-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Windowsnak, programoknak és 1 db játéknak szeretnék egy 60 giga körüli SSD-t a notimba a benne lévő 750-es vinyó mellé. Az SSD-ről lényegében csak a programok futnának valamint az éppen használt dokumentumok valamint néha napján egy játék ami 5 gigát foglal. 8 giga ram van a notiban és a hibernálás valamint a pagefile is ki van kapcsolva így ezek nem foglalnak helyet, megközelítőleg olyan 30-32 gb lenne az elfoglalt terület az ssd-n.
Melyik SSD-t érdemes megvenni? Neten találtam egy új ocz vertex 3-at 19-ért, ahogy néztem a sebessége sem rossz, vagy még amit találtam a közelben: kingston v100 64 gb, de ez már elég régi modell, kihasználná a notim az újabb ssd-t? (Phenom X3).
(1. 20e kb
2. 60-64GB
3. Windows 7 HP
4. Notebook
5. (Acer 5552G)?
6. Csak magában az SSD kell.)[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- OLED TV topic
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- WD SN720 256GB M.2 2280 Pci-e NVMe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest