Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Van nekem egy Predator XB1 em. es sokszor a jobb oldali hangszoro nem szol, kihuzom mukodes kozben a tapkabelt,majd vissza dugom, akkor szol ujra. Ez valami bug ezzel a tipussal?
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Van nekem egy Acer predator xb1 27". A bajom vele a beepitett hangszoro, hol a bal hol ajobb, vagy egyiksem szol, eltunik a hangszoro beallitasokbol, ujra kell inditanom a gepet,es akkor ujra jo. Ez valami BUG vagy mi a fene? MAr gondolkodok venni valami 5.000ft os 2.1 es hangfalat inkabb.
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Sokszor feltett kerdes lehetett amit most kerdezek. Tehat van nekem egy ismerosom,es vett maganak 70k-ert egy. Freesync,de G-sync ready monitort. Es azt mondja,hogy ugyan olyan jo az o 70k-s monitorja,mint a 260k-s Acer predator 2k,G-sync,IPS,165Hz,27" os monitor.
Ez van neki :AOC 27G2U/BK Monitor 144Hz 1 ms G-SYNC compatible Es ez van nekem [link] Valaki mondja mar el szakmai szemmel,mivel jobb egyik a masiktol,ugy hogy a kollegam meg ertse. Koszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik