Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
bikkamokka #866 üzenetére
mennyire jött ki 1 lap papír nélkül?
-
KTU
addikt
válasz
bikkamokka #860 üzenetére
Samsung ML-2010P, Xerox Phaser 3117, Samsung ML-2010, Samsung 2010PR, Samsung ML-1610,
szoval e 2 tipust ajánlom, olcsó és strpabíró nyomtatk és ami nem mellékes találsz hozzá olcsón utángyártott tonert vagy töltetheted
ha az ár és olcsó üzemeltetés nem szempont a 3 közül csak a Kyocera
Canon külön nem nagyon fejleszt HP alapra épít
3 közül leg gyengébb a HPamúgy a 3 nyomtató nem 1 kategória árban sem, mi alapján válogattál?
-
KTU
addikt
válasz
Ferrarer #853 üzenetére
most kapható típusok a teljesség igénye nélkül:
4 különálló tintapatron (PGI-5BK, CLI-8C, CLI-8M, CLI-8Y)
Canon PIXMA iP3300, Canon PIXMA iP3500, Canon PIXMA iP4500, Canon PIXMA MP520,5 különálló tintapatron (PGI-5BK, CLI-8BK, CLI-8C, CLI-8M, CLI-8Y)
Canon PIXMA iP4300, Canon PIXMA iP4500, Canon PIXMA MP510, Canon PIXMA MP600 -
KTU
addikt
válasz
SeatZola #846 üzenetére
Az újabb technika (Epson R265, 285) valószinűleg jobb minőséget produkál, (sajnos még ezt a tipust nem próbáltam) de ez valószinűleg nem érzékelhető átlag user számára, mondjuk a "régebbi" (R 340) is nagyon jó minőséget produkált és szerintem ennek gazdaságosabb az űzemeltetése, a patronok tintamennyisége jelentősen lecsökkent az újabb tipusoknál (sajnos nem csak az epsonra jellemző)
én az R340 mellett döntenék már lehet kapni 25.770 Ft-ért -
KTU
addikt
Kép (1 másik fórumon írták csak nem akartam direkt linket), hogy ne lepődj meg később a toner árakon. A színes lézernyomikat (meg persze a tintasugarasat) is viszonlag olcson adják, de utána a fenntartás.....
szerintem, foto nyomtatásra hagyd meg a mostanit, fekete lézer a dokumentumokra 20k körül már lehet kapni ezekhez van utángyártott vagy töltött toner olcsón!
Ezt a "de csak azért mert újabb" nem igazán értem
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest