-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #56089 üzenetére
Egy készülék kezelése nem csak abból áll, hogy milyen a főmenü kialakítása.
Persze az is fontos, de a lényeg inkább a szoftver. Almenük, mi hol van, mit hogyan lehet állítani, testreszabni, gombokra, névjegy keresés hogy működik, stb...
Ezeknek a HMD készülékeknek köze nincsen az eredeti Nokia S40 platformhoz.
Itt egy példa: A 2024-es HMD telóknál például nem változtatható a gombok funkciója.
Jobb gomb kamera, bal meg a gyorsmenü.
A 230-nál meg fix selfie gomb van.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Luck Dragon #56089 üzenetére
3x3 meg csempe van igen. TCL-en hívásnapló, üzenetek, névjegyzék az első három csempe módban.
Még a gagyi Nokia 110 4G kijelző is egész olvasható nagy betűméretet választva és a csempe menüvel. -
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #56081 üzenetére
Csak egy félisten/nő
-
quailstorm
nagyúr
válasz Luck Dragon #56036 üzenetére
Nemrég beszereztem a régi 230-at, még az MTK 6260-as verziót. Az se egy rossz készülék. Azzal a házzal meg kijelzővel jobban tetszene a T107-es 4G-s változat az biztos.
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #56023 üzenetére
Neem.
Úgy értettem a viccelődést. Te vagy a fő tréfamester. -
dik
őstag
válasz Luck Dragon #56019 üzenetére
Most miért mondod ezt... Én nem tehet róla nem találtam újat...
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #56019 üzenetére
Biztos Tőled tanulta...
Legközelebb nyitott szemmel menj fel a padlásra. A pókokat pedig üdvözlöm. -
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #56009 üzenetére
Mármint mire gondolsz?
Itt nem a kicsiből kell nagyot varázsolni,
Normál méretű kártyájuk van. Abból kellene kicsit.A nagy kártyát csak vágni lehet vagy kérnek egy másikat a szolgáltatótól.
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #56007 üzenetére
"normál méretű SIM "
Az a Nokia pont nem olyan. (Nano-SIM kell bele)
De szerintem ilyen készüléket már nem gyártanak.
Méretre kellene vágni.[ Szerkesztve ]
-
hbala
aktív tag
válasz Luck Dragon #55967 üzenetére
Az európai régiós Nokia-kon nincs Cloud Apps sajnos.
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55967 üzenetére
Abban nincsen netmegosztás, ami mindenképpen kellene neki.
-
veterán
válasz Luck Dragon #55962 üzenetére
Szia,
10-ből 9-szer szoktam (összejön), de időnként a telefon egyszerűen nem hajlandó. Na pont arra az 1-re néztél rá.
-
Angelina87
tag
válasz Luck Dragon #55954 üzenetére
Külföldi oldalon hirdetik újonnan... de horror áron, annyit már nekem nem ér
Viszont ha itthon kiadnák.. 15-25 között,....megvenném zokszó nélkül, ha minőségben nem rontanának rajta... jajj mindig sokat kérek" A világon vendég vagyok."
-
veterán
válasz Luck Dragon #55954 üzenetére
Nekem van is itthon 1 olyan.
Világ legjobb telefonja volt, ameddig...
...kocsiban középen 2 db pohártartó volt, egyikben ott pihent a telefon. Másikba épp tettük bele a mekis/börgis/valamilyen poharat tele Colával, ami naná hogy megbillent, és ráömlött a telefonra.
A telefon belseje túlélte, de a gombjai használhatatlanul ragadnak.
Nem Lite-Cola volt, hanem igazi, cukros -
Angelina87
tag
-
quailstorm
nagyúr
válasz Luck Dragon #55926 üzenetére
Október van még. Nekem ezt mondta az ügyintéző, de amekkora káosz van én már csak akkor hiszek el bármit ha kézben van a telefon.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Luck Dragon #55918 üzenetére
A 4G felirat eltűnik, ha kikapcsolom az adatforgalmat. SMS azt írja már be van állítva a 4G hang.
#55919 cocka: igen, gond nélkül ment Vodafone kártyával.
-
foxymaci
senior tag
válasz Luck Dragon #55901 üzenetére
Igen, nekem ennyi volt a lényeg, kettő üzletben voltam, mert a tcl-re vadásztam, hogy telekomos előfizető vagy domino csomagban legyen egy ember nevén, személyes iratok meg az a telefonszám kellett. SMS- es visszaigazolás nem kellett.
[ Szerkesztve ]
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55879 üzenetére
Hogy mik vannak manapság... köszi a fejtágítást.
Gyümiléhez inkább a lassú prést javaslom. Nincs akkora hőhatás, így benne maradnak a vitaminok.Külföldről még mindig lehet szerválni új VW féle Nokia 515-öt. Akkor már ezerszer inkább az mint a kínai HMD csodák. Persze más árkategória...
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55873 üzenetére
Azon gondolkodtam, hogy mi lehet a kapcsolat egy telefon és egy turmixgép között.
Mondjuk, ha hiányzik egy kis vas az étrendedből.
Egyébként a 235-öt tapogattad meg?[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55867 üzenetére
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55855 üzenetére
Van. És nem Perwollal mosva, mivel valóban Új.
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55846 üzenetére
Nem vagyok olyan.
Büszke vagyok rá, hogy Én vezethettem be az Aligátor készülékeit a köztudatba.
Ráadásul úgy tűnik, hogy használhatóak arra, amire kitalálták őket.[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55833 üzenetére
Kissé bóvli hatású, mint egy kínai Blaupunkt.
A kijelzőfelbontás kiemelkedő: 320x480 -
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55819 üzenetére
Egyébként igen, viszonylag új. Év eleji.
Készült egy Fold modell is: [link]
Ez az idősebb korosztálynak készült hajtogatós teló a gyártótól.
Trükkösek. Kívülről "olyan" mint egy Fold érintős készülék.[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55790 üzenetére
Nem szeretnék csalódást okozni, de nem iszom kávét.
Mielőtt mindenki elkezdene nekem kávét küldeni ajándékba...Intruder2k5 kolléga jól mondja. 20 évvel ezelőtt vásároltál egy új Nokiát, akkor kaptál hozzá egy elég vaskos használatit. Most adnak egy papírfecnit + egy hivatkozást, hogy a többit nézd meg a neten. Persze ott sem olyan részletesek már az infók, mint régen.
Tudom, környezetvédelem ésatöbbi... -
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #55802 üzenetére
Semmi gond.
-
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #55800 üzenetére
Igen, ezt tudom, és én is így szoktam választani, lehetőleg eMAG, vagy ha nekik nincs, akkor magyarországi székhelyű magyar cég legyen, nagyon végső esetben esetleg lengyel. De román, bolgár, szerb stb. cégektől nem rendelek semmit. A gond azzal van, hogy adott linken simán változhat a forgalmazó, mert a link a termékhez kötődik. Tehát lehet ezek az értékelések egy pár hónappal ezelőtt másik forgalmazó által előadott telefonnak szólnak, nem pedig annak az eMAG által eladottnak, ami most látható ott. De mindegy is, mert most nem eMAG-ról rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #55793 üzenetére
Akkor megpróbálom összefoglalni, bár néha már én is belezavarodok.
Elvárások, feltételek:
- Nokia legyen.
- Ne legyen csillagászati ára, jó lenne 20-25k körül megúszni, de nagyon max. 30k.
- Mindenképp konfigolhatók legyenek a jobb és bal gombjai.
- Lehetőleg lehessen szövegméretet állítani.
- Lehetőleg minél nagyobb kijelzője legyen.Amik ezek alapján képbe kerültek, az nálam is a 215, 225, és a 235, 4G (2024) változatai.
Nokia 215 4G 2024
Olcsó, adott a nagy, 2.8"-os kijelző, de nem találtam róla infót, hogy a jobb és bal gombjai testre szabhatók-e, illetve lehet-e szövegméretet állítani benne.Nokia 225 4G 2024
Netes videók alapján elvileg minden elvárásomnak megfelel, de a három közül ennek van kisebb kijelzője. (1 órája meg is rendeltem, de persze ez még lemondható).Nokia 235 4G 2024
Még ez is beférne a keretbe, meg is felelne mindennek, nagy kijelző, betűméret állítható, de a jobb és bal gombok testre szabhatóságáról itt sem találtam infót.Szóval ezek alapján eddig a Nokia 225 4G 2024 a befutó.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #55790 üzenetére
Mindegy, végülis tegnap óta ezen agyalok, és lehet mégis marad a Nokia 225 4G (2024). Édesanyámnak lesz a telefon, és szerencsére a szeme még jó, szóval meg fog felelni az a 2,4"-os kijelző is. Inkább tartom fontosnak azt, hogy a gombok konfigurálhatók legyenek, egyrészt a főbb funkciók könnyű elérése miatt, másrészt mert mondjuk ne indítgassa el akaratlanul random a rádiót, vagy a kamerát, amiket nem is szokott használni, de legalább macerás kilépni belőlük. Szóval azt hiszem inkább beáldozom azt a 0,4"-t a jobb testre szabhatóság miatt, mert azt már sikerült kideríteni, a 225 4G (2024)-ben a gombok funkcióját és a szöveg méretét is lehet állítani.
-
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #55788 üzenetére
Köszi! Igen, ezt a pdf-et néztem én is, de nem láttam benne sem azt, hogy változtatható lenne a gombok funkciója, sem azt, hogy nem. Sőt igazából nem is ír róla semmit, csak annyit, hogy "right selection key", de a pdf-ben rákeresve az FM vagy a radio szavakra, nincs erről semmi infó.
Ez sem olyan már mint 30 éve, amikor egy gombelemhez is kaptál egy legalább 50 oldalas mindenre kiterjedő manuált. Kb. 2-3 éve is hasonló dilemmában voltam Nokia 225 és 230 kapcsán. Arról azóta tudom, hogy a 230-ban fix a jobb oldali selfie-kamera gomb, de a 225-ben elvileg tetszőlegesen változtatható mindkettő. Simán jó is lenne az is, csak hát a 2,8"-as kijelző miatt mégis erre hajlok.
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55779 üzenetére
Egyet a jobb, a másikat a bal zsebbe és akkor kivagy egyenlítve.
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55774 üzenetére
233 g a H1
"2G kivezetése vajon mikorra várható?"
2030 után, de szolgáltató függő is a dolog.
"Már leadtam a rendelést Alzánál, de végülis visszaküldhető 60 napig a Z6."
Ott a törlés gomb is. A H1 nagyobb teljesítményű akku + IPS kijelzős.
[ Szerkesztve ]
-
almi
senior tag
válasz Luck Dragon #55774 üzenetére
Wow, köszi, eddig erre nem bukkantam rá. Azt írják, hogy 500 névjegyet tud tárolni
Már leadtam a rendelést Alzánál, de végülis visszaküldhető 60 napig a Z6.
-
almi
senior tag
válasz Luck Dragon #55772 üzenetére
Reméljük, hogy így is lesz. De igen, talán nem olyan egyszerűen kivezethető, mint a 3G hálózat.
Köszönöm a tippeket, megrendeltem az Evolveot StrongPhone Z6-ot. Ezzel együtt indul majd az érintősre való átállás sugallása is!
Üdv.,
almi -
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55764 üzenetére
-
almi
senior tag
válasz Luck Dragon #55764 üzenetére
Pozitv értelemben?
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55747 üzenetére
-
Lameh
csendes újonc
válasz Luck Dragon #55743 üzenetére
Nagyon köszi Mindenkinek a kimerítő és sokoldalú válaszát, ötletelését, szerintem vmelyik Nokia 2X5-ös lesz ezek alapján!
-
Churpik
tag
válasz Luck Dragon #55741 üzenetére
Jaaaa? Azért ajánlottam a 215-öst, mert azon nincs kamera, és ezért olcsóbb.
-
Churpik
tag
válasz Luck Dragon #55739 üzenetére
-
Churpik
tag
válasz Luck Dragon #55734 üzenetére
Bocs, én ezt vettem alapul, meg az Árukeresőt, ténylegesen nem volt a kezemben
-
cocka
veterán
válasz Luck Dragon #55734 üzenetére
Nekem is, pedig még bőven nem vagyok 75 éves.
Ezért is kerestem mindig az alacsony felbontású kijelzőt, mert ott nagyobbak a betűk. És vicces, hogy pont egy elsősorban telefonálásra vagy SMS-ezésre szánt eszközön kell hangyapöcsnyi betűket olvasgatni, holott lényegében huszadrangú kérdés, hogy mekkora felbontásban nézegetsz rajta képeket vagy hogy ne 9 hanem 25 ikon férjen el egy képernyőn. Mintha a lapozást nem találták volna fel.
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55715 üzenetére
Így a jó. A Tökéletesség Unalmas.
Örülök, hogy ilyen sikere volt a kvíznek. Remélem mindenki élvezte az eredménytől függetlenül.
Én mondjuk nehezebbet állítottam volna össze...[ Szerkesztve ]
-
Churpik
tag
válasz Luck Dragon #55729 üzenetére
Ha nem kell a kamera, akkor van ugyanaz a Nokia 215 4G 2024 néven, csak olcsóbban.
-
qltsar
veterán
válasz Luck Dragon #55715 üzenetére
80%. A csokit felrenyomtam a masik hiba jogos volt.
[ Szerkesztve ]
-
Maxentius
addikt
válasz Luck Dragon #55706 üzenetére
Amire most így hirtelen tudok válaszolni:
2: kellően hangosnak érzem.
4: kicsit gyenge, de a célnak megfelelő.
5: villámgyors.
7: kicsit kopogós műanyag, a billentyűzet hajlamos a 0-ás gomb környékén ropogni.
8: nem a saját töltőjével töltve kb. másfél óra volt feltölteni, de nem nulláról.Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55701 üzenetére
A hatalmasról jut eszembe.
Ezek szerint keresed a CAT B26 utódját? -
hbala
aktív tag
válasz Luck Dragon #55699 üzenetére
-
Fancy-boy
Topikgazda
-
hbala
aktív tag
válasz Luck Dragon #55683 üzenetére
Meg is jött: [link]
-
Fancy-boy
Topikgazda
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55685 üzenetére
"a mai világban"
Mondasz valamit...
Azért bízva bízzál.[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55683 üzenetére
Lesz, de szerintem nem ez lesz az.
A képek alapján, olyan minta fémből készült volna. De gondolom csak pattintós műanyag.
Egy Heinekenes Boring Phone-t szívesen megnyomkodnék.[ Szerkesztve ]
-
válasz Luck Dragon #55665 üzenetére
Igen, szám adózik vagy kicsöng és a másikat nem hallja.Illetve a mostani teloja 45 perc után forrósodik mint a bűn.
Kamera kapcsán meg annyi, hogy neki az is jó ha nagyságrendi képet tud mutatni a többit hozzá meséli . Mondjuk… a mai világban már máshogy gondolkozunk mi fiatalabbak, de ők még elvannak ezzel, lehet nekünk is hasonlóan vissza kellene térni hogy gondolkodjon az elme….Persze mindenkinek okos telefonja van a barátnőm kozul, de náluk van is probléma.A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55667 üzenetére
Nem tudom hol nézné vissza a képeket (telón vagy gépen), de az a CAT nagyon gyatra kamerát kapott.
Talán még a szokásos HMD féle bóvlinál is rosszabb.
Azokat a képeket mutogatná a barátnőinek? Háát...[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55641 üzenetére
Új? Nem, Perwollal mosva!
Biztos megszokásból a kijelzőt kezdted tapizni...
[ Szerkesztve ]
-
válasz Luck Dragon #55641 üzenetére
Meglepően gyors és reszponzív a rendszer .
Ellenben csengőhang beállítás jól el van rejtve .
Hívás hangminősége elfogadható , hangerő kimagasló .
Egyenlőre ennyi.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #55643 üzenetére
Crime scene investigation -> bűnügyi helyszínelés.
(Az ujjlenyomat miatt. )
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
Chosen
addikt
válasz Luck Dragon #55615 üzenetére
Köszi, viszont csak flip játszik. Kinyitja felveszi, összecsukja lerakja, bevált.
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #55607 üzenetére
Mit ugyan már mesze egy nagyon megbízható teló. És simán ki lehet fogni szebbek. Itt vagyok élő példa(nemrég amit vettem is majdnem patika). Csörög meg beszél meg szép képet csinál(jó a billentyűzár egy elcseszett valami benne az tény). Mire lenne még jó egy nyomkodós kb. ezekre. Ja meg aksija majd 2 hét. A leggyengébbem is 1 hét körül. Nincs benne 4G meg egyéb baromság tényleg, de felesleges is ha olyat akar az ember akkor tényleg ne kinlódjon ezekkel a nyomkodós szarokkal el kell engedni ezt a vonalat. A mostani nyomkodós csörög meg beszél történeteket keresztbe hosszába simán megeszi még így öreg szaron is. Szóval nem egy elveszett történet ez. Látnád az enyémet úgymond az elsőt hogy néz ki. Na azt kapott már az élettől (kb lassan foszlik de benton stabil) és még a mai napig azt használom. Igaz most cseréltettem benne hangszórót mert nem értettem mit mondanak nagyon elhalkult. Pofára ejtettem már vagy 500x az évek alatt az 501. már sok volt neki(na jó ez már a második benne az évek alatt meg egyszer rezgő motor csere is volt már)...
Kb. ez az utolsó hírmondók egyike abból az időkből amikor még tudtak és akartak is jót csinálni. Szóval simán megállja a helyét még itt a nyomkodósok között... Ez az én véleményem. Ha elvakultan hangzik ha nem. Kb. nem is érdekel ki mit mond...[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #55582 üzenetére
Ajánlok egy jót telefont ami azt csinálja amit kell! S 5610
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #55576 üzenetére
Kit érdekel az a lényeg legyen egy stabil megbízható mindíg...
-
cocka
veterán
válasz Luck Dragon #55572 üzenetére
Engem ami igazán idegesít ezekben az újhullámos butatelefonokban az az, hogy próbálják itt is ezeket a vékonyításokat kimaxolni, amúgy szerintem teljesen értelmetlenül. Nem pengével akarok telefonálni, hanem telefonnal. Egy pár mm-rel vastagabb telefonba sem halt még bele senki, de nagyobb kezűek legalább meg tudják fogni rendesen.
-
válasz Luck Dragon #55571 üzenetére
Más , megkaptam 150-est (2023) és talán az elmúlt év legnagyobb pozitív csalódása ért vele kapcsolatban.
Doboza tartalmazott egy telefont , akkut , papírokat .
Dual SIM-es , ami szuper.Az anyaga igazi bili műanyag , de ettől eltekintve hívás minősége nagyon jó , térerő vételi jelerősége még jobb, Samsung A54-et megeszi ezen a téren .
Rendszer fürge , hívásra , sms-re nagyon jó , másra nem.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Algieba
őstag
válasz Luck Dragon #55555 üzenetére
Ma üzemeltem be, de a gyári adat alapján, 1450mAh, egy hetet simán bírnia kell. Az akkut még fel sem töltöttem.
tlac: Láttam a menüjében a szoftverfrissítés lehetőségét, de nekem így ahogy van teljesen jó. Nem is próbálkoztam vele.
[ Szerkesztve ]
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Algieba
őstag
válasz Luck Dragon #55553 üzenetére
Egyszerű ketyere, de pont ez benne a jó. Az sem zavar, hogy olcsóbb műanyagból van a burkolata, mert fokozza a céleszköz érzetét. Tényleg időseknek szánt modell, de a színes háza és kagyló formája miatt modernebb hatást kelt. Csak telefonálásra kellett, de a füles nélkül is működő FM rádiója, meglepően jó a vétele, nekem különösen kedves funkciója. Persze okostelefonjaimban ott az online rádió app, de a régi technológia sosem avul el nálam. Megvételével a napközbeni nyugodt gondolkozás elérése volt a cél, hogy semmi se terelje el a figyelmemet a munkámról. Sajnos az okostelefon olyan tapizni való kis dög lett, hogy erős önuralmam ellenére csak felveszem pár percre, amiből könnyen lesz negyedóra is. Ha nincs nálam az okoska, mert egyébként a munkám miatt nem annyira létszükséglet, akkor el se tud csábítani. Ezt ki is rakom blog bejegyzésbe.
Ui.: Tény, imádom az okostelefonokat a Sony Ericsson P800-asom óta, de az internet az AI miatt már tényleg átláthatatlan káosszá válik, amiből jobb kimaradni.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55546 üzenetére
Egyetértek az ajánlásoddal.
Kint a szabadban azért jól jönne egy IPS kijelző, amely csak a kisebb akkuval felvértezett modellekben található meg.
Az Alzán a teljes termékpaletta megtalálható: [link]
A CAT-nál nem tudom mit csinálnak, de a B26 / B40 páros gyakorlatilag kifutott.
Utód pedig nincs.[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55508 üzenetére
Boldog Új Évet!
-
cocka
veterán
válasz Luck Dragon #55483 üzenetére
De sokkal jobb lenne, ha a kijelző körül nem lenne az a vastag fekete keret.
Úgy tűnik az én Alcatelem (1046D) meg valami random Samsung a két utolsó olyan telefon, aminek a színezése teljes.
Magyarul ha arról van szó, hogy egy telefon fehér, akkor a kijelző körül IS fehér meg a gombok IS fehérek, amellett, hogy maga a készülékház fehér.
Ezek is lehetnének teljes színűek. Úgy tűnik valakinek nem érdeke ez, biztos sok a "korom" még raktáron.
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55483 üzenetére
Végül is dísznek is lehetne venni egyet. Mint egy szép festmény.
Volt nálam egy ilyen ritka pink színű Moto is:
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55452 üzenetére
Nyilván üzleti érdekből nem készült még el a tökéletes mobil.
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55450 üzenetére
A napokban nézegettem az új modelleket az Alzán.
- EVOLVEO StrongPhone X5: [link]
- EVOLVEO StrongPhone W4: [link]A Z6 is fent van, amit linkeltél, de nagy eltérést nem találtam a régihez képest.
Talán a Type-C és slussz.
Sima TN kijelző található benne.
Akkor már inkább a W4. Az legalább IPS. Mondjuk az akku meg gyengébb.[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55428 üzenetére
Akkoriban nem volt időm foglalkozni vele. Jöttek más nyomógombos telók is és feledésbe merült.
Egy lánynak felajánlottam, hogy odaadom neki tesztelésre aztán vagy visszaadja vagy megtarthatja.
Végül nem élt a lehetőséggel.
Gondolkodtam, hogy neked is szólok, hátha írsz róla egy bemutatót, de azért Dániába nem küldtem volna el.De őszintén szólva sok kedvem sem volt hozzá. Elég volt egyszer bekapcsolni.
Mindig az eredeti Nokia életérzést várom ezektől a HMD termékektől, de végül egyáltalán nem mozgatott meg.
Egyedül talán a citromsárga színű Nokia 8110 4G készüléket találtam jópofának.
Olyan játékos, egyedi teló. A KaiOS rendszert most hagyjuk.
Már nincs nálam a kis lilaság.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz Luck Dragon #55383 üzenetére
Nem is értem én se. Szívem szerint megrendelném máshonnan, mert amúgy meg tetszik anyunak csak nem tudom, hogy ez aksi hiba vagy ez ilyen. Persze nem vár az ember 30 nap készenlétet bár annyival hirdetik de azért 4-5 nap simán elvárható.
-
cocka
veterán
válasz Luck Dragon #55346 üzenetére
Nekem az Alcatel 1046D van, ami kisebb, viszont a rendszere, menüje elég egyértelmű. Ebben 400 mAh-s akku van, az ilyen "komolyabbakba" talán jut 800-as vagy 1000-es akku is. Szóval olyan hű de nagy készenléti időt ne várjál: kb. 4-5 nap. Intenzív használattal szerintem max. 2 napot bír ki.
OK 1530-as akksi van benne, de beleírtak egy csomó merítő tényezőt, tehát ez egy olyan minimáltudással lenne mondjuk max. 10 napra bővíthető, mint amilyen a 1046D-nek van.
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55346 üzenetére
Én ugyan sosem használtam azt a készüléket, de az itteni tulajok véleménye alapján jó vétel.
Egyértelműen jobb az általános minőség mint egy HMD féle Nokia esetében.
Mikrofon, hangszóró, kijelző és üzemidőben veri a kategóriatársakat.
A kezelhetőség/menü is egyszerűbb mint a Nokiáknál.
A hátlap barázdázott, kényelmes fogást biztosít.Az üzemidő nyilván függ attól is, hogy 2G vagy 4G.
Konkrétumokkal kapcsolatban érdemes a felhasználókat kérdezni.Aki szeretne véleményeket olvasni készülékről, annak javaslom a kereső használatát.
Elég begépelni a típusszámot.( 3080. )[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55336 üzenetére
-
cocka
veterán
válasz Luck Dragon #55329 üzenetére
Miért, mely korábbi Samsung telefonoktól volt jókedved?
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55329 üzenetére
Ha azon múlik, akkor küldetek Dániába egy csokor rózsát vagy még itthon vagy?
Annyira felgyorsultak körülötted a dolgok, hogy elvesztettem a fonalat. -
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55322 üzenetére
Nem árulnak.
Ez valami 2012-es modell.
Már Indiában sem lesznek kaphatóak a Samsung nyomógombos telói.
Samsung to exit low value feature phones business in India: [link]Úgy hogy gyakorlatilag a Samsung részéről eddig tartott a hagyományos készülékek gyártása. ( nem mintha ezeket még ők gyártották volna )
[ Szerkesztve ]
-
Churpik
tag
válasz Luck Dragon #55322 üzenetére
Én ugyanúgy reménykedek abban, hogy egyszercsak megjelenik a lila 110 4G
[ Szerkesztve ]
-
Amerigo57
őstag
válasz Luck Dragon #55311 üzenetére
Luck Dragon.
Több helyen kapni még a Samsung S5610 telefonhoz utángyártott akkumulátort.Itt van még eredeti gyári OEM kiszerelésben, bár majdnem háromszor drágább, mint az utángyártott.
Link: -
dik
őstag
válasz Luck Dragon #55313 üzenetére
Nem innen jött az országból...
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #55311 üzenetére
Azt nem tudom nem néztem utánna, én tavaly vagy előtte még kaptam...
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55298 üzenetére
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55292 üzenetére
Én azért berendeltem egy lilát az EU-ból.
Pár napon belül itt lesz és megnyomkodom. Magyar nyelv tuti nem lesz benne. -
Fancy-boy
Topikgazda
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55288 üzenetére
És a színe se az igazi.
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55286 üzenetére
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55277 üzenetére
Az tuti nem az.
Amit Te nézel az a sima változat. ( nem 4G )Mivel a 4G az csak sötétkékben elérhető és az ára sem stimmel, amit mondasz.
Tehát a 4G nem létezik se feketében, se világoskékben.Ez a két szín a 4G:
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Luck Dragon #55281 üzenetére
Anno tetszettek a Lumia telefonok élénk és változatos színei, ez pedig a másik végletnek látszik, matt és halovány. Más, mint az általános fekete alapszín, attól eltér -de nem feltűnő.
Igen, lehet, hogy videón más lesz. -
aktív tag
válasz Luck Dragon #55279 üzenetére
Ahamm! Tehát a kulcs-szó a BLUE, nem pedig a “kék”. Köszönöm.
Érdekes, de egyben tetszetős is ez a szín. -
aktív tag
válasz Luck Dragon #55277 üzenetére
Így igaz, bár nálam a kék modellre keresve egy igencsak feketének tűnő gyártmány jön elő. [kép]
….azután meglehet, hogy vagy én látom rosszul, vagy csak egy helytelen kép van a reklámoz csatolva. -
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55264 üzenetére
Angliában már van ilyen szép színben:
Egy külföldi teszt szerint tudja a hívásrögzítést is.[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
válasz Luck Dragon #55265 üzenetére
Nem sikerült a legjobban a teszt, finoman fogalmazva.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #55229 üzenetére
Igen, a szürkeimportos, 4G nélküli változat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest