Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Wuthering Waves
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Year
tag
Sziasztok!
Van egy samsung 840 120gb-s ssd. Amiket írtak a neten azokat kikapcsoltam legalábbis a többségét. De a gép mostanában állandóan kiírja,hogy kevs a memória. A gépben 8 giga van így kissé értetlenül állok a promléma elött.Tudtok erre valami okosságot?
-
Year
tag
Sziasztok!
SSD használó lettem . Amit linkeltetek (SSD beüzemelése a gyakorlatban!) azok alapján beállítgattam,bár a trimmet nem tudtam. Viszont 1 dolognál megakadtam. AZ első partició ellenörzése....amit a gép kiad számsort elkell osztani 4096-al. Egy egész számnak kellene kijönnie. Ez most mit isjellentene? Az utolsó számnak párosnak kell lennie? Bocs de ilyen téren nagyon tudatlan vagyok
-
Year
tag
Köszönöm mindenkinek!
Igazából engem nem is a szabad hely aggasztana,ha nem annak idején nézegettem a leírásokat és akkor egy csomó minden fel volt sorolva amit kikellett kapcsolni vagy állítani kellett a hosszabb élettartam miat.Engem ez érdekelni,hogy ezek állítására még szükség van vagy már fejlődött annyira,hogy ezekkel már nem kell foglalkozni?
-
Year
tag
Sziasztok!
Ma kaptam egy samsung 840-est. Nézegettem neten a beállításokat és egy olyat találtam,hogy ha vigyázok,hogy legalább 10% szabad hely legyen rajta és ha 4 gignál több van a gépben akkor nem kell mást állítgatni. Nekem most 8 giga van benne,
Ez mennyire lenne igaz?
-
Year
tag
Sziasztok!
samsung 840-est tennék laptopba,a beszereléshez kell keret?
Nézegettem de csak 3.5 keretet találtam de 2.5 nem. Hol lehet találni ilyet?
Köszi előre is!
-
Year
tag
Sziasztok!
A samsung és Ocz márka között vacillálok. A Samsung 530mb/s olvasás és 130mb/s írást ír.
Az Ocz pedig 525mb/s olvasás és 475mb/s írást.Az Ocz ennyivel jobb lenne vagy csak reklámfogás lenne?
-
Year
tag
Sziasztok!
Egy acer notim van. SSD-ben gondolkozom,hogy kissé gyorsabb legyen. Eddig samsungban gondolkodtam,de érdemes 120 gigást vásárolni? A gépembe 2 merevlemezt lehet beletenni így a méret nem annyira fontos. Tudnátok valami tanácsot adni márkában,hogy mivel érdemes foglalkozni?
Előre is köszönöm!
-
Year
tag
Köszönöm
Hogy lespórolják? Én a gépemet az acer shopban néztem ki és redeltem meg. Elvileg rálett volna telepítve a linux meg küldték volna a sok sok cd-ket,telepítőtek meg stb..
Kibontosm a dobozt,1 gép,1 aksi és egy töltő. Se cd-k se linux a gépen... Felhívtam őket,szerintük ez kizárt,nézzem meg a dobozban. De nem volt benne,visszahívom erre közli az eladó (leszarom stílusban),hogy mit kezdjen vele? Na bumm Ennyit az acer shopról. Tőbbet velük nemfoglalkzok.
Ha kell majd hozzá ilyen adapter akkor veszek egy kis aluminium csíkot és ráhajlítgatom
-
Year
tag
Sziasztok!
Az ssd-hez adnak ilyen fém keretet vagy azt külön kell megvenni? Notebóókba lenne.
Esetleg acer aspire-be rakontt már valaki? -
Year
tag
Sziasztok!
SSD szeretnék venni,mr pár dolgot átolvastam de még 1-2 dolog mindig nem tiszta.
Vigyázni kell az olvasás/írással. De ha feltelepítek rá egy programot és elindúl akkor az már nem minösül olvasásnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest