Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd át az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Hello
Szkennerrel egybe épített mono lézeres nyomtató létezik-e (wifi előnyben) ?
(Bár van egy külön anno megmaradt Canon Lide 25 szkennerem).Ilyet találtam:
[link]
Ez mennyiben lenne más egy sima mono lézeres nyomtatónál minőségileg,patronilag,stb...?
Csak nagyobb helyet foglal el?[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
ennél az LCD megléte miatt lehet,hogy többet is tud+reg alapján 2év garival?
Ez sem lenne rossz 3év garival.
Talán ez lenne a legjobb választás lévén WIFIS és adnak grátiszként egy TP-Link routert,amire reg. alapján 2év garanciás.?
Melyekhez olcsóbb az utángyártott kellékek?Ha a szkenner nem kéne akkor nagyon best-buy vétel ez.
Nem jó hír.Ott olvastam,hogy ennél gyakori jelenség a wifi eldobása. Kérdés,hogy maga a TP-link router teszi vagy sem,mivel arról hallottam,hogy a TP-Link egyes routereik képesek wifi eldobálásokra.
Ez a dolog a "lézereschip nélküli toner" nyomtatóknál mindenütt jelen van?
Ez ugyanúgy működik mint tintás nyomtatóknál vagy másképpen mennek itt?
Miben korlátozz?[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
üdv
a színes lézeres nyomtatónál is ugyanaz a szabály van mint a tintásnál,hogy mindhárom színnek kell,hogy megtöltve legyen ne csak a fekete,mert akkor nem indul el a nyomtatás? gondolom ennél is hasonló van ha a fekete alapszín elfogyott akkor a 3 színből keveri ki a feketét magának?
általánosan használva mennyire életképes ma egy színes lézernyomtató?
lehet így is mondani,hogy jó ha van?
többször csak a fekete szint használva dokumentumokra van-e hátránya működésre,tartósságra a nyomtatóra nézve ebből a szempontból?
olvastam,hogy színes nyomtatásra 70000Ft alatti színes lézeres nyomtatók rosszak ilyen téren? viszont tetszik a dolog abból kiindulva,hogy nem kell tartanom a beszáradástól ami a tintás nyomtatókra oly jellemző. -
jeni
félisten
-
jeni
félisten
válasz Thunderzolee #3386 üzenetére
A színes lézernyomtatók az átlag alatti kategóriájában egyik sem javasolt, ami erre használatos az 150000 Ft felettiek.
Így egy patronok színes (kombi 3 egybe patronos) és egy 25-40000Ft közti kategóriás mono lézernyomtató valamelyike az ideális.
HP, Canon, Epson,Samsung,Brother, stb... -
jeni
félisten
itt az Epson M100 áfás áron van meg ami 49990Ft
amit bejelöltél arra az InfomIx 49990Ft-ra jön még rá a +27% áfa vagyis 63500FtElméletileg maga a szoftver már adott a rendelőben a PC gépen.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz ANDROID??? #3419 üzenetére
Hello
Ha jól tudom a Brother költségei később magassabb lehetnek. Toner stb... Váltásnál,eladásnál nagyobb az értékvesztés. Után gyártótnál drágábbak a kellékek. -
jeni
félisten
válasz Csavarnyuzo #3558 üzenetére
Olvasva korábbiakat:
Az alábbiak nem jobbak a Canonnál amit javasoltál?Samsung SL-M2070 (26e.Ft)
Brother DCP-1610WE (26e.Ft)
Canon i-SENSYS MF211 (29990Ft)
Xerox WorkCentre 3025BI (28e.Ft)A többi meg scanner nélküliek.
Úgy gondolom a beépített scanner többet ér egy wifinél amit lehet nélkülözni ha az nincs a mono lézeresben.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
a Media Markt tuti magyarföldi garanciás 32000Ft-ért. én inkább azt venném.
-
jeni
félisten
válasz Csavarnyuzo #3759 üzenetére
eredetileg is ennyi volt az átlagos áruk.
venném ha lenne rajta lapolvasó is.Amúgy ha jól gondolom a Samsungnak nagyobb a felbontása,ezért előnyösebb is lehet végső soron.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Üdv!
Ezzel a HP cuccal MELYIK MÁS GYÁRTÓVAL TELJESEN AZONOS BELSŐLEG? -
jeni
félisten
Hello
Ez segíthet.
Van benne erre a célra tároló rekesz?
A nyomtató menüben keressél rá a boríték méretére.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Csavarnyuzo #3813 üzenetére
olykor bele olvasok de sosem kérdezte valaki,hogy egy mono lézeres nyomtatót szeretne használni boríték nyomtatásra. milyet is vegyek ilyen célra?
legtöbben inkább azt kérdezik meg,hogy melyik utángyártott tonerrel olcsóbb használni?
amúgy bevallva én is beleestem volna ebbe a hibába,ha kimondottan borítékolásra keresnék lézeres nyomtatót.
sehol sem reklámozzák ilyen célra.LámaZ
ha meg van még az Epson régi nyomtatód és jól működik akkor az mehet mellette mint borítékolásra.
esetleg keress olcsón gépet az aprón. rosszabb esetben a tintát kell venned,de VÁLLALKOZÓ-ként ezt leírhatód.
azt nem értem,hogy ebben az esetben miért akar valaki utángyártott tonerrel használni a lézeres nyomtatót?[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Tudásra az EPSON utántöltős normál kiadása jobb lenne,mert arra amúgy 3év garancia van akár a beszáradásra is.
Lézeresben jóval többe kerülne kevesebb tudással.
L220-tól felfelé tudsz választani.
Amúgy a Canon a Brother és a HP is kiadott ilyen eredeti olcsón fenntartható multis gépeket.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
az rendben van,de egy valamit nem értek ha 3év garis akkor ezt miért nem tüntetik fel vagy az Epson miért nem ad ki listát mely boltokkal áll partneri szerződésben?
ugyanis szinte egy árban vannak,és a +2 év gerit sem tüntetik fel. a kívül állók nem fogják tudni megrendeléskor,hogy melyikre kapja meg a 3év kiterjesztett garanciát.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Csavarnyuzo #3953 üzenetére
Viszont ott a hirdetés a Canon oldalán már lejárt dátumozással van megadva.
Abban az esetben, ha 2015. szeptember 1. és 2016. január 31. között vásárol a Canon meghatározott nyomtatóiból vagy szkennereiből
A promóció véget ért.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Csavarnyuzo #3960 üzenetére
erre igaz lehet a 10000oldal nyomtatás Epson és tényleg munkagépnek van titulálva?
-
jeni
félisten
válasz Csavarnyuzo #4007 üzenetére
Drága volt vagy egyszerűn nincs hozzá toner?
-
jeni
félisten
válasz Csavarnyuzo #4131 üzenetére
Szia!
A HP 400Pro és a P1102 között van valamilyen szerkezeti különbség? Tartósság szerint?Működés szerint?
A másik,azt hogyan lehet megállapítani vagy kideríteni,hogy mennyit is nyomtattak idáig a lézeresen?
Láttam a jófogáson a nyomtatókat,jó áron vannak. -
jeni
félisten
válasz Mr.QwErT #4111 üzenetére
ez a Multis HP esetleg ez a HP,a Canon MF212W és a Brother MFC-1910WE ,a Samsung M2675F-el egy szinten van?
Minőségi és fenntartás szerint melyik a jobb?
A scanner kell,mert van itthon egy Canon Lide 70 (Win7-ig megy csak) de mivel Win10-t használok így kénytelen vagyok egybe gyúrtat venni.
A HP B110a meg úgy tűnik a színes része elszállt (rosszul nyomtat)Esetleg tudja valaki,hogy a HP 4870 multisnak az üveglapjának mérete egyforma a B110a üvegméretével?
A HP B110a cucc az életemben az utolsó olyan nyomtató vétele amiben a patronok külön vannak a nyomtatófejjel!
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
másik oldalon meg ott van az a hátránya,hogy tartani kell a beszáradástól. nálam is gond,most vennem kell potyára tinta készletet,hogy még használhatóvá tegyem vagy kukázzam a HP-t. a beszáradás elkerülése végett akkor is kell használni ha nem akarja az ember,hogy a nyomtatója bedobja a törülközött.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Csavarnyuzo #4179 üzenetére
Korábban mintha olvastam volna itt a fórumon ,hogy a Brother HL-1112E lézeresben is HP mechanika van.
Igaz ez?
Az Emagon nagyon kedvező áron adták. 4év garival 13000 Ft-ban megállt. Sőt a Brother gyári oldalán is megadták az 1+2év garit is a regivel.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz emitter #4185 üzenetére
Szia!
Vadiújat multifunkciósat nem kapsz 30000Ft alatt és legyen benne WIFI is!
A Brother és a Samsung azok amelyek multisak de a WIFI az biztos,hogy nem lesz benne ami 30000Ft alatt lenne. -
jeni
félisten
válasz emitter #4189 üzenetére
a toner akár melyiket nézed mindegyikbe drága!!!
a fehér nem rossz bár nem tudom ,hogy egy-másik HP-ban milyen mechanika van.
de ez sem rossz szerintem. a lézeresekben a HP-t és a Canon-t dicsérik.
abban biztos vagyok,hogy a többi gyártónak sem 1000 oldal ami 10000Ft alatt van az eredeti kiadásban.
nekem a gyereknek vett Brother abba az 1000 oldalas gyári toner 14000Ft.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz jozsi252 #4212 üzenetére
Utángyártót tonerek gari vesztéssel járhatnak,és így akár a 7000Ft toner ami Brotherhez kapható az is megfelelhet. Az,hogy adnak a Webáruház garit az nem a készülékre vonatkozik hanem az eladott tonerre.
Canon-t megkeresve 2400 oldalra elegendőt ír.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Sivatagidodo #4219 üzenetére
HP 1102 vagy a Canon azok amelyek hosszabb távon olcsóbbak a toner.
A Samsung és a Brother is jó. Előnye alapból olcsóbbak,de a toner kapacitásuk kevesebb. -
jeni
félisten
válasz Sivatagidodo #4222 üzenetére
használhatóak,de ,hogy a garit mennyire befolyásolja,észreveszik,szerintem biztosan
-
jeni
félisten
válasz Csavarnyuzo #4246 üzenetére
Ehhez kapcsolódva.
Az újragyártót toner mennyivel jobb az utángyártottnál? Csak annyi,hogy az újra lett töltve de kopott alkatrészekkel megy tovább?
Ellenben az utángyártott ami esetleg méretben eltérhetnek,rossz gyártásból eredően de vadiúj alkatrészekkel lenne használva? -
jeni
félisten
A Brotherek és a Samsungok elsőre olcsóbbak. Viszont majdan a HP és a Canon gépekhez olcsóbb tonereket vásárolni mert alapból többet lehet nyomtatni. A Brother olyan 1000 oldalra van belöve. A Samsung is.
A multis gépek Mono lézer esetén színesben fénymásolat a gépbe de fekete fehérben nyomtat .[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz 7Heads Drago #4284 üzenetére
Hello!
Lehet kapni 50000Ft körüli összegben amolyan fapados színes lézernyomtatót,sőt lapolvasóval együtt is.
Használtak korábbiak is,annál az a kérdés mennyire megkíméltek,egyes aprón fellelhetőek.
Viszont ahogy írták korábban színesre nem gazdaságosak.Ezt találtam Canonban.
HP color lézernyomtató
Lapolvasóval egyben de fekete-fehérA HP-és a Canon egyforma mechanikás.
Általában ez a két márka ami a fórumon többször vannak ajánlva.
Ha feltétlenül kell a LAPOLVASÓ AKKOR EHHEZ MÉG kb.10-15000Ft kell hozzá adni.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Az is megoldás,de helyet foglal el,ha egy alap color lézernyomtató+ egy Canon lapolvasó.
Akár egy használtan ami +10000FtAmit észrevettem,hogy hogy ha kifogysz olcsóbban használt lapolvasót külön, annál Windows 10 kompatibilitás gondod lehet. A Win7 az még fellelhető,de egyre kevesebb támogatása vannak a külön álló lapolvasóknak,így abból csak újat szabadna megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Közel 60000Ft-ból meg van a kettő egy helyről beszerezve.
Canon
Egy valamit nem kapsz meg ezen áron maga a WIFI-t! Az még legalább 20000Ft felár.
Itt már már az a kérdéses,hogy a HP és a Canon-ba mibe kerülnek a tonerek? Melyikre van több oldalnyi lehetőség?
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz 7Heads Drago #4288 üzenetére
Annyit tudok amennyit itt írnak,hogy a Canon és a HP cuccokhoz olcsóbbak a tonerek az utángyártottakból. Az oldalszámokra többet adnak meg abból.
A Brother és a Samsung gépekhez kevesebb oldalakat lehet nyomtatni.
A Brother - Samsung valami 1000 oldalt írnak. Gondolom ott is vannak eltérő márkájúak az eredetin kívül.A HP és a Canonra többet írnak ami alapból drágábbak de lapköltségeket számítva jobban jön ki az ember vele.
Pletyka szerint a Samsung megvette a Brother-t és a Hp meg a Samsungot.
Az biztos,hogy amennyit írnak egy sem igaz,ugyanis a melóhelyen HP lézeresek vannak és elég hamar elfogynak. Szinte a fekete tonereket rázogatni kell,hogy a por a tartályban egyenletesen elterüljön és ne jelezzen sűrűn,hogy kevés van már benne.
Meg kell nézni,hogy a nem eredeti tonerek egyes gépekhez mennyibe kerülnek és hány oldalra elegendőek?
A másik kérdés,hogy ezt a szerviz kiszúrja ha valaki nem az eredetivel tonerrel használja a lézeres nyomtatóját?
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Hello!
HP 1102 Pro nyomtatóhoz melyiket javasolnátok?
A gyári 23000 Ft képest 4300Ft kapható a legolcsóbb. Viszont a nyomtatóhoz több fajta van eltérő árban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest