Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Baldur's Gate 3
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Elden Ring
- PlayStation 5
- Last Epoch
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
több helyen laktam konvektorosban, sehol nem győzött meg
nálunk zárt ház van, vásárláskor ebbe pl nem gondoltam bele milyen előnyei vannak a kevés lakáson kívül, de jah, klíma szempontjából is jó, szerencsére még sokan álmukban sem gondolnák h azzal lehet fűteni is, két éve még én se gondoltam volna ( : nappal azért a pesti forgatag zajából szűrődik valami a kertbe is, meg sok madár, nem vészesek a klímák, éjszaka meg aludni kell és kész :dszerk: egyébként nálam is havi 3-5e-t legalább spórol a "h" tarifa, hiába 37nm/100 légm3, erősen függvénye annak, h kinti hőmérséklet mennyi, -10 alatt kezd enni a legtöbb klíma, -15-nél jön meg igazán az étvágy, idén még durva hideg nem volt, egy -15-20-as hónapnál akár 5-10e-t is spórolhat nálam - persze benn legalább 26 fok van -
kimegeyke majd megnézem most hogy állunk, tavalyi szezont 735kwh-nál zártamszerk2:
egyik sem volt modern, az tény, a klíma ellenben modern és még helyet sem vesz ki a lakásból gyakorlatilag, szóval megint így döntenék
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Horgász topik
- Gitáros topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest