Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
Sziasztok
SSDt szeretnék venni 1 hónapon belül, de nem követtem a technológiákat már jó ideje és nem vagyok képben mi lenne a jó választás. 80-200+e Ft értékben találtam gyorsan rákeresve webáruházban a tárolókapacitás alapján m.2ra.
1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá?
max 150e Ft, de nyilván ha van olcsóbb nekem megfelelő, az jó volna
2. Mekkora SSD-re van szükség?
2 Tb
3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó?
asztali gép / M.2
4. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán)
Asrock Z370 Extreme4 lapba
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ? Kérünk NE azt írd, hogy minél több, hanem döntsd el, mert kapcsolatban van az SSD-re szánt összeggel!)
mondjuk 5? nem annyira szempont.
6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD?
Kifejezetten játékok alá lenne.Most egy 1terás 7200as HDDn vannak meg egy 64Gb-os Sata2 SSDn, de már ezeken sem férnek el és szóval a 2Tb kellene mindenképpen. Láttam egy videót arról, hogy NVMe SSD mennyivel gyorsabb, mint a nem NVMe SSD, de nem egyértelmű számomra hogy a lapom tudná-e kezelni, meg egyáltalán szükséges-e játékokhoz? Vagy már minden m.2 NVMe amúgy is? Ezekről fogalmam sincs. Azt tudom, hogy letilt majd 2 Sata portot a lap, ha bekerül az m.2 slotba az SSD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Projektor topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Warships
- Politika
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest