-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
válasz Tikakukac #141451 üzenetére
- A G5 nem fém vázas, legalább is, amit találtam az nem az.
- 5370-ben csak microSD olvasó van, így az kilőve.
- Zenbookom már volt évekkel ezelőtt, az első széria, azt imádtam és ahogy nézem a mostaniak is jók.
- Yoga: szimpi, de nem néz ki túl bíztatónak a "nyitogatója" Esetleg a zsanérról tudtak mondani valamit, hogy bírja-e a strapát?(#141452) Khelben
Épp XPS-eket néztem, de gondoltam rákérdezek, hátha ti többet tudok mondnai.
Az ár... azért nem írtam semmit, mert kevésbé lényeges. Ha minden igényt kielégít, akkor szerintem megéri kiadnit, annyit, amennyi.Cégesnek van egy MacBook Prom, az úk, a touchbaros... és a macOS az utóbbi időbe nagyon bugos, de maga a gép még oké lenne, de a portok hiánya az nem. Nem vagyok hajlandó átalakítót magammal cipelni.
MacBook Air csak azért jött számításba, mert kb. mindenben jó lenne, csak a kijelző elég szar... A macOs hibáival még együtt lehetne élni, amire használnám... de Windowos laposból sokkal nagyobb a választékom.Ha nincs jó, ló a szamár is.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Bittorrent topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mazda topik
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- Kerékpársportok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -25% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Lenovo LOQ Gaming Notebook
- Dell XPS 13 9320 - 4k OLED - i7-1360P, 32GB LPDDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - 3 ÉV GARI
- Dell G7 7790 Gamer notebook, i7 9750, 2060, 16gb ram, 1.25tb háttértár
- ACER NITRO 5 AN515-55-56F5 8+512GB