Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz total90 #141468 üzenetére
Idő mint a tenger
Adam333: A fekete püspöklila színben invertálódik, nem kifehéredik. Meg ha eleve vannak színek, már látod. TN és IPS egymás mellett instant hátba vág.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz total90 #141466 üzenetére
Azért mondom, ez ilyen. A Lati, a TP és az EB sorozat is olyan lett amilyen. Könnyebb gép kellett, vékonyabb, tessék, ilyen lett.
Ha Mac szint kell ennyi. Tetős Zen és XPS. Más nincs. Mondjuk horror van Mac, Zen és XPS fronton is, de ez van, muszáj lesz ebből válogatni.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz total90 #141459 üzenetére
Elsőre nem tudok reagálni. Lentről a csúcsig mindenem van és volt, ha nálad nyeklettek a 8570-esek is, ha már elitebook és szutyok, akkor ToughBook kell neked, nem ultrabook 840-esem van, ami dettó elitebook, de hozhatok random TP-t vagy Latit újabbakból mindegyiket használtan sokat vagy épp van is. Naná, hogy fog nyekleni. Kevesebb 80 dekával, belül van egy mm-es műanyag keret ami a váz és az egész olyan vékony, mint az előzőeknek csak a fedlapja volt. Két megoldásom lenne: unibody gép, totál egybeforrasztva belül, szerelhetetlenül vagy valami igazi dögöt.
Volt egy időben UX32-m. Maga a burkolat nem hajlott. Ezt a szerepet megtette a lap. Az UX31 és UX32-ben az alaplap slágertermék volt, a piaci értéken 100k-s gépbe 70k alatt nem volt alaplap. Tuti biznisz voltBármelyik gépre gondolok. A műanyag kijelentés takar pár ezer anyagot és vastagságról meg térhálós vázakról nem is beszéltem. Régi TP-k kijelző mögött is hordtak ilyen vázat, szerinted mivel alapozta meg a nevét az a márka is, plusz a Dell meg a HP. Hát nem ezekkel a mai vékony műanyag vackokkal
Arra gondoltam, hogy ezeket a cuccokat én fosogatnék ide-oda hurcolna, ölbe rakni, elaludni ágy mellett satöbbi. Olyan problémák jönnek elő manapság, amiket sokan nem tudnak hova rakni. Az a rengeteg betört panel pölö. Meg a folt és csík. Ezek mind azért jönnek elő, mert az emberek felhasználási szokásai megmaradtak, viszont a gépek ezzel ellentétesen változnak. Erre akkor jön rá a jóember, mikor a teljes XPS tetejét kell cserélni, mert ugye kijelző külön nincs és kimegy a számla 110k-ról.
-
Tikakukac
titán
válasz total90 #141454 üzenetére
Ha fém vázas-házas gépet akarsz akkor sok lehetőséged nincs. Most arról ne vitázzunk mi a fém és mennyi fémnek kell lennie egy ötvözetben stb.
A fémre való rejsz önmagában érthetetlen számomra, mivel nem feltétlen lesz merevebb, ütésre ellenállóbb (akinek volt koccos macje, elitebookja a fém burkolatból tudja) és könnyebb. Ellenben jóóó hideg és meleg tud lenni. Egy jól választott ötvözet ezerszer jobb. Csak hát nem fém, így instant kuka.
Ha minden kell XPS és Pro Mac, az a tető. Nincs más. Mellékesben Zen meg Yoga, de munkára is, hát, Yoga flottát láttam térdelni, nem kéne. Zen meg nálam szalvétás gép, nem merném nyúzni. Ez mondjuk igaz a másik 2 top versenyzőre is. Soha életemben ennyi csúcs prémium gépet váltogató flottát nem láttam még, mint mostanság.
-
Tikakukac
titán
válasz total90 #141447 üzenetére
430 G5-ről indulunk, 5370 utána aztán Zenbook és végül Yoga.
Ezeknek random hardveres kombóját kapod meg. Hogy melyik a tökéletes neked kell tudni egyéni ízlés szerint, azokat én nem tudom, meg nehéz is eldönteni. Van akinek egy nyomógomb miatt kiesik egy gép.
-
masholnap
senior tag
válasz total90 #37763 üzenetére
egyrészt elfárad a karja, másrészt, szerintem ilyesmit csinálna
de akkor ne szarakodjon notebookkalha meg mégis csak az a kívánalma, hogy tapiwin8rulez, akkor ezt gondolja át 2x, próbáljon ki már létező megoldásokat, és akkor meglesz a befutó is talán azok között (nagyon béta még ez az egész tapiwinkoncepció - teszem hozzá)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Dell Vostro 15-3568 / i5-7200U / 8GB RAM / 240 GB SSD / jó akksi
- AKCIÓ! HP Omen GTX 1650/ i5 9300H/ 8Gb DDR4/ 128 Gb M.2 + 1 Tb HDD
- Hibátlan Asus ROG Zephyrus G14 RTX 3050Ti/ Ryzen 7 5800H/ 16Gb DDR4/ 500Gb M.2 SSD
- AKCIÓ! Asus FX550D GTX 1660 Ti 6Gb/ R7 3750H/ 16Gb DDR4/ 250Gb SSD
- MSI GF65 Thin RTX 3060 6 Gb/ i7 10750H/ 8Gb DDR4/ 500Gb M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest