-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz quailstorm #49897 üzenetére
A 301-ből láttam olyat, aminek a belső matricáján Microsoft gyártás díszeleg, igaz Fancy-boy?
Impossible is nothing
-
quailstorm
nagyúr
válasz JoeCockBill #49896 üzenetére
Nagyjából igen.
Utolsó készülékek amik Nokiák, az 515, 301, 206. -
JoeCockBill
senior tag
válasz quailstorm #49895 üzenetére
hmm, ebből azért nem teljesen így jött le: "Éppen ezért a Nokia már tavaly áprilisban megálmodhatta az N1-et, amelyet az összeszerelő üzemeiről és saját márkás termékeiről ismert Foxconn kezdett legyártani az ősszel, sajátja helyett a Nokia márkafeliratát biggyesztve a hátlapra. "
de mindegy végülis, eleget offoltunk róla, az tuti hogy jelenleg bármin is van nokia felirat az nem nokia, akár foxconn akár microsoft. ha jól értelmezem. csak az okozott némi zavart az erőben hogy a microsoft is használja a nokia nevet[ Szerkesztve ]
új videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
quailstorm
nagyúr
válasz JoeCockBill #49894 üzenetére
Nem a Nokia megbízásából készült az N1. A Foxconn kérte el a nevet hogy könnyebben el lehessen adni.
Miért, a csak Magyarhonban használt AKAI telónév az mennyire gáz? Ahány készülék annyi OEM, főleg a legelsők voltak hulladékok. Annak is bedőltek sokan.
Grundig TV-nek is. Orion DVD lejátszónak még apám is bedőlt. -
JoeCockBill
senior tag
válasz quailstorm #49893 üzenetére
Azt tudom hogy Foxconn, csak ez a Nokia névhasználat egy átlag felhasználónak közel sem tiszta. Tehát van Nokia cég, aki a Foxconnal gyártat eszközöket (kivéve telefonokat. vagy csak okostelefonokat nem?) Nokia néven, meg van a Microsoft, aki maga gyárt(at?) Nokia néven telefonokat, aztán 2016 végétől megint a Nokia cég fog a Foxconnal gyártatni Nokia néven eszközöket, de már telefonokat is, de akkor majd a Microsoft nem (?). hát nem egyszerű az biztos
-
quailstorm
nagyúr
válasz JoeCockBill #49890 üzenetére
Az N1 az egy Foxconn tablet. Nincs Nokia évek óta. Talán az 1020 volt az utolsó amiben benne van a kezük nyoma, közvetlenebbül meg 920, 808.
A Nokia számomra az ott dolgozó mérnököket is jelentik, akik megalkották a Bellét, a 808-at, a Maemot, a Meego-t. Semmi sem maradt és még a Jollának is annyi.
A Jollában több a Nokia mellesleg mint a mai tucatLumiákban.[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
Megvette a márka jogát is 2016 év végéig. A Nokia mint cég adhat ki bármilyen eszközt, kivéve a mobiltelefon. Az N1 az egy tablet. Bármi ami nokia néven jön, azt a microsoft csinálja az eladás óta. A türelmi idő letelte után a Nokia újra adhat ki Nokia néven telefon. Na én ezt várom.
Impossible is nothing
-
Jenne
őstag
válasz meroly #49887 üzenetére
Pedig még a neve is Nokia. A hátlapján is NOKIA logó van.
Kettős SIM kártyás Nokia 230A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz meroly #49883 üzenetére
Hát ez érdekesen alakult. Két hónapja egy fekete volt, azzal kezdte. Nekem az alapvetően azért nem tetszett és azért éreztem talán gagyi műanyagnak, mert eléggé fényes volt a fekete műanyag. Utána mikor megint ott voltam egy hónap múlva, akkor meg fehér volt nála, ez talán nem látszott annyira fényesnek, a fehér színe miatt talán kevésbé tükröződött (nem a kijelzője!), de egyébként ugyan az az anyag. Most megint a fekete volt Nála reggel. Kézbe vettem megint de valahogy nagyon olcsó műanyag telefon érzetem volt megint amikor fogtam a készüléket.
Még egy mondat a kínai telefonokhoz: a kínai mobilgyártóknál sajnos elég komoly a gyártási szórás még akkor is ha például ugyan azt a panelt építik be. De ugyanez elmondható például a HD felbontású képernyőikre is, ahol ugyan azon kijelzők között például a színhőmérsékleti érték is nagy szórást mutat. De hát ez van akkor, ha harmad vagy negyed osztályú, az előírt minőségi paramétereken már jócskán kívül eső kijelzőket tesznek be a telefonjaikba. Ezeket a gyártótól (például a Sonytól) kábé tized-tizenötöd áron veszik az első osztályúhoz képest. De hát így lesz olcsóság....A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
kutga
nagyúr
válasz Burt1793 #49879 üzenetére
Én anyámnak már okos telefont vettem karácsonyra. Egy nokia lumiát. Mondjuk neki jobban is jön mivel húgom külföldön dolgozik és sokkal könnyebb azon tartani a kapcsolatot.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Burt1793
veterán
válasz JoeCockBill #49878 üzenetére
Ez egy jó típus, a nagy családban 3 ember is ilyet használ. Jó, az egyik megunta (azaz elázott motorozás közben) és vett magának egy S5-öt amikor kijött, de azt is csak telefonálásra használja... Fekete háttérrel, egy-két alkalmazással. Durva üzemidőket tud, csak kicsit drágább egy ilyen nyomógombosnál. Fotózni mondjuk szokott a motoros túráin, olyan képeket lő, mint egy kompakt gép (ha nem kell zoom-olni), szóval ebben azért mindenképpen jobb.
-
JoeCockBill
senior tag
válasz Fancy-boy #49875 üzenetére
igen fehér, amúgy is azt akartam, muternak lesz karácsonyra. igazából ő bőven beérte volna egy 0.3 - 2 megapixeles akármivel is, de én már csakazértsem voltam hajlandó beérni kevesebbel mindenesetre a sikerélmény kompenzálja a többletköltséget
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz JoeCockBill #49869 üzenetére
Euronics?
Jenne
Pedig az 515 egész egyben van, nem nyekereg. Érzésre, súlyra nem egy Nokia 8800, de azért gagyinak sem mondanám.
Az mondjuk nem tetszik benne, hogy a fekete gombjai eléggé fényesek.
Ami a Samsungot illeti ( C3322 ) tiszta Nokia 6300 koppintás.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz meroly #49866 üzenetére
Teljes osztom a véleményedet. Az én C3322-esemhez képest a Nokia 515 olyan mintha egy 3 éves gyereknek készült játéktelefont fognék a kezemben. Legalább is amikor a kezemben tartottam. A fodrásznőmnek volt/van egy ilyen telefonja és azt nézegettem. Egy darabig feketéje volt, aztán most meg fehér színűje van, de az is nagyon bóvlinak tűnik az én samu c3322-esemkez képest. Ránézésre is meg amikor a kezemben tartom.
Mintha egy olcsó kínai fröccsöntött valami lenne a kezemben.
-------------------
Nem ide való a téma, de napokban beszélgettem egy rokonnal aki kínai okosmobilok szervizt vezet. Lesújtó a véleménye a kínai "minőségről". Gyakorlatilag a gyáraikban semmilyen részfolyamat meozás sincsen. Csak a végén ellenőrzik a telefonokat, a kész összerakott telefonokból bekapcsolnak százalékosan valamennyit aztán ennyi. Abban a régióban nincsen olyan értelemben vett szerviz háttér mint erre Európában. Ha gond van a telefonnal a gari idő alatt akkor ott Kínában a boltban kicserélik a készüléket. Meg ha igaz akkor például az akkumulátorokat gyártó egyik amerikai vállalattól azokat veszik meg a saját kínai termékeikbe, amik már csak a harmad vagy a negyed osztályú minőségi szintet érik csak el. Ezeket a nevesebb gyártók meg sem kapják a gyártól, mert bőven kiesnek a tűrésen. De ugyan ez jellemző a mobilokba beépített hardverekről is. Iszonyat nagy a minőségi szórásuk készülék típuson belül is. Vagy akár a kijelzőkre is. Azokból is a másod - harmad osztályút építik be mert csak így lehet olcsóbban adni a konkurrenciánál.
Szomszédom kapott szülinapjára még két hónapja sincs egy Xiaomi 5"-os mobilt. Büszkén mutogatta, hogy milyen éles képe van a kijelzőjének. (szinte borotválkozni lehetne vele) Pár napja mutatta újra, hogy sokkal halványabb lett, életlenek a kontúrok és van két homályos körömnyi folt is a kijelzőn. Közel 100 ezres telefon egyébként. Tegnap vitték vissza a boltba a garancia miatt, de ott nem sok biztatót mondtak elsőre. Állítólag vissza kell küldeni a gyárba és majd ott javítják garanciálisan vagy majd kap egy csere papírt valamikor és vehet egy másikat... Ez lesz vagy 3 hónap legalább.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
meroly
veterán
válasz Burt1793 #49867 üzenetére
Mindenképp nézd meg!
Olyan érzésem volt, mintha egy játéktelefont fognék, meg élőben máshogy hat, mint a képeken. De ez szubjektív szóval előtte mindenképpen nézd meg. A 222 ráadásul fényes zongoralakk is, a 215 legalább matt meg a 225 is asszem.Impossible is nothing
-
Burt1793
veterán
Helló!
Köszönöm, néztem már ezt is, a vaku és az előlapi kamera az, ami megkülönbözteti a 225-ös verziótól. Előlapi kamera egyértelműen nem kell, a vaku jól jöhet zseblámpának (nem tudom, hogy ezt használná-e a tulaj, a 3322-esen sincs). Kár, hogy nem árulják a 3322-est már, illetve az is sajnálatos, hogy semmit nem fejlődnek ezek. Kéne egy fém házas, jobb kijelzős feature phone, persze ahhoz már op.rendszer is szükséges, onnantól viszont jobb hardver kell, ami megdobja az árat rendesen, de szerintem úgy is lenne rá kereslet, mondjuk 80 ezerért egy snapi 410-es, 1-2 gb ramos, nyomógombos android, egy 480*800-as 2,5-2,8"-os kijelzővel, nagy aksival, az egy centis vastagság is maradhat, mivel amúgy kicsi a telefon.
Azt nem tudod, hogy ez a metro 360-as samu mikor lesz kapható itthon is?[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz Burt1793 #49858 üzenetére
Szia!
Én ezt javaslom.
Érdemes várnod rá 3 hetet, ha nem annyira sürgős, mert elvileg január közepétől már elérhető lesz. Fekete és fehér színben. Én is erre várok, mert kell a Samu C3322 helyett egy másik.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Burt1793 #49860 üzenetére
Szívesen.
Köszi, erről a modellről még nem is tudtam.
Lehetséges, hogy hamarosan eljut hozzánk is. Külföldön már kapható.
Sajnos a B550 csak 1 SIM.
Nem lesz egyszerű telefont választanotok.
Aki hagyományos készüléket szeretne újonnan, annak általában kompromisszumot kell kötnie.[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Burt1793 #49854 üzenetére
Talán a legjobban azzal járnátok, ha felújítanátok a készüléket.
Új ház, új akku.Ha mindenképpen újat szeretnétek, akkor nem igazán fogtok találni hasonló minőséget.
Esetleg Samsung SM-B312EH: [link]
Van fehérben is: [link]
Kétkártyás, viszont viszonylag alaptelefon. Tehát nem fém, nincsen benne 240x320-as kijelző.Amennyiben nem tetszik, akkor a "Nokia", ami már nem Nokia.
Sajnos már nincsen igazán ajánlott készülék. Olyan a jelenlegi választék, amilyen. -
Burt1793
veterán
Oké, csak ott nem tudom kipróbálni annyira mindet, hogy rájöjjek, hogy milyen "rendszer" van rajta, melyiket jobb használni. A samsungokon ugyanaz van? A 3322-es nem volt rossz például. Névjegyeket áthelyezni, hívni, kártyák között váltani, némítani, bekapcsolni, tárcsázni ugyanúgy lehet mindegyikkel? Igazából csak ezek számítanak. Azért gondoltam, hogy felkeresem ezt a topikot, mert mindig szoktak adni a topiklakók pár tanácsot, hogy miket ajánlott venni és, hogy miket felejtsek el azonnal. Így legalább nehéz a legszarabbat megvenni, vagy olyat találni, ami csak első látásra jó.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Trichie #49855 üzenetére
Talán medievalsoft BlueFTP-vel sikerülhet, de amúgy ha ráküldöd, automatán indítja a telepítőt. Persze ez is JAR.
Ha csak simán küldöd neki a jart BT-n, IrDA-n, akkor föltelepíti. Esetleg elküldöd zipként és átírod a kiterjesztést MiniCommanderrel.
-
Trichie
tag
s
Sziasztok!
Hogyan másoljak friss Sony Ericsson K800i telefonomra adatkábel nélkül "jar" kiterjesztésű fájlokat? -
kutga
nagyúr
válasz Burt1793 #49851 üzenetére
Nincs nagy választék.
Én Alcatel 2007D-t vagy Samsung 5611-et vennék.
Sokat mondjuk ne várj tőlük, esetleg valami jó áálapotú használt S40 Nokiát is megfontolnék.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Burt1793
veterán
Sziasztok!
Klasszikus kialakítású, dual sim-es, új butatelefont szeretnék venni. Ár: max 35-40 ezer forint (a lényeg, hogy jó legyen, ha ez megvan már 15 ezerért is, akkor az nem baj ). Hosszú távra keresem, telefonálásra kellene. Hölgynek lesz, néztem a strapatelefonokat, a samsung xcover jó lenne, de abból nem láttam dual sim-eset, a többi ilyen strapa cucc nagyon férfias, de egyáltalán nem muszáj strapamobilnak lennie. Mit ajánlotok? (Eddig 3322-es samsungot használt, már nagyon karcos a kijelzője, gyorsan lemerül, cserélni szeretne.)
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
Jah esküszöm fordított világ ez... Karácsonykor nem pont hogy leárazásoknak kéne lenniük? Egy csomó dolognak felment az ára azok közül amiket én néztem, nem csak telónak... kb a hulladékokat próbálják meg eladni most karácsonykor én úgy látom.
Amúgy én elhiszem, hogy szép fehérben, korábban én sem vettem volna fehér akármit, de most a tabom is fehér mivel csak az volt. Nem mondom, hogy szebb, mint egy fekete, de nekem sincs már bajom vele.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
Jah csak az a gáz, hogy fehér, mutter meg kikötötte, hogy neki fehér nem kell akkor inkább semmilyen... Végül is megoldottam veszek neki egy open dottot ugyanott van mind2
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok! Sehol nem találok Samsung S5611 pedig egy pár hónapja még volt a piacon... :/ Van ötletetek helyette más hgasonló telóra? Esetleg valami karácsonyi akció? Telenorosak vagyunk,. de nem baj ha gsm vagy független vagy bármi. Mutternak kellene.
-
Pyrandus
tag
válasz Fancy-boy #49841 üzenetére
Sajnos, igazad van. Azért sajnos, mert azt hittem, kamera is van benne. Ehhez képest használtan 16ezerért kamera nélkül kicsit drága vétel, de ez már az én hibám. - Köszönöm az információt.
A DOS-korszak óta bosszantom magam. - Sakk elemzéshez, analizáláshoz (idő, gyorsaság!) keresem a legalkalmasabb tudású gépet.
-
-
Pyrandus
tag
válasz Fancy-boy #49838 üzenetére
Nemcsak, hogy nem működik minden, hanem hiányzik belőle a Kamera (fényképező). A tipus minden internetes adatában szerepel, az általad küldött használati utasításban is. (Alcatel Onetouche 2004 C).
Ezen a gépen az Opciók között a főmenüben nem szerepel a Kamera, és hátul nincs is exponálógombja.
--- Vajon most a vásárlás helyén visszaveszik, vagy azt fogják mondani, hogy nekem tudnom kellett volna, hogy ebben nincs kamera. (Mellesleg a használt gépek közül adták, mondván, h. teljesen ú, és persze új áron: 16ezer Ft.)A DOS-korszak óta bosszantom magam. - Sakk elemzéshez, analizáláshoz (idő, gyorsaság!) keresem a legalkalmasabb tudású gépet.
-
Nordic
Közösségépítő
Sziasztok!
Anyukámat szeretném egy telefonnal meglepni karácsonykor, és ebben kérnék segítséget(okos-telókban otthon vagyok ,de hagyományosokban nagyon nem).
Ami fontos:
- Megbízható, nyomógombos(nem túl apró gombokkal), nem érintőképernyős teló kellene(de azért elfogadható méretű kijelzővel, mert anyum szemüveges).
- Csak telefonálás illetve sms-re lenen használva.
- Leginkább új készülékben gondolkodom.
- Ár nagyjából max 40k.
- Kamera nem lényeg ha nincs, amúgy se használná.Fontos, hogy be tudjam szerezni karácsonyig(beleértve a webshop kiszállítását is, mivel vidéki vagyok). Először az Emporia márkában gondolkodtam, de nme nagyon találok magyar boltot, ahol be tudnám szerezni, meg amúgy is szeretek előtte körbeinformálódni.
Előre is köszönöm a javaslatokat!
-
Pyrandus
tag
Kijelző: 2,4
Itt a leírás:http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/alcatel/one-touch-2004c-p265046697/#termek-leiras
Nem világos, hogy kell elérni a rádiót és a fényképezőt.
Információt megköszönném.A DOS-korszak óta bosszantom magam. - Sakk elemzéshez, analizáláshoz (idő, gyorsaság!) keresem a legalkalmasabb tudású gépet.
-
Pyrandus
tag
-
Fancy-boy
Topikgazda
Fehér Samsung S5611 újonnan még kapható, aki szeretne vásárolni gyári garanciával, annak nagyjából ez az utolsó lehetőség: [link]
220volt-nál.rover45
Szívesen, bár quailstorm kolléga megelőzött majdnem 1 perccel.
Esetleg nézz körül az apróhirdetési oldalakon.[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz rover45 #49824 üzenetére
Esetleg Alcatel 2012D: [link]
Nagyméretű 2.8" kijelzővel rendelkezik, külső kijelző viszont nincsen. ( bár ahogy néztem az előzőben sem volt )
Van fehér és barna színben is.Samsung C3590 is jó lett volna, de már nem igazán kapható újonnan, esetleg GSM boltokban.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz rover45 #49824 üzenetére
Szokott lenni teszkós 3 ezer Ft-os Samsung eldobhatós kagyló 128x128-as "kijelzővel"
Van a Doro-nak kínálataMeg TCT, vagy TCL Alcatelek szintén a hipermarketekben, azok egész jók. Akár ilyen 240x320-as kijelző meg 2MPix kamera.
Alcatel 2010 vagy 2012
668 már gagyibbLG G350
Samsung C3590
-
rover45
őstag
Srácok, olyan feladatom van, hogy csak rátok számítok
Ex-anyósom szeretne egy új telefont karácsonyra. Mutatom az előző készülékét: [link]
Gyakoraltilag a mai napig használja, imádja szereti. Nem szeretne kimondottan okostelefont, de szeretne a kagylónál maradni.
Milyen lehetőségei vannak? -
Vladi
nagyúr
válasz quailstorm #49821 üzenetére
Azt nézem éppen, az 550-est.
Sajnos nagyon elkopott már, gombok töredeznek, csupa karc stb. Anyámnak is ilyen van, neki meg az aksit eszi le. Végüket járják.
manapság már nem készülnek ilyesmi klasszikus gépek?
il sole non sorge più ad Est!
-
Vladi
nagyúr
sziasztok!
Keresek telót. Most s5610-em van.
Nagyon elégedett vagyok, de sajnos 1-2 probléma jön elő vele. Meg eléggé elkopott, cserélni szeretném.Amit szerettem benne:
- egyszerű, elegáns megjelenés
- hagyományos buta rendszer
- nagyon jó aksiidő
- strapabíróIlyen telefont keresek, gyak semmit nem tudok a mostani választékról. Olyan 20-25k-s plafonnal, kártyafüggetlenül. Netről is megveszem.
mod:
NÉzem, van ilyen, hogy s5611. Most ilyet vegyek?
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
Fancy-boy
Topikgazda
Én ezt ajánlanám, bár kicsit macerás lenne beszerezni:
Doro PhoneEasy® 520X
Nálunk is ismert márka a Doro.Van rajta SOS gomb, ütésálló, zseblámpa, 3 megapixeles kamera, 3G, Vaku, asztali töltő, 14 napos készenlét
Daily reminder található benne, tehát napi emlékeztető.
Strapa teszt is van róla: [link]Ára 20 ezerFt környékén, de Németországból kellene megrendelni/megvásárolni.
Magyar menü is van benne, csak valamiért itthon nem nagyon árulják, ahol meg igen, az drága:
[link][ Szerkesztve ]
-
Ady5
csendes tag
válasz Dhampir #49817 üzenetére
Na puff neki ez se tudj a timer-t használati
-
Ady5
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem abban, hogy milyen "nem okos" telefont vegyek az nagyinak max.15eFt-ig.
Szempontok sorrendbe rakva:
1) Timer (időzítő funkció - óránként szedi a gyógyszert, így kell vmi ami ezt jelzi!)
2) Szemüveg nélkül is el tudja olvasni amit kijelez + nagy gombméret
3) Kamera legyen benn
4) SOS gomb
5) világítás
Sajnos a timer funkciót nem nagyon reklámozzák ami pedig kell!
Eddig amit kinéztem az árukeresőn:
1) Alcatel OT-2005X
2) myPhone 1045
3) Maxcom MM432BB
4) Maxcom MM560
5) Alcatel One Touch 2004C
6) Alcatel OT-2001X mintha ebben nem lenne timer
7) Maxcom MM910 na ezt nyúzhatná, úgyis mindig mindent leejt..
Várom javaslataitokat, főleg abban, hogy tudhatják e fenti telók az időzítő "timer" funkciót illetve, ha van vmi más 5letetek.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz proradeon #49808 üzenetére
Elméletben a Nokia 301-en is működik meg az X2-00 és az 515-ösön: [link]
Nézd meg egyéb paraméterben megfelel-e a három közül valamelyik. A többi a listán vagy touch&type vagy qwerty-s, azért nem mondtam.Viber nem megy sima telefonon, ahhoz minimum symbian kell, az meg nálam már az "okos" kategória: [link]
Impossible is nothing
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz proradeon #49812 üzenetére
Akkor jól gondoltam.
quailstorm kolléga azt írta, hogy csak szoftveres probléma volt vele és a végső szoftverben javították.
Ha még megvan a készülék, talán érdemes lenne felfrissíteni, hátha úgy már elfogadható lenne.Én nem használom egyik fent említett programot sem, ( whatsapp vagy viber ) , így nem könnyű ajánlani.
Nem tudom, melyik hagyományos modellen futna el normálisan.
Talán a Nokia 301 megfontolandó abban még 3G is van. Elég elterjedt típus, használtan egyszerű lenne találni, akár még garanciával is.
Szóba jöhetne még a Nokia 515, csak elég ritka, és drága típus.Mivel említettük a BlackBerryt, lenne a hasonló kialakítású Nokia E6, ami kezelhető hagyományosan és érintővel is.
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz proradeon #49808 üzenetére
Csak nem Nokia C3-01 volt nála?
Arra valóban sok volt a panasz, főleg az érintő részével kapcsolatban.Egyébként utángyártott házat nem érdemes vásárolni, és ez nem csak a 6300-ra igaz.
Esetleg használtan egy BlackBerry?
Vagy használtan egy hagyományos telefon, mivel a jelenlegi kínálat eléggé korlátozott. -
őstag
Sziasztok!
Édesanyám számára szeretnék valami klasszikus telefont vásárolni. Problémás a helyzet, ugyanis szeretné, ha lenne a telefonra whatsapp vagy viber, de nem szereti az okostelefonokat. Viszont most, hogy kezd szétesni az utángyártott készülékházzal rendelkező Nokia 6300 típusú telefonja, kellene neki valami új. Egyszer kapott egy félig klasszikus, félig érintőképernyős Nokia telefont, de nagyon utálta. Így érintőképernyős telefonok kizárva.
Létezik valami ilyen telefon?
Megjegyzem a 6300-t nagyon szereti. Én is szerettem, mert az eredeti háza nagyon jól összerakott, minőségi.
Az esetleges tanácsokat előre köszönöm!
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
Dhampir
félisten
Sony Xperia E4
(#49798) Fancy-boy
Ár-érték alapján vásároltam, nekem édes mindegy volt ebben az esetben.
Már rég elkerült tőlem a B550, a hívófél nevének hang-kimondatására sajnos nem teszteltem le.
(#49797) quailstorm
Az üzemidő sokat számít. Konkrétan milyen típusú van neked?
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz raverke #49799 üzenetére
Mi az értékhatár?
Fehér S5611 Budaörsön még kapható: [link]
Hívd fel őket, ha megfelelne.JoeCockBill
Végül nem vásároltad meg a 220volt-nál? Gondolom elkapkodták, elég gyorsan.
Egyébként még mindig kapható pár Euronics üzletben. ( a múltkor linkeltem )
[link][ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz JoeCockBill #49802 üzenetére
Itt legalább két helyen van raktáron.
(Tényleg nem kattintottam. )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
JoeCockBill
senior tag
válasz Viktor0610 #49801 üzenetére
az S5611 csak volt. nem kattyintottál a linkemre mi?
-
MODERÁTOR
válasz JoeCockBill #49800 üzenetére
Természetesen ez így ebben a formában nem igaz.
Ott az S5611, de van még pár.Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Delta Force (2024)
- DIGI kábel TV
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Path of Exile 2
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Opera böngésző
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest