Új hozzászólás Aktív témák

  • brumi1024

    veterán

    válasz Dhampir #50314 üzenetére

    "Az üzemidő a mobilitás miatt fontos szempont lehet, de ha játékteljesítményre van szükség, akkor azt talán fel kell áldozni az ULV-procik hanyagolásával. :) "

    Nálam volt egy jó darabig egy 5737-es i7-4500U-val és 8870M-el, rengeteg játékkal próbálkoztam, de egyikkel sem éreztem gyengének a procit. És a Lenovoban még csak nem is 4 magos proci van, csak egy az ULV-hez képest kicsit magasabb órajelen járó 2 magos.

    "Garanciában inkább csak NBD-ben jobb a Dell. A Lenovonál elszállítják és visszahozzák. Remélhetőleg jövőre visszajön a konzumerek szervize Magyarországra."

    Addig amíg viszont a lengyeleknél van a szerviz, és nincs rendes elérhető hely itthon, akikkel probléma esetén lehet kommunikálni addig én nem tartom jónak a Lenovo szervizt. Nekem csak rossz tapasztalatom van velük, és sajnos a 3 próbálkozásom után nem tudok hinni abban, hogy ez jobb lett. A román call center meg külön vicces. Miért kell egy harmadik országban intézni az adminisztrációt?

    "Remélem azért megmaradnak az 1366x768 felbontású panelek is, hogy olcsóbb, kisebb teljesítményű gépekkel is el lehessen játszadozni. :B"

    Vagy megtanulhatnának programozni végre a játékfejlesztők, hogy ne az legyen a hozzáállás, hogy majd a PC-s úgy is vesz új videokártyát/gépet.

Új hozzászólás Aktív témák