Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz MaxxDamage #7893 üzenetére
Igen, semmi probléma nem lenne ezzel.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
junior11
veterán
Sziasztok,
a havernak kellene vmilyen noti főleg netre, s alábbit nézte ki: [link]
Mi a véleményetek? Előre is köszi!
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
válasz Tikakukac #7889 üzenetére
A cserére énis gondoltam, de Y580-nál is megoldható garivesztés nélkül?
(max ha baj van vele, eredeti HDD-vel küldeném stervízbe azt megoldva?)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz negyedes #7888 üzenetére
Gondoltam elég lenne nekem az i5 -s Y580 is, de ha már Notit veszek legyen a "legjobb" ami számomra megfelelő , de mondhatni vehetném a Full HD -t is, ha már azon vagyok, hogy mostanába nem cserélem le a Notit másikra
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Tikakukac
titán
válasz MaxxDamage #7887 üzenetére
Változó, mivel igencsak durva számkombók vannak HDD-knél így kemény lesz tutit szerezni.
SSD, HDD és ram garivesztés nélkül, otthon is cserélhető,1 darab csavarhúzó kell hozzá és 1,5 perc.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
negyedes
addikt
válasz MaxxDamage #7881 üzenetére
En csak nem ertem mire kell i7.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
válasz nemeth989 #7884 üzenetére
Köszönöm, már átnéztem és a HDD tesztet is néztem, amin látszik a 7200rpm gyorsasága.
(#7886): SSD -t majd rakok bele, ha lesz nagyobb kapacitású és lejár a gari a Notiról, addig maradna a "gyári"
Melyik HDD fajta a jó (5400rpm) sebességbe? Ami 7200-on megy majdnem
WD ?, Seagate ?L
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Nem feltétlen jobb a gyorsabb vinyó. Ha sebességet akarsz akkor vegyél bele SSD-t és lesz sebesség. Nálam napi használatban van 2 fajta vinyó, hatalmas különbség nincs. Mikor kaptam SSD-t tesztre, na ott volt. Akkor inkább azt.
-
Gooffancs
tag
Nem mindig számít az rpm, előfordul, hogy egy jó 5400-as leveri a 7200-ast... Ez mindig egyéni, de az SSD-ben a jövő, így amelyik programot használod arra rakod, adattárolásra meg elég az 5400 rpm-es HDD is...
-
nemeth989
senior tag
Olvasd el ezt a cikket, írnak a HDD-ről is benne, azt hiszem valamelyik itt fórumozó talán spyduck írta. teszt
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
nemeth989
senior tag
válasz Tikakukac #7875 üzenetére
Nem tudom megérteni az ilyen embert. Ez olyan, van pénze bemegy a boltba megveszi a legdrágábbat, vagy a drágábbak közül választ, mert biztos jó lesz. Majd hazamegy és szidja, hogy így szar úgy szar, közben teljesen jó a gép, csak éppen nem az ő igényeinek van kitalálva.
Mint a lakótársam, vett egy 17-es ENVYt régebben, 3D-s monitor (aktív verzió) úhh de jó lesz az. Aha erre látta rajta 2-szer a szemüveget, mert megfájdul tőle a szeme. Nagy kijelzőn, divx filmeket néz, és még csak véletlen sem rakja full screnbe, Neeeeeem ahogy éppen megnyitja a player 1.1-es arányban,. Ha kicsi a felbontása a filmnek, akkor úgy néz egy kis téglalapot. De kellett neki az Envy mert az a legdrágább. Jah igen és hozzátenném, csak netezik rajta egyszer se láttam olyan alkalmazást futtatni a notin, ami igénybe vette volna a HD6850M VGA-t, egy sima INTEL HD elég lett volna neki, meg egy 15-os gép, az egészet megúsztak volna a szülei kb. 200K-val olcsóbban.[ Szerkesztve ]
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
válasz Tikakukac #7875 üzenetére
Igazad van teljes mértékben !
Az a baj, hogy a Full HD (1920x1080) i7-es verziót venném meg, de lehet elég lenne a sima HD is i7 -es verzióba, mert ugye 107cm -es (fent említett) TV -n szerintem nem sok a különbség, mert a Noti képernyőt úgysem használnám.Az amit linkeltem , bárkivel megeshet, ha nem jó helyen és nem jó módon veszi a készüléket , de ha megesik egyből beviszem és visszakérem a pénzem vagy , csere arra amit "hírdettek" ha nem akkor feljebb vinném az ügyet addig míg el nem érem a célom.
Másik fő problémám az Y580 -nál és egyéb notiknál, hogy 5400rpm -es HDD t ratkab bele... nekem alap feltétel a 7200rpm -es HDD
L
-
ceripapa
aktív tag
válasz Gooffancs #7872 üzenetére
Ha nem vagy hajlandó utána olvasni én se tudok mit tenni érted , a 610m úgy lett kialakitva hogy teljesítménye a 520m és 520mx közé essen , de mivel az új notebookon mibe már 3. generációs intelek vannak ivy bridge van sokkalta gyorsabb a processzor és a bele integrált vga is . 610M-t mint látszik populáris játékokra optimalizáltak, de viszont a hd4000 az új lapkakészleten erős lett, és ezt több fórumon is írják, hogy igazából 610M-t nem érdemes használni mert lassabb mint a hd4000.
Nyugodtan utána olvashatsz, de én nem ajánlanék olyan gépet amibe egy 610m van föleg mint mondtam hogy a hd3000 is elért olyan eredményeket mint egy 520m és így feleslegesen engeded futatni a játékot 520m-n hogy még fűtse jobban a gépet. Igaz hogy mindegyik procifüggő de a hd4000- 3.gen Intellel erősebb mint a 610m és bárhogy nem akarod észrevenni sajnos így van.
[ Szerkesztve ]
-
Watto1991
senior tag
Ha fullHD felbontású gépet veszek, de csak kisebb felbontásban (pl.: 1366×768-ban) játszok valamivel, mekkora torzítás várható? Van erre valami video, ami prezentálja ?
-
Gooffancs
tag
válasz MaxxDamage #7874 üzenetére
Az y590 nem szeptemberben jelenik meg, hanem esetleg leleplezik a nagyközönségnek, arra még majd várni kell, hogy elkezdjék árulni és pár ezret befolyásoljon az y580 árából...
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz MaxxDamage #7870 üzenetére
Véleményem az azt író gyerekről van: idióta.
Ha nem érdeklődik utána valaki, hogy mi van a gépben pontosan és kicseszett szórólapoknak hisz akkor, megérdemli. A Ram freki meg hatalmas érvágás, megeshet, hogy 1 fps-t is hozna játékokban...
Szépen meg kell nézni, hogy mi és miként van a gépben. Ha nem az van akkor asztalverés és csere. Ilyen egyszerű.
luimapeiz: Nyugi, nem fog lentebb menni az ára. Ez már így is olcsó, plusz vagy 2 hónapja vagy mennyi ideje van piacon, lehet annyi sem. Ha jön az y590 az efölé lesz rakva, hogy ne zavarja a kisebb y580 és y570 modelleket.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Gooffancs #7872 üzenetére
Ha a Full HD -t veszem akkor még várok 1 kicsit hátha kidobják az Y590-et és az Y580 ára kicsit megy lefelé... (reméljük)
Elvileg Szeptemberre mondták a megjelenést...L
-
B-L-A-C-K
titán
-
Gooffancs
tag
válasz ceripapa #7865 üzenetére
Részemről befejeztem, ha nem érted a dolgokat sajnállak... Tényeket nem tudod megmásítani...
(#7867) luimapeiz
Igen, van mellette...
Szerintem felesleges húznod a vásárlást, ha az i7-t veszed HD-val akkor bánni fogod, hogy nem FullHD (tudom, hogy ki fogod küldeni TV-re, de attól lesznek olyan esetek...)
Esetleg vess egy pillantást az ASUS G55VW-re... -
-
válasz Tikakukac #7868 üzenetére
Ez a CIKK/ téma kicsit bizonytalanná tett az Y580 -al kapcsolatba
Vélemény?L
-
ceripapa
aktív tag
válasz MaxxDamage #7867 üzenetére
Igen a processzorba van már a vga integrálva, és van egy dedikált vga, tudod programokhoz külön állítani hogy mit mivel futasson, nemtudom hogy asus után van -e más más gyártóknak Optimus, de gondolom vannak hasonló megoldások. Így mikor nem csinálsz semmit az integrált megy, amikor pedig valamire kell a vga akkor bekapcsol a dedikált.
-
Tikakukac
titán
válasz MaxxDamage #7867 üzenetére
Lehet váltogatni, vagy a driver automatikusan rakja ide és oda. Vagy te mondod meg neki mikor melyiket használja.
-
Az Y580-ba van HD4000 és GeForce GTX 660M is?
Gondolom a HD4000 a kisebb fogyasztású internet / filmnézésre van a GTX 660M meg a nagyobb multimédiás szolgáltatásokra ?L
-
->Raizen<-
veterán
2014-ig garis n55sf akit érdekel írjon PÜ-t!
[ Szerkesztve ]
-
ceripapa
aktív tag
válasz Gooffancs #7864 üzenetére
Nézd meg a teszteket és ne csak a 06 -s mark eredményeket , azért egy crisys 2 -n 25% különbséget is produkál, többi helyen lehet hogy 10%-l erösebb a hd4000, de érted , minek akkor egy olyan videókártya, aminél erősebb egy integrált? Hogy a 610m fütse a gépet feleslegessen ?
ui még a hd3000 is elér hasonló eredményeket, és volt olyan rész ahol erről volt vita, hogy 520m-t minek melegítse feleslegesen a gépet, ha az integrált is hasonló eredményt tud elérni .
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
akit esetleg érdekel -budapesten- egy 1 hetes garis lenovo g580gh (nv630) az dobjon egy privit.
-
ceripapa
aktív tag
válasz Redback #7854 üzenetére
A héten már láttam ezt a típust igazából ha játszani is szeretnél néha és mondjuk lesz kedved késöbb 1-2 újabb játékkal is játszani akkor szánj rá még 15-t és a heti befutót megveszed .
610M-ról van egy kis nézeteltérésünk de játékra annyira való mint az 520mx, szóval ne várj tőle csodákat
[ Szerkesztve ]
-
válasz Pocok256 #7859 üzenetére
Egyetértek, de mi a láthatósági különbség 1 107cm -es Full HD LED TV-n ?
Ez itt a kérdés, a Noti képernyője különösebben nem érdekel , mivel azt off-ba raknám fn bill.-el és HDMI-vel kötném a TV-re. Akkor használnám a Noti kijelzőt ha vinném magammal, mert ügye 107cm -es TV -t mégse viszek sehova sőt még azon is gondolkodom, hogy veszek hozzá 1 USB -s bill-t és azt koptatom (otthol)L
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz MaxxDamage #7857 üzenetére
Igazábol én úgy vagyok vele hogy inkább játszok nagy felbontason de alacsonyabb részletességgel mint alacsony felbontáson, de nagy részletességgel. Sokkal többet ad a nagyobb felbontas nekem mint a full grafika.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
válasz B-L-A-C-K #7850 üzenetére
Köszönöm válaszod !
én 265-ért i7-es HD felbontásút vennék ha játék az elsődleges.ˇ" -> ez alatt mit értünk?
1366x768 HD LED Fényes TFT ? ITT
Csak azért kérdem, mert az i7-es "FULL" HD (1920x1080)-as Y580 300 körül van a legalacsonyabb ár.L
-
->Raizen<-
veterán
válasz O' Donaghy #7855 üzenetére
Elég sokféle kiszerelésben kapható. Az enyém 675 mhz-n jár.
[ Szerkesztve ]
-
O' Donaghy
csendes tag
válasz ->Raizen<- #7853 üzenetére
Y570ben lévő pont csak 96 magos, de DDR5.
Gt555M verziói:
144 cores 709MHz (GF106), 128Bit GDDR5, e.g. MSI GX780
144 cores 590MHz (GF106), 192Bit DDR3, e.g. Dell XPS 17, Alienware M14x
144 cores 590MHz (GF106), 128Bit DDR3, e.g. Schenker XMG A501 / A701 (Clevo W150HRM / W170HN)
96 cores 753MHz (GF108), 128Bit GDDR5, e.g. Lenovo Y570p / Y560p
144 cores 525 MHz (GF116), 128 Bit DDR3, e.g. Medion Akoya P6812 -
Redback
csendes tag
Valaki, aki jobban benne van a témában mint én, elmondaná a véleményét erről a laposról? Cél: leginkább filmezés, netezés meg ami egy egyetemen kell, régebbi játékok, mondjuk Call of Duty 4 kaliberűek, de azok sem kellenek fullon, csak jó grafikán.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz MaxxDamage #7849 üzenetére
Persze hogy elviszi, viszont vannak olyan játékok ami igényli már a nagyobb procit. Alacsonyabb felbontásban meg jobban mennek a játékok, én 265-ért i7-es HD felbontásút vennék ha játék az elsődleges.
[ Szerkesztve ]
-
Érdeklődnék, hogy a Lenovo Y580 -as i5 is simán elviszi az új gameket ha arról van a szó?
Inkább vennék i5-ös CPU-s Notit ami (1920x1080 , mint 1366x768) -as i7 -es procival szereltet... vélemény?L
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz browing #7847 üzenetére
Ha játékra kell a Y570-es akkor jobb választás már csak az alacsonyabb felbontás miatt is, XPS-nél FHD kijelző még a GT555M-nek is kevés lenne. Viszont ha nem annyira fontos a játék akkor egyértelműen XPS sokkal minőségibb, FHD kijelzője nagyon szép, illetve a proci is erősebb videó vágás/tömörítés ha lesz az előnyt jelent,amúgy átlag felhasználásban nem sokat fogsz észrevenni.
[ Szerkesztve ]
-
browing
csendes tag
Hát e-kettő között gondolkodok.
Melyik jobb vétel játékra DELL XPS L502X vagy a Lenovo y570?
Melyik a korszerűbb, modernebb? -
browing
csendes tag
és erről mi a véleményetek? egyik nap találtam rá és írtam is az eladónak.
DELL XPS L502X
Képernyő: 15,6" full HD 1920*1080
CPU: Intel Core i7-2760QM 2.4GHz
VGA: Geforce GT 540M 2Gb
Mem: 8 Gb DD3 1333Mhz
HDD:750 Gb HDD
Kybrd: US keyboard -backlight
Battery: 9cell
Optika: Bluray olvasó, DVD író
Még 608 napig garanciális
azt írja, hogy karc menten és az aksi vadi új.jó vétel 180ezerért?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz atiiiii #7833 üzenetére
Az előbb írtuk le hogyha játszol nem a proci a lényeg hanem a vga ilyen kategóriában. De ha nem hiszed vedd meg csak az Asus-t i7-el, végül is gondolj bele ha megkérdezik milyen géped van mondhatod i7-es, ha azt mondanád GT555M vga-s lehet nem is ismerik és a haverok szemébe kis veréb leszel...
-
bladzs
csendes tag
Sziasztok
Testvéremnek keresek laptopot, olyan 120ezer forint érték körül.
[link]
ezt a gépet néztem ki, igazából a fő szempont a garancia és a vinyó lenne. Játszania nem nagyon fog rajta, max Sims 3, és inkább filmet nézegetne, és azok tárolása miatt kéne a nagyobb hely benne. Ha tudtok valami jobb megoldást írjátok.
Előre is köszi. -
Shad0wking
csendes tag
Én most vettem egy Lenovo Y570A-t a fórumozók tanácsára. A véleményem hogy nincs jobb most ennél, ha játszani is akarsz. Szerintem halgass a hozzáértőkre már ha idejöttél kérdezni
Eddig egyébként a koliban az én gépem a leggyorsabb, pedig a 180 ezres árral (használtan) ez is majdnem a legszerényebb...http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Shad0wking
-
Gooffancs
tag
válasz ceripapa #7835 üzenetére
Nézz meg pár benchmarkot...
HD4000 ~5100 (3dmark06)
GT610M ~4600 (3dmark06)
HD3000, és HD4000 között sem volt akkora ugrás, 15-20% különbség...
10% eltérés, nem eltérés, használat közben nem észrevehető...
A "jóval erősebb" kifejezéseddel van a baj, mert nem sokkal erősebb, kb. ugyan azt tudják..(#7838) darky@
Én már youtube-nak se hiszek... az a baj, hogy bármit odaírhatnak...[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Korszerűbb a túróst, ugyanaz a generáció. Plusz full felesleges és fűt, mint a bánat. Meg az egész gép 1 szép nagy ropogós plasztik.
Az Asus meg nem tudom mitől lett megbízhatóbb márka, nem tudok ilyen dologról. Ne higgy nekünk és vedd az Asust, de mi szóltunk.Iscariah: T500+SSD és kész a tökéletes gép számodra.
A fentebb írt felbontás pedig a képarány miatt jön, 16:9 és 16:10 nem lehet egységesen 1280X800, ezért más a felbontás is.
t.bodrogi87: Válaszoltál egy 2,5 hónappal ezelőtti hsz.-ra? Huh.
[ Szerkesztve ]
-
Gooffancs
tag
válasz Apollyon #7828 üzenetére
Jó helyen keresed, T500-asokban már DDR3 van, és 15.4".
A "zökkenőmentes hasítást" pedig egy SSD megoldja, ami még belefér a keretbe...(#7833) atiiiii
Ezt te se gondoltad komolyan... Ugye?
Az i7 neked felesleges, ha vágnál videót, állandóan tömörítenél és más CPU igényes dolgokat futtatnál, akkor megérné megvenni, de így, kifizeted érte csak a pénzt, a rossz hűtés miatt állandóan lekapcsol majd a géped, hogy mentse ami menthető. A Lenovoban lévő videokártya szóba sem áll az Asusban lévőven, más pályán fociznak... A GT555M jóval erősebb a GT610M-nél, az kb. csak egy integrált szint.[ Szerkesztve ]
-
Gooffancs
tag
válasz atiiiii #7824 üzenetére
Milyen játékok, régebbi klasszikus, vagy valami újabb? Az i7 ilyenre teljesen felesleges, mindig a GPU a gyenge pontja a notiknak... Ennyiből a legjobb talán a Lenovo Y570. Esetleg ha a játék nem annyira fontos, vagy valami régebbi játék, akkor szóba jöhet még a Probook.
(#7827) ceripapa
A HD4000 éppen a GT610M teljesítményét hozza, a "jóval erősebb" megállapításod helytelen.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz atiiiii #7825 üzenetére
Lenovo Y570-es van ilyen áron, i3-as procival elég mivel ezt a vga-t ami benne van az is kihasználja. De én a helyedben spórolnék, 250-270 ezerért már jóval nagyobb teljesítményű gépet kapsz amivel minden mai játékot full grafikán tolhatsz, ez a Lenovo Y580-as gép lenne.
"vagy ez az asus amit linkeltem nem jó gép?"
Közelébe se ér az általunk említett géphez...
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
PC-ről váltanék notebookra, mivel nem használom már ki az asztali teljesítményét. Hosszú távra tervezek lapost venni, amely legalább 4-5 évig jó. Eddig egy 19' TFT-n küldtem 1280x1024-ben, így ami ideálisabb lenne egy 17"-os (vagy 15,4', de ebben nem vagyok biztos) minimum legalább 1280x800 kijelzővel. Mivel hosszú táv, DDR3-mal, legalább 2GB, de bővíthető legyen 4-re.Felhasználás: internet, 720p filmek, és zene minden mennyiségben. Emiatt nagyobb tár, legalább 320GB, de akkor bővíthető legyen. Játék már nem érdekel egyedül az UT1, de az már nagyon régi, így nem számít.
Továbbá követelmény, hogy Win7 és az Office 2010 (Outlook, Word, Excel, PP) hibátlanul, zökkenőmentesen hasítson.Mivel kizárólag itthonra akarom, nem számít a hordozhatóság, sem a kijelző hogy matt-e vagy fényes.
Ár nagyon max 100K, az abszolút ultra lélektani határ 120K. Néztem ezt az oldalt, és majdnem jó is lenne egy-két cucc, de vagy kicsi a kijelző, vagy nem DDR3..
Inkább processzorba épített video, mint dedikált, de AMD kizárva. Celeron egy vicc, i3 teljesítmény körül kéne vagy inkább az, hogy sokáig jó legyen.Egyszerűen nem tudok választani, hogy pl jó lenne-e az 1366x768 (szerintem ez elég röhej felbontás), hosszútávra gondolom nem jó ötlet, vagy minél nagyobb kijelző. Bocs hogy hosszú lett, de ez nálam befektetés.
Szerk: Hja és a használt is jó, inkább hajlok e felé, mert az új az feleslegesen drága.
Továbbá az is fontos hogy ne melegedjen, tehát ahogy olvastam Dell Inspiron típusok nem ajánlottak.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
atiiiii
csendes tag
Sziasztok!
Véleményetekre lennék kíváncsi. Olyan 200.000 Ft értékben szeretnék venni egy jó laptopot. A következőt találtam: http://www.expert.hu/termekek/32501/NB_Asus_15_6_HD_LED_K55VD_SX179D.html
Előre is köszi a segítséget.
-
Pocok256
veterán
válasz ->Raizen<- #7818 üzenetére
Akkor az kb olyan lehet mint nálam annyi különbséggel, hogy nálam látható stuttering effekt van még mindig
-
ceripapa
aktív tag
válasz browing #7807 üzenetére
Ahogy Tikakukac is mondta komolyan gamer kellene, akkor a Y580, mivel a 7670 kb olyan szinten van mint a 630m és a, és a játékteszteken a 630m kicsivel jobb eredményeket ér el. Amibe 660m van az már egészen jól vágja a dolgokat és az ultra beállításokkal is bírja a feszkót.
[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
addikt
megoldva bocsi
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz ->Raizen<- #7813 üzenetére
Full HD -n multiba ? Hány fps átlaggal ?
-
Tekmen
aktív tag
Egyébként mennyivel gyorsabbak, illetve mennyire éri meg új generációs CPUval venni az új notit? Van akkora előnyük a 2. generációhoz képest, hogy ajánlottan 3.gen CPUval kéne venni gépet?
Tekmen
-
Redback
csendes tag
Szerintetek ez a notebook megéri az árát?
-
Tikakukac
titán
válasz browing #7807 üzenetére
A gémer laptopok kopnak el a leggyorsabban, illetve válnak elavulttá. És ezek dobnak le talán a legtöbbet az értékükből is.
BF3 high-hoz már kellene a GT555, de mondjuk a nagytesó Y580 lenne az igazi. A 7670M is kevés high-hoz, rendes sebességet nem tud már ilyen környezetben.
Mondjuk az Y570 még egy darabig elég ilyen dolgokra, de mondjuk nyakamat rá, hogy a legújabb krájzis igencsak ki fogja gyilkolni a gépeket, notikat főleg.
Roliiii: Ha van rendes GPU gyorsítás, akkor biztosan remek dolog, elvégre egy ideje már arról szól a fáma, hogy a GPU is minél többet dolgozzon és vegyen le mindenféle odavaló számítást a prociról. Bővebbet nem tudok sajnos, ezt egy okosabb emberke tudja megasszondani.
[ Szerkesztve ]
-
-
browing
csendes tag
heló
200ezerért esetleg egy kicsivel többért lehet már olyan laptopot ami már "fullosan" jó játékra.
(Teszem azt viszi a Battlefield 3-at maxon.)
Én ezt néztem ki magamnak de gondoltam megkérdezlek titeket is, mivel én nem vagyok annyira napra kész a számítástechnikában.
Amiket kinéztem magamnak: [link]
[link]--jobb lenne Win7 nélküli mivel azt megtudom oldani magam is.
És lenne még egy kérdésem, milyen hamar vállnak ebben az árkategóriában elavulttá, a vásárló eredeti céljára megvett (játékra szánt) laptopok?[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Ha nincs játék akkor bőven elég a HD2000 is. Nekem a kisebbik notiban ennek a 2 generációval vagy mennyivel régebbi változata van, és teljesen elég mindenre, ami a hétköznapokban jön. HD film, aero felület mozgatás, mindenféle youtube meg egyéb kacifántos dolog.
-
ramrit
tag
Vélemények? Vajon mennyire gyengusz ez az integrált HD graphics 2000? Mert ha az 1. variációt választanám akkor lenne egy win7em meg 750es vinyó, ha meg a 2.gépet akkor jobb vga,de nincs win és nagyobb vinyó.
(Bocsi de telóról vagyok és nem megy a link)1. www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/Lenovo_IdeaPad_G580GH_Intel_Pentium_Dual_Core_B960_4GB_750GB_Intel_Windows_7_Sotetbarna_LEN_59-336127_4268.htm
2. www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/Lenovo_IdeaPad_G580GH_Intel_Pentium_Dual_Core_B960_4GB_500GB_NVIDIA_DOS_Sotetbarna_LEN_59-336132_4267.htm
Ismétlem,nem játékra kell...esetleg hol tud még visszaütni a gyengébb vga?
felecsd'el
-
Tikakukac
titán
válasz B-L-A-C-K #7802 üzenetére
Pont ma nézegettem át a palettát és én is megtaláltam. Én mondjuk egy 10k-t faragnék rajta és akkor már tényleg sanszos, hogy átveszi az y580 helyét. Bár az olcsóbb és oprendszerrel annyi, az is igaz.
-
B-L-A-C-K
titán
Most hogy megtudtam hogy az ASUS G55VW ilyen áron jött ki, egyre többet olvastam róla, a napokban meg is nézem valahol. Szerintem Y580-as helyett már ez lesz a best buy. Nagyon jól belőtték az árát...
-
Neck
veterán
válasz Gooffancs #7798 üzenetére
Csinálok, most hétvégén, csak annyi dolgom van a németországi utazás miatt, hogy azt se tudom, mihez fogjak :S
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest