Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
Kedves Szakértők!
Estleg erre lenne valakinek konkrét válasza?:Alapvetően egy munkamonitort kerestem a munkahelyemre, ahol új belépő vagyok. (FHD (1920x1080 pixel) – 16:9 arány; méret: 24”; bemenetek: VGA, HDMI, DP; flicker free (villogás mentes) és több fokozatban kapcsolható blue light filter (kékfény szűrő.) 60 Hz-es képfrissítés és alacsony ár.)
zolnagy fórumtárs ajánlására a Dell P2419H-t kértem.
Ehelyett kaptam egy 10 éves, poros, használt, hidegkatódsugárcsöves (CCFL) Samsung SyncMaster B2430 monitort. (Ráadásul egy jó nagy mélykarccal a kijelzőn.)
Mivel úgy tűnik, hogy egyenelőre „ez van, ezt kell szeretni” (mindenki használt monitorokat kap ), így az alábbi technikai kérdéseim vannak:
1. Flicker free-nek (villogás mentesnek) mondható egy CCFL monitor? Tehát, ez a régi technológia egyenértékű a LED háttérvilágítású monitorok flicker free (villogás mentes) hitelesített minősítésével?2. Be tudok ezen a monitoron olyan színhőmérsékletet álltani, amivel szimulálhatnék egy bekapcsolt blue light filter-t (kékfény szűrőt.) Ha igen, milye konkrét paramétereket ajánlanátok?
(Továbbra sem szeretnék sem operációs rendszer, sem pedig alkalmazás szintű beállítással operálni.)Megjegyzés: Kezdődő szürkehályog miatti, -1 és -1,25 Dioptriás látásromlásom van, ezért a szemem kímélése a legfontosabb a monitornál, a munkahelyemen is, ebből fakadóan a fenti kérdések szakszerű megválaszolása számomra kardinális.
A válaszokat köszönettel várom.
SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
Új hozzászólás Aktív témák
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K 144hz GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG (LS27BG400EUXEN ) 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest