Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #22644 üzenetére
Na most voltak kint, 1 bár volt benne csak. Mondták ha megint ilyen lesz szét kell szedni az egészet, és átnézik tüzetesen. Fagyás előtt mikor kitisztítottam lemértem mennyi maxon a kimenő levegő, akkor 8-10 fok volt, most 2-4 lett. Illetve most tudtam meg a gépre 3 év gari van, de a beszerelésre 5 év.
-
-
Csabroncka
addikt
válasz B-L-A-C-K #22644 üzenetére
Normál esetben olyan a gáz nyomása a rendszerben, hogy a beltéri nem tud lefagyni, egyszerűen megérthető, hogy ha az üzemi nyomás alá csökken a gáz, akkor hirtelen a hőcserélőben sokkal több tud elpárologni és túl sok hőt von el, ergo ráfagy a kondenzvíz.
tehát valahol elment a gáz, ill. üzemi nyomás alá csökkent...
"in medias res"
-
Mezga Aladár
veterán
-
MaxxDamage
félisten
válasz B-L-A-C-K #8646 üzenetére
Akkor az nem is sok, nem vészes költség!
Ment P.Ü. !L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz B-L-A-C-K #8641 üzenetére
Tényleg jónak néz ki (tulajdonságok) [link]
Egy rossz tulajdonsága van csak:
A garancia további feltételei:
- Évenkénti kétszeri számlával igazolt klímatisztítás. (tavaszi, őszi)
Ez milyen költségeket tartalmaz ?L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
BlacKSouL
addikt
válasz B-L-A-C-K #8576 üzenetére
Van valahol egy amolyan szifonféle a csepptálca és a kondenzvíz elvezető cső között, ahol valószínűleg megáll a víz. Funkcióját nem tudom, mert bármi ellen csak addig zár, míg ki nem szárad. Miénk is "kuttyog", mikor fúj a szél, Samsung.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Hasaggymeg
veterán
válasz B-L-A-C-K #8583 üzenetére
Még nem kaptam ajánlatot,addig be kell szerezzem én is.Amúgy írhatsz hova küldjek valakit érte ha tényleg nem kell az a 70cm.Lehet mégis elég lesz.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
veterán
válasz B-L-A-C-K #8581 üzenetére
Meg is feledkeztem róla,pedig nem csak hogy kikerül a tetőre a kültéri,de itt még rohadt sok galamb is van ráadásul!
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #8569 üzenetére
Ma megtörtént a beszerelés, teljesen korrekt munkát végeztek (Pannon Klimatech Kft.). Mindent úgy megcsináltak ahogy megbeszéltük, és maguk után eltakarítottak mindent. Szóval semmi negatívumot nem tudok mondani.
Maga a légkondit nagyon tesztelni nem tudom mivel ugye nincs már dög meleg. Amit tudok mind a beltéri, mind a kültéri egység hangja meglepően halk. Cégnél ahol dolgozom ilyen 500 ezres Toshibák vannak és hasonlóan halk a hangja. 23 fokos volt a szoba mikor bekapcsoltam, 18 fokig lehet szabályozni a légkondit, ezt olyan ~30 perc alatt teljesítette is maxon ezt 18 fokot, ami szerintem teljesen baráti. Egy kis hibája viszont van, ha bezárok mindent, egy idő után elkezd kattogni, ilyen glugy glugy hangot ad ki. Felhívtam akik beszerelték, mondták valami nyomás miatt lehet, javasolta nyissam ki az ablakot nézem meg úgy csinálja e. Érdekes volt mert bukóra kinyitottam és egyből abba hagyta, ahogy bezártam megint elkezdte (kikapcsolt állapotban is ugyan ez). De persze nem mindig csinálja, pl most sem. De lényeg a lényeg ezt elvileg majd megnézik mitől lehet.
Illetve vettem előtte hozzá ilyen galamb elriasztó tüskéket, 70 centi megmaradt, ha valaki eljön érte (III. kerület) szívesen neki adom, nem tudok vele mit kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #8455 üzenetére
55k korul vannak a szerelesi dijak.
Japan klimaban gondolkozzal, Daikin, Mitsubishi, Toshiba, Fujitsu, de igazan jo arat majd az adott klimas ceg fog adni egy ajanlatkeres eseten.(ill helyszini felmeres utan)
Kicsit visszaolvasol akkor talalsz ajanlott pesti ceget.[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #8453 üzenetére
Akkor kb mint nálunk, így min 3,5 kW.
A tájolásnál a lakás tájolására gondoltam, magyarán merre néznek az ablakok.
300-ból tisztességes japán klímák is kijönnek.Szoktak akciózni, de egetverő dologra nem kell számítani.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #8451 üzenetére
Pl mennyi a keret? Milyen hőmérsékletről milyenre szeretnéd hűteni a szobát/lakást? Tájolás? Zárószint-e? Fűtenél-e vele? Bármi egyéb?
Így első körben 3-3,5 kW-os inverteres (on/off úgy se nagyon van már) lesz.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
neduddki
nagyúr
-
BBéci
legenda
válasz B-L-A-C-K #4141 üzenetére
A dual split csak annyiból előnyös, hogy egy db kültéri egység kevesebb helyet igényel, mint kettő, bár az méretben és súlyban nagyobb, mint a mono változaté. Nálam ez szempont volt, azért vettem olyat.
(#4140) CineDOG1
Keveri és osztja is?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Zeki
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #4141 üzenetére
A vizes öntő az nem klíma, hanem léghűtő. Ami arra jó, hogy meleg és páradús legyen a levegő.
Veszel egy ventilátort, kirakod a jégkockákat egy tálcára, és fújatod rájuk a levegőt.
Dual split klíma meg simán 2 split klíma ára. 300ezerre simán számolhatsz. Vagy guglizol valami olcsóbbat.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #4137 üzenetére
Minden mobil klímát ki kell vezetni. Azaz a minimum 1 vastag csőnek kell egy szép nagy kerek rés, amibe bedugod, és kifújhatja a forró levegőt a szabadba. Hatásfoka nagyon tré lesz (zajos és alig hűt), mert az egycsöves bentről szívja ki a levegőt, és mivel vákuum nem lehet a szobában, így az egyéb réseken meg áramlik vissza a meleg.
Tehát két csöves kellene, azok meg elég ritka teremtmények. Ott ugyanis az egyik csövön beszívja kintről a levegőt, és azzal a levegővel fújja le a hőcserélőről a forró levegőt, és viszi ki a másik csövön a szabadba.
Így bentre tényleg csak a hideg levegő kerül.Nálunk volt anno a melóban egy Alaska mobil klíma, 1 csöves, de az nálunk jól dolgozott (nem romlott el), mivel az épületbe kintről fújták be a levegőt hőcserélőkön keresztül. Csak az nem volt elég hideg. Viszont mindig volt levegő utánpótlás. Igaz csak 1 bizonyos gép hűtésére volt használva, azaz a mobilklímával csapattuk a hideget a gépre, hogy be ne krepáljon a melegben. Zaj, energiazabálás, nem számított..
-
neduddki
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #2924 üzenetére
HI!
vki irta hogy maganak megcsianlta, ugyocsobb, aza kerdes hogy futes hozgyvan ,mertakkor erdemslenne azt is ezzel emgoldani es marmindgyart nem annyira elborszaszto
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #2911 üzenetére
Nem vagyok klímás szakember, pusztán saját tapasztalatból beszélek: vagy jéghideg lesz az a szoba és a többiben talán érzel valamit, vagy hűvös lesz és a többiben semmi hatása nem lesz.
Én a helyedben abba a helyiségbe tenném a klímát, ahol a legtöbbet tartózkodtok.⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Canyon Stoic 2 XL
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest