Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
qpec
csendes tag
Sziasztok Dell U2312hm monitorom akarnám lecserélni esetleg egy nagyobbra. Mit tudnátok ajánlani?? A plafon ár 100k. Játékhoz illetve néha filmezéshez használnám. Esetleg 3d-s is lehet. Nem nagyon mozgok otthon ilyen monitor témában. Köszönöm előre is.
-
qpec
csendes tag
Sziasztok. Szeretnék egy tv-t vásárolni. max 150k a keret. Egyaránt tv-zésre, filmezésre, és gamelni is szeretnék rajta. (ÉN csak gémelni az asszony pedig filmet nézni). Ps4-t szeretnék majd rákötni. Nem tudom, hogy ez mennyire fontos adat. Nem feltétlenül kell 3d-snek lennie. Nem érezzük hiányát a 3d-nek. (későbbiekben, ha lesz keret akkor majd ilyen VR cuccot akarok beszerezni). A képarány a 16:9 legyen full hd (de az már alap). Sajna nem mozgok otthonosan e téren azért szeretnék segítséget kérni. Köszönöm szépen előre is. Szép napot!
-
qpec
csendes tag
Hello. Erről a monitorról valakinek vélemény?
Acer Predator Z321QUbmiphzx G-Sync 31.5" ívelt monitor
https://www.acershop.hu/acer-laptop-termekek/acer-monitor/acer-predator-z321qubmiphzx-g-sync-31-5-quot-ivelt-monitor-umjz1ee005/9271/#tabspecElolvasgattam itt az utóbbi pár írást, de annyira nem világos, hogy mit miért és milyen kábellel.
Ennél a monitor leírásnál is olvastam hogy
Képfrissítés
- DP: 165Hz
- HDMI: 60HzEz most pontosan mit takar? Mi az a dp? Mert hogy HDMI az addig okés. De akkor ha azzal a kábellel dugom össze a géppel akkor csak max 60hz tudok rábírni a monitorra?
2-3 napja csak a monitorokat bújom a neten. De sok dolog nem világos még ahogy ez sem.
Dell UltraSharp U2312HM 23" LED-es monitor mellé/helyett szeretném az Acer-t gamelni. (maradna a dell is 2. monitornak) -
qpec
csendes tag
válasz NandorHUN #98337 üzenetére
Szia. Most akarok én is monitort vásárolni. A legnagyobb kérdés bennem a VA vs IPS dolog. Most IPS van de már régebbi széria. Ha jól látom akkor Te VA panelest vásároltál. Amit kinéztem elsődlegesen én is az is VA paneles. A neten találtam egy ilyen ghosting testet.
https://www.testufo.com/ghosting
Nézd már meg hogy mit tud a VA . Csak ez a ghosting tart vissza az egész VA-tól. Mondjuk én Acer-t néztem ki magamnak, lehet más kicsit a panel, de azért még is. Köszi előre ha megnézed és leírod a véleményed. -
qpec
csendes tag
válasz NandorHUN #98372 üzenetére
Őszintén megvallva én sem tudom mit kell nézni
Csak találtam a neten ezt a kis cuccot. Eléggé meggyőző vagy azzal a VA panellal.
Én ezt néztem ki de olvasni a neten sok mindent.https://www.arukereso.hu/monitor-c3126/acer/predator-z321qubmiphzx-um-jz1ee-005-p400402599/?gclid=CjwKCAjw5dnmBRACEiwAmMYGOYvWHHo-C1Rfj4dWOuUvW5IuwIxbb5fMvinjvHIkkY7_Zndexx5neRoC_S0QAvD_BwE#
-
qpec
csendes tag
Sziasztok. Gépemhez szeretnék másik monitort vásárolni másodlagos monitornak. Az előző monitorom Dell U2312HM volt, mely a héten megfőtt. Kiment benne az alaplap a szervíz szerint. Bőven megfelelt a tudása amire használtam. Filmezés, netezés. Tudnátok monitorokat ajánlani? max keret 50ezer huf. Játszásra egyáltalán nem használnám. Köszönöm szépen előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest