-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chosen
addikt
válasz Luck Dragon #55615 üzenetére
Köszi, viszont csak flip játszik. Kinyitja felveszi, összecsukja lerakja, bevált.
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Flip telefont keresek nagyszülőnek, újonnan vásárolnék.
Az elvárások az ilyenkor szokásos:
- nagy gombok
- nagy betűk
- hangos csengőhang
- egyszerű kezelésÁr: A legolcsóbb ami ezeket már teljesíti
Van esetleg erre bejáratott modell, mit ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
válasz picur220 #26417 üzenetére
Az N79 már nagyon régi, és érintőset szeretnék. S60-ból max S60v5 jöhet szóba, de abból meg csak az i8910HD az egyetlen értelmes készülék.
Acer E400 Erre vágyom leginkább, de ez még nem jelent meg. Április óta "Coming Soon" állapotban van, pedig ez 100x jobban tetszik, mint a Spica.
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
40-50 körül milyen telót érdemes venni?(használt árban ennyi) Spica-t néztem ki az Android miatt, de az az egyetlen dolog, ami miatt azt választanám. A közeljövőben jön valamilyen teló, amit érdemes lenne megvárni? Ugyanis nem sürgős a dolog, viszont ha valami jó fog jönni, 1-2 hónapon belül, akkor inkább megvárom és nem veszek kényszerből.
-
Chosen
addikt
válasz picur220 #16115 üzenetére
Kifogtad a legrosszabbakat , sajnálom. Nekem volt k300/k700 is, a k700 tényleg bedöglött egy idő után , random kikapcsolt stb , de a k300 igen is jó teló volt, masszív, ha tisztán tartottad , akkor semmi problémád nem volt a joy-al. Próbálj ki egy mai se telót (w995 pl), ezek nagyon jók
-
Chosen
addikt
válasz Sly Bp. #16070 üzenetére
A zajszint magas, de nem mindenhol, szvsz jobb mintha ez még szűrve is lenne. Nekem fontos a wifi, és a jó kamera + a hosszú üzemidő, így nagyjából az összes felsorolt telót kiejthetjük. Így jött számításba a ZN5 Egy érdekes teszt [link]
A kamera az N82-vel szemben tényleg elvérzik , de egy-egy Cyber-Shot-al vagy a többi Nokiával szemben szépen helytáll.
-
Chosen
addikt
válasz Sly Bp. #16063 üzenetére
Tehát 50 ezerért kíváncsian várom mi jobb van ennél, másrészt összetéveszthetted valamivel, mert ennek a kamerájára pont nem illik rá, hogy dísznek van, rengeteg telónál sokkal jobb képet készít, a videó az megint más. Azért is szeretném ezt, mert egyrészt ennyiért nem találtam jobbat , másrészt szeretem a ritka telókat, hogy nem jön velem szembe naponta 3 ilyen + még egy-két reklámban is látom. Eredetileg Samsung i7110-et néztem ki, de nem kis felára van ehhez képest.
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Motorola ZN5-ről mi a vélemény?
-
Chosen
addikt
Hello!
Nokia N78-al van valakinek tapasztalata?
üdv
-
Chosen
addikt
sziasztok! szerintetek a SonyEricsson W710i női vagy férfi telefon?
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Megvásárolható már m.o.-n a Meizu M8?
szerk: c510-el mi a helyzet?
Mit jósoltok , kiváncsi lennék, szerintetek hogyan fog alakulni ebben az évebn (szakaszokra bontva) az érintős új telók ára? Amik most is kinnt vannak mobilarénán hírekben , és amik már most is forgalomban vannak ( Omnia , Viewty, stb)előre is
[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
SE telón lehet teljes képernyőre videót tenni , ha nem van rá progi? ( c510-ra gondolok , tudom , hogy még nem jött ki )
-
Chosen
addikt
válasz --Nozbert-- #9427 üzenetére
És ezzel tapasztalata is van valakinek ? vagy csak kép , mert mondom , fontosak a szempontjaim , nem írtad el véletlenül? 1680 ?
-
Chosen
addikt
sziasztok keresek egy olyan telót , ami egyszerű , gyors , olcsó , nemkell hogy 5mpixeles legyen (ugyanis nem magamnak kell ) , csak ezeket tudja , és ne sony ericcson legyen , "üzleti" használatra kellene , kb 10 körül , ( úgyértem , hogy itt ph-n 10 körül , nem újonnan ) de ha van valami drágább , azt is írhatjátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest