Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
Kapanyél #1385 üzenetére
Csak egy oldalra lejt, középen meg van egy válaszfal és a másik oldalon megint lejt.
Ha szereléssel együtt kijönni 100ból az már nagyon jó lenne.
Van valami amit ajánlani tudsz, mert amiket én találtam azok mind 100felett vannak és a szerelés még benne sincsen.
Napközben nem vagyok otthon, akkor zárva vannak az ablakok, van rajta redőny de nem sokat ér. Este/éjszaka kéne főleg, hogy hűvösebb legyen a szobában.
Olyan klímát keresek ami csak hűt szóval fűtés nem kellszerK: a ház hátuljára lehetne szerelni a dobozt, ha olyan. csak ahhoz ki kell bontani a ház falát ugye ami annyira meg nem lenne jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest