Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atimester
aktív tag
válasz
zoleeno1 #5870 üzenetére
Jövőre meglátjuk!
Akkor még idén gyorsan vásároljatok! Én tapasztalatból írtam, mert én és a baráti köröm is sok mindennel foglalkozik (kereskedelem, marketing, pénzügy, sajtó és politika…), de nem akarok senkit meggyőzni!
Mi pl: januárban, sőt inkább februárban szoktunk vásárolni, amikor üresek a plázák, rogyásig vannak a nagykerek, pangnak az üzletek és a web áruházak sorra versenyeznek a kevés megmaradt vevőért. (A kereskedelem olyankor a túlélésért küzd. Ki kell termelni legalább a rezsi költségeket.)
Gondoltam megosztom az információt és a véleményemet, hisz erről szól egy fórum. És ezt igen is lehet higgadtan és kulturált módon megtenni, még ha különböznek is az álláspontok. Pont ez a lényeg, hogy megosszuk az információkat, amiből mindenki profitál, hisz mindnyájan egy gályában evezünk! De mindenki maga dönt az életéről, és viseli annak a következményeit!Szóval majd jövőre meglátjuk!!! Kellemes ünnepeket!
-
jeni
félisten
válasz
zoleeno1 #5157 üzenetére
Üdv
Mindhárom 1,65V-s attól függetlenül mehetnek benne.
Inkább G.skill-t vagy Corsairt vennék.
Innen nézted ki a memóriát? DDR3 1600 4GB Kingston KHX1600C9D3K2/8GX ez szerepel a listádon -
jeni
félisten
válasz
zoleeno1 #5113 üzenetére
Alpenföhn Triglav hűtőt érdemes megnézni. Nagy teljesítményű, keskeny kialakítású minőségi processzorhűtő. Itt biztos,hogy kapható,de Pesten a PC Gear boltban is forgalmazzák
-
jeni
félisten
válasz
zoleeno1 #5113 üzenetére
Szia
Ha nem vagy biztos benne akkor itt a LOW Profile változat ami alacsony bordás ugyanabból a márkából és típusból
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Futás, futópályák
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- Politika
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest