Hirdetés
-
GAMEPOD
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Mikor ezek a fogdosások mennek mindig kuncogok. Gyerekek. Hányan láttatok olyat, hogy csak úgy kettényílt keresztben a laptop? Nem sokan. Mert teljesen mindegy, hogy te mit érzel kívülről. Belülről hullanak széjjel. Mind. Nem kintről befele. Érzésre ez a gép is egyben volt. 3 tekerés a csavaron és már mondtam is, hogy okay, ez ilyen, tutira a másik is ez lesz. 350k-s G-s Asusból behoztak egy flottát. Pedig az még "gép volt". Elsőben 4 csavar forgott. Másodikban 5. Következőben is 4. Többihez nem is nyúltam. Az egész videovágós kontingens ment gariba.
Hogy ezen felül még milyen hibák vannak, igen, vannak, abból is lehet válogatni. Csak azért szerintem érzed te is, hogy ez így elég ingovány.
Mosógép és egyéb témára megoldás megvolt: köbö 20 éves ipari Bosch van mindenből nálam. Halál egyszerű, agyonra biztosított, durván mechanikus mindenük. Mosogatógép agyonveri anyám hipermodern Whirlpoolját. Sok vizet eszik? Sokat. Villanyt is kér? Kér. Kell ehhez is 6 havonta új lap? Nope.
És ennyi a sztori
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest