Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Ebbe semmi szívatás nincs. A kártyád biztonságosan van kezelve, illetve miért a 400 ember? Talán mert az akció 400 emberre vonatkozik, gondolom a közös akció a M.C.-al nem 1 millió emberre kalkulálták. Egyedül az nem korrekt hogy ezt a 400-as limitet edigitalnál nem tüntették fel.
-
andrasko
senior tag
Nem a bankkártyával van gond!
Androidos "okoson" egy kalap k@ki!
A google-MCmobile szinkront 2 nap alatt sem tudtuk beállítani.
Iphone-on király, zsírul ment a push üzenetek engedélyezése után.
(a mobilbankkártya aktiválókódot viszont nem küldte a számlavezetőbank, külön kellett kérni, persze azt sem tudták miről beszélek!)Samsung 830 128GB SSD megvéve: 17900,-ért.
ÚJ MEGBÍZHATÓSÁG (78): http://hardverapro.hu/tag/andrasko RÉGI MEGBÍZHATÓSÁG (106): http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=andrasko TELEFON: +36 (70) 505-0202
-
Balage76
senior tag
Kártya alapú az azonosítás és a mobil alkalmazás is a kártyaszámhoz "kapcsolódik", így kártyánként egyszer veheted igénybe a kedvezményt is, nem emberfüggő...
Tényleg durva kedvezmény, ennyit ritkán szoktak adni. Persze nem mindenki a 27900-as SSD-vel használja majd, csak itt elég közel van a limit és ugye több mint 30%-ra jön ki a kedvezmény. 18000-ért 128GB, az tényleg komoly!
[ Szerkesztve ]
-
oettinger01
őstag
-
Bodor
veterán
Sokat gondolkodtam mostanában azon, hogy kivegyem-e az ajánlásból az Agility3-at, de én is arra a következtetésre jutottam, mint Te, és ezt már többször le is írtam.
Folyamatosan olvasom a Flash SSD topikot, és látom hogy mivel görcsölnek az emberek, a legtöbb probléma user error, a másik fele meg a nagy számok törvénye, ahogy Te is írod.Mostanában be-benézek a Milyen asztali gépet vegyek-be is, és ott szinte minden második vásárlónak Agility3-at ajánlotok, hát egyáltalán nem csoda, hogy több a visszajelzés a hibáról, melyek része nem is az SSD hibája, hanem információhiány miatti helytelen telepítés vagy beállítás. ( a legutolsó pl. megosztott eSata portra dugta az SSD-t, hát nem is ment rendesen, mert megmakkant a vezérlőtől)
Szóval: Szerintem egyelőre marad az Agility 3 az ajánlásban, itt és a cikkemben is, úgyis lassan kifogy a készlet, és utána majd mindenki a soron következő legolcsóbbat fogja venni, és hallgathatjuk majd a azokkal kapcsolatos szörnyű hibákat......
(#2420) icons:
Nem várható. Max olcsóbb lesz valamivel, de akkor mindig várhatnál. . .
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Amennyire én tudom a trim csak utasítás a vezérlőnek, hogy hol-mit csinál azt nem az OS dönti el (Ha esetleg rosszul tudom akkor javítsatok ki). Nekem Linux is van fent, azt használom 90%-ban, de ha winre megyek akkor sem érzek lassulást (a szokásoson kívül )
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
Ez a "jót könnyű megszokni" dolog. Ha teheted, hagyd meg a HDD-n is az OS-t, még 1-2 hétig, utána bootolj arról, használd kicsit...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Bodor
veterán
Na hát akkor ezen már ne vesszünk össze
Nem vagyok hülye, csak máshogy keresünk...
Én így tettem: Google kereső: beír hogy asrock, az első találatban a klikk a " Motherboard Series" -re, és a megnyíló ablakban az Intel Socket 1155 blokkban a Z68-as sorban csak 3 típus van, egyik sem az amelyikről a kérdező írt.
Honnan kellene tudnom elsőre, hogy bal oldalt még egyszer rá kell klikkelni a Intel Socket 1155 sorra, hogy kinyíljon középen újabb 3 sor Z68-as, melyben tényleg ott szerepel az Z68M-ITX/HT , pongyolán fogalmazva a Z68 itx... ??? -
félisten
"Az A-data S510 nincs a listában."
Igen, szerepelhetne. Bodor-t kell megkérni, hogy tegye a listába. (Vagy fatestápólóval noszogatni )"Jól sejtem, hogy ez kb. az Agiity3 szintje lenne használhatóságban?"
Pontosan. Ugyanaz a SF vezérlő, asszinkron NAND-ok, mint Agility 3/Force 3/V+200 stb esetében.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Topanka
aktív tag
Lehet, hogy bután hangzik, de laikus vagyok és steretnék többet tudni erről.
Miért is az Agility 3?
Melyik csipvezérelt SATA III csatlakozóba dugjam?
Mi lenne a következő ajánlat ami árban követi?
Trim támogatás van benne?Esetleg a Crucial M4 SSD 128GB (CT128M4SSD2) 39-40 ezerért?
Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
Na igen, én is ezt találtam. Csak mivel jó ideje már nem nagyon követem a PC világ híreit, mostanság "kapcsolódok vissza", ezért írtam ide, hátha ti többet találtok. De akkor te is arra jutottál, amire én.
Bodor: uhh, tééényleg, igazad van, erre nem is gondoltam... Akkor valahol megpróbálok utánakérdezni/keresni, hogy van-e rögzítőlyuk.
Köszönöm a segítségeteket.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Háború Izraelben
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör