-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz Amerigo57 #54967 üzenetére
Mondanám, hogy ne etess, hogy ezt használod még mindig, de kollégám telóját is lefényképeztem tavaly. Azóta is azt használja teljes megelégedéssel.
-
kelly416
veterán
válasz Bukk900 #54842 üzenetére
Sokáig gondolkoztam én is hasonló megoldáson, plusz egy tablet tartalomfogyasztásra, de letettem róla. A legtöbb ilyen kütyüben a kamera gatya és az IP védelmet nem tesztelném szívesen (aztán lehet, én vagyok előítéletes).
De elgondolasnak jó, működőképesebb kombó lenne, mint anno a PadFone megoldások.
-
kelly416
veterán
válasz BestofJAVA #54831 üzenetére
Az az igazság, hogy nem az én gyerekem, csak az anyjáé. 13 éves és 8 éve együtt élünk, de néhányszor megkaptam már, hogy ne büntessem a gyereket írással-olvasással mert megutálja. Így ebbe a részébe nem szólok bele. De szándékos anyagi károkozás okán most a telefonja árával beszáll a felmerülő költségekbe. Egy kis felelősségviselés lecke.
-
kelly416
veterán
válasz Luck Dragon #54829 üzenetére
Na ja, csak a cicás telók nem olcsók.
Egyébként meg ha tudott vigyázni annyira a két xiaomi telójára, meg utána az anyja céges a12 telójára, hogy nagy bajuk nem lett, akkor tán egy nyomógombos nokiának sem lesz. Csak félek, mostohább körülmények közé kerül majd, mint az érintős okos. -
kelly416
veterán
Sziasztok!
A gyerek kiviselte magát, a telefonját jó ideig elkoboztuk. Viszont így sem ébresztő, sem elérni nem tudjuk. Kellene valami hagyományos nyomógombos (minél kevesebb játék legyen rajta) kialakítású, de valamennyire gyerekálló készülék nem túl drágán. Nézem, hogy 3310 van HA-n is, lehet azzal járnék a legjobban.
Mivel a gyerekről van szó, valószínűleg egy új teló jobb választás lenne, hiába tejfölös dobozból van a legtöbb, de legalább mindene működik. Meg azért az akkuk is időtállóbbak talán. Előre félek az egyedi csatlakozós töltőktől és fülesektől is a használtaknál.
Mivel csak pár hónapra tervezünk (aztán ki tudja, mennyire tanul belőle a gyerek, lehet lesz több is), semmiképpen nem szeretnénk sok pénzt költeni a projectre.Így végül arra jutottam, inkább valami új, ami lehetőleg valamilyen szabvány usb töltős és jack füles jár hozzá, hogy azért zenét hallgathasson.
Tudnátok jó szívvel ajánlani bármit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest