Hirdetés
- PlayStation 5
- Elite: Dangerous
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveAce78
csendes tag
A Wifis megoldásokban tudnátok segíteni? Tudom, hoyg a Samsungban benne van, de azt a márkát szeretném elkerülni.
99%, hogy az LG ArtCool lesz a befutó (A12LL), ehhez kellene valami wifis dolgot összehozni.
Úgy hallottam, hogy van gyári és van külsős megoldás is...
köszi
Laci -
RaveAce78
csendes tag
Köszi a linkeket koxx,
elrakom őket, de egyelőre nem lesz új légszűrő (a párom kiutálta a helyfoglalás miatt /+1 doboz a nappaliban/), ezért is próbálok olyan klímát választani ami (legalább valamennyrie) kiváltaná ezt a funkciót, és a falon van, nem zavar senkit sem Tudom, hogy nem közelítheti meg tisztításban ezeket a direlt erre a célra kitalált masinákat, de talán egy picit...
1x ha a helyzet változik egy ilyen DAIKIN-t fogok keresni.
-
RaveAce78
csendes tag
válasz asha07lcc #8612 üzenetére
köszi a tanácsokat. a LUCA az tetszene, de 295e Ft-os árat kaptam az LG-re, ezek a Fjuitsuk pedig inkább 330e Ft körülé mozognak ahogy látom.
Összességében gondolom az LG-vel sem fognék nagyon mellé.
Légtisztító:
Hogy mennyire volt profi azt nem tudom, önmagában majdnem egy klíma ára, biztosan vannak jobbak. Mindenesetre allergia időszakban hatásosnak bizonyult, illetve télen amikor az idióta szomszéd autógumival fűt, arra is érzékeny volt.http://www.zepter.hu/MainMenu/Products/Medical/TherapyAir/TherapyAirIon.aspx
Ezér gondoltam, hogy valamit csak használ egy klíma szűrője is, de jó lenne, ha hűtés/fűtés nélkül, csak ventillátor üzemmódban is működne
+1
Ami még vicces, néztem, hogy Panasonic/Fujitsu-ban van Human sensor, de pont az emberre fújja a levegőt, hogy komfortérzete legyen. Nekünk (páromnak) inkább az kellene, hoyg pont ő ne kapjon direktben hideg levegőt -
RaveAce78
csendes tag
válasz asha07lcc #8608 üzenetére
Minden ötletet szívesen veszek. Ez egyfajta előszűrt lista Nekem ez a két készülék tetszik. A funkciókon kívül a külalak is fontos, mivel elég meghatározó tud lenni egy klíma a nappaliban, nem mindegy, hogy mit néz az ember. Ebből a szempontból a Samsung klímák is tetszenének, de a sok negatív kritika miatt kiestek a "kosárból" . Tudom, hogy a Daikin, Fujitsu is minőségi, de külsőre nem tetszenek. Vagyis a Fujitsunak
van olyan klímája ami tetszene (Fujitsu Slim Design ASYG-12LUCA/AOYG-12LUCA), de az 10-20%-kal drágább kategória.LG ArtCoolom 10 éve van a régi lakásban, azon kívül, hoyg kicsit "zakatolós lett" az utolsó évben, teljesen meg voltam vele elégedve. Az új ArtCoolokon is be lehet kapcsolni hűtés nélkül a Plasma filteres keringetést ugye?
A Panasonic-ról pedig aránylag jó áron sok jót hallottam, és egész normálisan is néz ki.
@asha07lcc: ezek a szempontok játszottak szerepet abban, hogy 2 készülékre kérdeztem rá, de mint mondtam, minden ötletet, tanácsot, információt szívesen veszek. Per pill az LG A12LL ArtCool felé hajlok.
-
RaveAce78
csendes tag
Sziasztok,
klíma vásárlás előtt állok. Két készülék között kellene döntenem. Tudttok előnyöklet/hátrányokat mondani PRO/Kontra?
Ami fontos lenne, hogy minél jobb légtisztítást is tudjon a készülék, és mindez működjön hűtés NÉLKÜLI üzemmódban is,mivel a nyári hűtés mellett egy szobai légtisztítót/IONizátort is szeretnék kiváltani vele.
1. LG A12LL ART-COOL SLIM INVERTER V
2. Panasonic ETHEREA - CS-E12QKEW/CU-E12QKE 3,5KW
Az LG mellett szól, hogy egy 2005-ös LG ArtCoolt használunk a régi lakásunkban, amivel tökéletesen meg avygunk elégedve, illetve a design jobban tetszik mint a Panasonic esetében. Jól látom, hogy a Panasonic-nak nincs is kijelzője a készüléken, nem lehet ránézésre megállapítani, hogy hány fokra van állítva?
A WiFi opció mindkettőhöz elérhető? Van ezekkel valami tapasztalatotok? Ár/ Tudás?
A tanácsokat előre is nagyon szépen köszönöm:
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest