-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totatti(Hun)
tag
válasz redingitell #40959 üzenetére
Helo!
Nekem Rcool solo 5.2kw van fűtés hűtés 90nm + 2 db gree 3.2kw fűtés hűtés 65 nm mindegyik teszi dolgát.egy évesek a gree klímája az Rcool 9 hónapja lett felszerelve. Eddig minden ok.Áldás Békesség Az Úr Legyen Veletek
-
Totatti(Hun)
tag
válasz Stylewars_kp #39471 üzenetére
Sajnos nem tudom nem szoktam nézegetni de majd megnézem ha megy mert most 20 fok van így nem kell klíma.
Áldás Békesség Az Úr Legyen Veletek
-
Totatti(Hun)
tag
g.peter23
Nekem van 2 db gree comfort 3,5kw 1db rcool solo 5,3kw egyik típusról sem tudok rosszat mondani.Teszi mindegyik a dolgát.Nem zajosak csak ha magas fordulaton járatom akkor lehet hallani a szélzajt .De ez másik gyártó készülékénél is így van.Lehet aludni ha működik nem zavaró.[ Szerkesztve ]
Áldás Békesség Az Úr Legyen Veletek
-
Totatti(Hun)
tag
Sziasztok!
Csak hogy legyen egy más vélemény is,ne csak a japán gépeket dicsérjék.Én tavaly szereltettem föl 2db Gree comfort X 3.5 kw klimàt füttésre használtam.Az egyiket az alsó szintre a szobába (36 m2) a másikat a felső szintre a szobába (25 m2) a felső szinten ajtó nyitva másik szoba ajtó nyitva klíma 21 fokra állítva tökéletesen végezte dolgát ,alul szintén 21 fokra állítva szintén tökéletes természetesen többet ment mint a fenti de nagyobb volt a füttendő terület is.kültéri egységet nem figyeltem hogy mozgatja e a házat de nincs repedés a falon tehát nem😄 nem hallottam hogy mennek.Lehet fülemmel van baj.A történethez hozzá tartozik van a házban gáz füttés is,azt is használtam néha.A havi gázszámla melegvíz előállìtással együtt 12000ft 👍Tehát a téli füttés +melegvìz 72000ft gázszámla + áramszámla (160m2).Konklúzió a részemről NEKEM megérte.És most fogok venni még egyet lentre ,(5,2kw)ami lent van az még megy fel a másik szobába .A ház szigetelt 12cm +napelem a tetőn Kellemes ünnepeket mindenkinek.Áldás Békesség Az Úr Legyen Veletek
Új hozzászólás Aktív témák
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Üveg tolóajtó RS 120 85x205 cm
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest