Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Powermetal
csendes tag
válasz Pisti László #52211 üzenetére
Ez a kérdésem lényege. Annyit tudok,hogy a hdmi kimenetet tv-hez szánták. DVI-ből láttam több fajtát is ahogy a kábeleket nézegettem a boltban, a dvi-dvi csatlakoztást ajánlják(Mint már írtam én úgy néztem,dvi és dvi között is van különbség). esetleg még ott a display port amiről nem sokat tudok. És igen...dvi-t nem csomagolnak hozzá,asszem hdmi-t, meg vga-t igen. Tehát Milyen kábelt vegyek jelzett monitor és vga közé ennek tükrében?
-
Powermetal
csendes tag
Hali!
Egy DELL P2314H Monitort szeretnék venni,nekem pedig egy sapphire radeon r7 260x-em van.
Láttam,hogy több féle DVI kábel van(amit a monitorhoz ugye nem adnak). Milyet vegyek a monitor és a vga közé?
Vagy legyen Display Port?
Köszi.
Newbie vagyok. -
Powermetal
csendes tag
válasz Powermetal #51451 üzenetére
Ah,elkéstem a szerkesztéssel,ahogy látom,a "W" csak annyit tesz:"White"
Ez az Asus jónak tűnik.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Powermetal
csendes tag
válasz Powermetal #50761 üzenetére
Sziasztok!
23-24"-os monitort szeretnék vásárolni. A keret maximum 60ezer ft.
Játékra és filmezésre használnám elsősorban,szóval mindent a látványért.(De legalábbis ne csóvázzon,ne villogjon a világosság,mint néhány LG-nél)
Másodlagosan menne rajta a képszerkesztés amatőr módon.
dell p2414h és dell u2312hm volt kinézve, de nagyon megoszlanak a vélemények róla. Egyesek szerint kifejezetten jó játékra,mások szerint kifejezetten nem.
Esetleg ez? Samsung
Ti mit ajánlotok?Van még kitartásom.
-
Powermetal
csendes tag
Sziasztok!
23-24"-os monitort szeretnék vásárolni. A keret maximum 60ezer ft.
Játékra és filmezésre használnám elsősorban,szóval mindent a látványért.(De legalábbis ne csóvázzon,ne villogjon a világosság,mint néhány LG-nél)
Másodlagosan menne rajta a képszerkesztés amatőr módon.dell p2414h és dell u2312hm volt kinézve, de nagyon megoszlanak a vélemények róla. Egyesek szerint kifejezetten jó játékra,mások szerint kifejezetten nem.
Ti mit ajánlotok?
-
Powermetal
csendes tag
Sziasztok!
Egy jobb 24"-es monitort szeretnek venni,kb 40-45 de legfeljebb 50ezer ft keretbol. Jatszani, Fhd filmezesre es asszony fenykepes dolgaira lenne hasznalva!
Koszonom a segitseget![ Szerkesztve ]
-
Powermetal
csendes tag
válasz old_artist #47324 üzenetére
Koszonom,vallalhato az arkulonbseg.
A pwm az az auto fenyero amitol villogast produkal a kep? -
Powermetal
csendes tag
válasz old_artist #47322 üzenetére
Kaphatok egy peldat az altalad emlitett PM-es moniorra ebben az arfekvesben?
Mert nekem ez a 24"-os 40ezerer nagyon csabito :-) -
Powermetal
csendes tag
monitor vasarlas elott allok.
Ebben gondolkodtam. kb 40ezret tudnek raszanni. mi a velemenyetek rola?https://www.pcx.hu/termek/lg-24ea53vq-p-ips-led-monitor-17774
-
Powermetal
csendes tag
Hali!
40.ezer ft korul keresek az arhoz merten jo monitort filmhez es jatekhoz egyarant.
Eddig ezt ajanlottak:
www.pcx.hu/termek/lg-24ea53vq-p-ips-led-monitor-17774
Megeri ezt megvennem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest