Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokostamas
tag
Sziasztok!
Monitor vásárlást céloznék meg, váltanám a jelenlegi Acer KG271-es monitorom.
A cél IPS panel (kalibrálással), 27" (de még a 24"-on gondolkodok, hogy elég lehet), illetve minimum 144 Hz-es panel.
Jelenleg fullHD a monitorom, amivel nincs problémám, de már lehet inkább mennék a WQHD felé.
A GIGABYTE M27Q-t olvasgattam, hogy dicsérik, de itt valószínűleg nagyobb a tapasztalat ez ügyben. Árban nagyjából olyan 130 környékét céloznám meg.
Irodai melóra és játékra használnám, naponta sokat bámulom sajnos.
Ami jelenleg igen zavar a mostani monitoron, hogy 0% fényerő mellett is picit erősen világít számomra (pedig lámpa is van mögötte). Ez viszonylag fontos szempont lenne, hogy a minimum fényerő ha kell, akkor érdemlegesen is tényleg lejjebb lehessen venni.Előre is köszönöm a segítséget, remélem minden leírtam.
-
krokostamas
tag
Sziasztok,
Lehet off, így inkább úgy írom.
Egy Acer KG271A monitoromhoz szeretnék keresni valami épkézláb állványt, mert a jelenlegi elég alap, és többször szeretném máshogy forgatni/állítani. VESA 100x100-as, így azzal sem lenne probléma, inkább az asztalommal van. Egész pontosan ilyen típusú asztallapom van, ami ugye csak papírral van töltve, nem fa anyagú, így elég gyenge tud lenni. Félő, ha egy konzolt rászorítanék, összetörne. Viszont emiatt meg már nem akarok venni új asztalt, mert jelenleg ez is teljesen megfelel. A falra pedig persze nem szeretnék fúrni, mivel albérletben lakok. Így jön a kérdés, esetleg valakinek van valami tippje, mivel lehetne megoldani ezt a hatalmas problémát?
Előre is köszönök bármifajta segítséget!
-
krokostamas
tag
válasz retfirg #85757 üzenetére
Ne haragudj, semmilyen formában sem szerettelek volna kioktatni. Természetesen elismerem, hogy több tapasztalattal és tudással rendelkezel a témában. Egyedül a "Ha már ennyit írtál.." szöveg ütötte meg a fülem (szemem), holott én úgy gondolom, hogy az átlag usertől eltérően legalább használta az Összefoglalót, és talán nem érdemelte meg ezt a hangnemet. De valószínűleg csak rossz napom volt, és én értettem félre.
-
krokostamas
tag
válasz retfirg #85750 üzenetére
Ha már ennyit írtál, akár elrejthetted volna a szövegben azt is, hogy milyen az a GPU (ami freesynces), hogy tudjuk mivel bírna el.
Nem írt többet mint egy átlag user, emellett amit bemásolt azt az összefoglalóból vette, amit az átlag user el sem olvas. Arról már nem tehet, hogy az összefoglaló már gyakorlatilag egy darab ...-t sem ér, ahogy az idézett hozzászólás sem teljesen releváns már.
(#85747) Azmodeus: Egy DELL S2418H-val szerintem nem lősz félre, viszont 3 HDMI bemenetes monitort szerintem nem fogsz találni.
[ Szerkesztve ]
-
krokostamas
tag
Sziasztok!
Acer KG271Abmidpx monitorról esetleg van valakinek véleménye? Most egy Dell UH2312HM monitorom, ehhez képest a TN panel szerintetek mennyire lenne vészes?
Előre is köszönöm!
-
krokostamas
tag
válasz Funthomi #85591 üzenetére
Szia!
Úgy gondolom itt egész jól össze van foglalva a dolog:
http://oaziscomputer.hu/cikk/2/monitorkalibralasIlletve monitortól függ, hogy mekkora különbséget lehetnek. Nekem pl szembetűnő volt a kalibrálatlan és a kalibrált panel (Dell U2312HM monitorom van), természetesen a kalibrált felé. Gondolok itt pl. arra az egyszerű dologra, hogy kalibrálatlanul nem láttam akkora különbséget a Firefox eszköztárának a színe és a címsor színe között. Kalibrálás után ragyogó dolog volt felismerni ezt.
-
krokostamas
tag
Sziasztok!
Kinéztem egy ilyen monitort: ASUS VC279H.
Ez mennyire ajánlott? Esetleg ilyen áron (max 70k) van másik, amit érdemesebb?
Játékra (GTA V, CSGO) és filmnézésre használnám leginkább, ha lehet IPS panellel, 27"-osat szeretnék.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest