Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz Patice #30702 üzenetére
Na, TS-133 és AX55 beüzemelve.
Meglepődtem, a régi T460 laptop látja az 5Ghz-es hálózatot is. Azt hittem csak a 2.4-en fog menni.Jó minden, jók a sebességek, jól jön wifin is az adat.
A download station-el van egyedül egy gondom. Ha egy torrent fájlban több elem van (mondjuk 5 darab videó fájl) és én nem akarom mindegyiket letölteni, csak mondjuk kettőt és a többi mellől kiveszem a pipát, akkor leszedi azt a kettőt, de utána finished-el leáll, nem kezd el seedelni. Ha viszont mindegyiket leszedem, akkor nem áll le, hanem vált seedre, ahogy kell.Ezt leszámítva mindent be tudtam állítani, ami kell nekem a NAS-en.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest