Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajcsi
őstag
QH270 IPSMS 85 ropiert egy ev garival vagy Dell U2412H 2 ev garival 50 ringyert?
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
tajcsi
őstag
válasz JackFeryll #38822 üzenetére
U2711 tetszik, láttam is az aprón, de szerintem 100 rongy sok érte, főleg mert se gari se tartozék nem jár hozzá...
-
tajcsi
őstag
1920*1200-as felbontású monitoron mennyire lesz csúnya egy fullHD film, vagy játék? Mostmár nagyon kellene egy monitor, de nem látom értelmét egy 27" 1440p monitornak, én szinte alig láttam különbséget a játékokban így a jutubon...
-
tajcsi
őstag
válasz stranger28 #32633 üzenetére
Meöö meöö mától kezdve +1 a karizmád nálam
-
tajcsi
őstag
válasz sakal83 #32612 üzenetére
Bizony bizony...ekkora felbontasu monitor mellet legalabb 250 ezres vga koltseg kell ha normalisan akarsz jatszani..mert sajnos nem mindig eleg levenni az elsimitast...meg altalaban a tesztkonfigokon friss windows van, vagy csak jatektesztelesre hasznaljak...az en ket eves rendszeremben tuti nem produkalna annyit
-
tajcsi
őstag
válasz stranger28 #32588 üzenetére
Es akkor az interpolacio miatt hogy fog a jatek kinezni?
-
tajcsi
őstag
Hat ez az...hogy az IPS277-hez eleg lenne egy gtc670sli mondjuk...1440p-hez meg mar vagy-vagy...sott, a 27" 1080p-hez egy 7970 vagy gtx 680 is uber lenne...nem engedem, hopgy bantsak a torkodat
fatallerror
hat azert egy metro 2033 vagy crysis 3 1440p-n megeszi a vesemet is...[ Szerkesztve ]
-
tajcsi
őstag
Hat jah, igazabol ezert is feszegetem ennyire ezt a dolgot..mert ugye 1440p-hez mar durva gpu ero kell. Ugye egy fullHD monitoron se fogok 1650 felbontason medium beallitasokon jatszani...de azert az 1440p az mas..minden mas lenne ha lathatnam pecsen valahol ezt a franya ips277-et eloben is
-
tajcsi
őstag
válasz I3EI\ICE #32569 üzenetére
Hiszed vagy nem, ugylatszik romlik a szemem, de neha mar a 24" 1080p is kinszenvedes...es azert kerdeztem ezt a downscaling dolgot..jatekban meg ugye, ember talpan legyen az a VGA ami 1440p-n 4-es elsimitassal 45fps-t + produkal...
-
tajcsi
őstag
válasz stranger28 #32564 üzenetére
Nem jól értettél. fullHD-nál nagyobb felbontású monitoron (pl 1440p) fullHD felbontásban használni a desktopot.
-
tajcsi
őstag
válasz stranger28 #32559 üzenetére
Hát ez van...ugye kinek mire kellett volna. Azt mondjátok csak meg, hogy az mennyire igaz, hogy egy nagyobb felbontasu monitoron (27") a fullHD filmek/jatekok szarabbul fognak kinezni mint egy amugy 27" fullHD felbontasu monitoron?
Tudom tudom az interpolacio...ami ugy szovegeknel es ennel fogva netezesnel szamit....de ez desktop kornyezetben mennyire fajo?MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
tajcsi
őstag
Na, mivel beszuntettek a kedvenc online jatek szervereket, ezert marad az LG IPS277l....
Ja, am a babo violent 2 nevu jatekrol van szo es ott ugye kitudtam volna hasznalni a nagyobb felbontast (1200p)MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
tajcsi
őstag
En is a 2711-el szimpatizalok. Bar mivel film/jatel parti vagyok, az ltrawide 29"-es is nagyon bejon.
fatallerror
hoh, igen, lehet 10 ezerrel dragabb, de a 2711 az aprodon 120 ropi mig a U2713H kb 200 ropi korul mozog...
-
tajcsi
őstag
válasz fatallerror #32491 üzenetére
Hat pedig vagy a 2711 vagy a 2713HM lesz mert mar ennyit se akarok adni egy monitorert. Viszont nekem a 2711 szinvilaga jobban bejon. Nem szeretem a tul meleg szineket. Raadasul azon van kartyaolvaso meg usb2 bemenet, az usb3at nem is hasznalom...
-
tajcsi
őstag
A TFTcewntral teszten U2711 vs az ujabb verzional azt irja, hogy a U2711 wide famutos mig a masik nem. Igazabol nem talatam olyan videot vagy tesztet ahol erdemi kulonbseg van a ketto monitor kozott. Sott, nekem az U2711 jobban bejon. Bar most az apron lattam az aujabb modelt 124ert, ez meg 120k ha nem tevedek.
-
tajcsi
őstag
válasz fatallerror #32412 üzenetére
Jó sokat linkeltem.
Nyugdijas: na msot még azt egyem meg, hogy ami modern külsejű, annak belülről ratyinak kell lenni nem..tiszta logika
-
tajcsi
őstag
válasz fatallerror #32376 üzenetére
Game, net film. HA jol ertelmeztem a wide gamut az valami szelesebb szinskala/spektrumot jelent?
-
tajcsi
őstag
dell u2711 vs u2713hm? Az LG-nek van olyan IPS monitorja aminek ekkora felbontasa van mint ezeknek? Igazabol olyan monitort keresek mint az IPS277L kulalakra, de ha van lenne nagyobb felbontasban...
-
tajcsi
őstag
válasz stranger28 #32341 üzenetére
Az a butus mar nem a szemelyeskedes kategoria? NEm partolok en itt snekit de o rad semmilyen jelzot nem rakottes mar kicsit unom, hogy mindig ilyen be kell it beleszaladnom...
[ Szerkesztve ]
-
tajcsi
őstag
válasz stranger28 #32178 üzenetére
Nem, de már voltam kitiltva ilyenért, merthogy, reklámozás..érted...néha én is belefáradok ha kö******el kell vitáznom, tisztelet a kivételnek, így inkább így írtam, úgyis mindenki tudja...
-
tajcsi
őstag
m***tban láttam LG M2732D-PZ led és és egy ugyanolyan IPS monitort, az IPS jóval drágább volt, de a képe is szebb volt és pl azon nem láttam pixeleket...
-
tajcsi
őstag
válasz Bigemperor #31968 üzenetére
Nos, ha a pénz nem számítana, akkor ugye én is másmilyet vennék. Vagyis dizájnban olyat mint az LG, csak nagyobb felbontással..dehát, nem egy az árkategória...
-
tajcsi
őstag
válasz Bigemperor #31966 üzenetére
MM drága. Meg nem akkora ott a választék ám..tévékből még talán de monitorokból nem..
Amúgy, tetszik ez az LG kistestvére, a 24". FullHD felbontás. Most is 24" fullHD-m van és jóáron eladom valakinek, szinte ugyanannyiért megtudnám venni ezt az LG 24" ips paneles monitorját. Mondjuk nem lenne nagy erőlelépés de mondjuk dizájn+lehet a szebb szinek...ez az asus 3 évesmár,lehet "kifakult" már egy kicsitMAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
-
tajcsi
őstag
Mindegy majd keresek pecsen egy uzletet ahol egymas mellett van ket 27" monitor az egyik fullHD a masik meg XL HD felbontasu, azt megkerem majd az eladot kapcsojja ma be nekem azt osztan ha lehet rakja mar be ugyanazt a hatteret...
-
tajcsi
őstag
Nem dontottem. Az bejon formailag. Lehet nezek olcsobb nagyobb felbontasu monitort az aproban. Amugy utkozben talaltam ketto kepet, az elso a nagyobb felbontas amasik csak fullhd. Lehet nem jol latok, de nekem nincs kulonbseg, se pixel se semmi sott a fullHD jobban kiveheto az iras az ikonok alatt..
-
tajcsi
őstag
válasz stranger28 #31938 üzenetére
Ugy ertem, ha van vagy lattatok a neten egy olyan fenykepet, ahol egymas mellett vban ketto 27" monitor es az egyik fullhd a masuk meg 2560x1440.
Esetleg ilyen makro foto, hogy melyiken hogyan latszanak a pixelek...Nagyon szemezek ezzel az LG IPS277L monitorral sajnalom, h nem nagyobb a felbontasa, de engem lenyugoz a formaja egyszeruen annyira bejon, hogy le sem tudom irni. Egyedul az AOC-nek jon be nekem a formavilaga de az meg 150felett van, annyit kinem adok egy monitorert filmre jatekra meg netre...MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
tajcsi
őstag
Legyetek szivesek feltenni mar egy osszehasonlitast egy 27" fullHD es 2560x1440 felbontasrol.
-
tajcsi
őstag
válasz I3EI\ICE #31850 üzenetére
Nem. Azt látod, hogy kisebbek az ikonok...Játékban sem lehet észrevenni. Még a kockajátékokban sem. Ha lenne kettő ugyanolyan nagyságú monitor de más felbontással, ugyanaz a kép között 30-40 centiről nem fogod észrevenni. Te lehet, hogy észreveszed, de a szemed az tuti nem.
-
tajcsi
őstag
ASUS VH242S monitorom van. Érdemes e lecserélni BENQ 27" GW2750HM LED monitorra? Az asusra rékéne dobnom még kb 15ezer forintot.
Esetleg valami jómonitort tudnátok ajánlani, ami 27" nagyságú? Főként film és game..Előre is kösz (addig is nézegetem az aprókat )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest