- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
erdey_a #75149 üzenetére
Ma Zuglóban ez az izé fogadott
vigyázat csak erős idegzetűek nézzék meg [link]2óra tömény szopás, bele küldtem 15liter vizet nagynyomáson meg deep clean koktélt de kellett az 50ml 1liter vízhez és még 1 liter külön csak a burkolatoknak olyan egy förtelem volt minden
Tulaj vette szorgosan a klíma spray-t és fújta bele nyaranta többször és mégis büdös volt aztán most szólt neki egy hölgy akinek már telepítettem klímát hogy nem kellene szórakozni és hívjon ki engemLegjobb poén hogy turbo módon járatta szegény gépet és úgy sem volt elég hűvős, most ahogy kimostam 23fokon alap ventilátoron szólt hogy emeljünk a hőfokon mert fázik a lába
Ja kültéri is vastagon tele porral és repülőgép hangja volt mikor üzemelt, mosás után alig pörgette a ventilátort mert szépen át szellőzött már
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Last Epoch
- Gitáros topic
- Hálózati / IP kamera
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest