható), nem, hogy nyáron. Fölösleges most ezen izgulni. És ez jóformán minden hardverrel így van.
[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
jeni
félisten
válasz student #5133 üzenetére
átalakítós USB-SATA kábelt még nem láttam forgalmazni ha pontosan az volt a kérdésed és nem elírás!
[ Szerkesztve ]
-
Bodor
veterán
válasz student #4846 üzenetére
De úgy volt, és meg is lesz, ha lesz rá időm.
Bár a szakik azt mondták, hogy még nem kéne, és én is tartom a véleményemet ( Agility 3 -ból a jó ára miatt jóval több fogy, ezért több hibás darabról is hallani,) , mégis ki fog kerűlni, hogy ne ezen lovagoljon mindenki. Kíváncsi vagyok mi lesz a következő legolcsóbb, sokat vett típus, aztán majd hallhatjuk arról a problémákat.....
A többes szám nem indokolt, mert az Agility 4-el nem látom, hogy mi lenne a probléma.
-
balpis
őstag
válasz student #1939 üzenetére
gondolj bele, mennyit írsz olvasol és mennyi ideig van üresjáratban?
Szerintem messze 90% felett van az üresjárati idő. Ott pedig a Samu a jobb.
Egy gyors számítás feltételezett értékekkel (nincs alapja, lehet, a valóság ettől nagyon eltér):
90% idle
3% seq. wr.
2% seq. r.
5% random r.
Ebben az esetben az átlagos fogyasztása a samunak 0.4695W, az OCZ-nek pedig 0.4911W
Azaz 0.02W-tal még rosszabb is az OCZ.
Na most ez 5 óra alatt 0.1Wh különbség.
Hány Wh-s is az akkud? 30? 50? Vagy akár csak 20? Miről is beszélünk akkor?Ha a fenti értékeket pl. 90, 2,4,4-re módosítod, akkor a különbség megközelíti 5 óra alatt a 0,15Wh-t....
Szóval ha nem írsz rá folyamatosan, akkor semmi értelme cserében gondolkozni.
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
gorgo
őstag
válasz student #1939 üzenetére
Ha jól értelmeztem akkor egy 830-as samu ssd-t akar más ssd-re cserélni Nekem ez akkor is mókás. Igen, több, mint fél vatt, de a noti nem egy fileserver.
És a fogyasztás a chipek számától is erősen függ, és ha nem 256Gb-ot használ, hanem 64-et akkor mindjárt kevesebb az...
#1937 -re valaki?[ Szerkesztve ]
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- WD My Cloud Mirror Gen2
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest