-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OceanStorm
tag
Tegnap (szerdán) átvettem a GX80 -at a 12-32 -es objektívvel kitben ahogy ajánlottátok, köszönöm azoknak akik segítettek a gép kiválasztásában, egész jó cucc tele beállítási lehetőségekkel amik számomra egyelőre még kínaiak de már valamivel okosabb vagyok mint abban a pillanatban amikor először vettem kezembe a gépet. Van egy vastag kézikönyv amit olvasgatok, illetve pörgetem a beállítási lehetőségeket is a gépben, egyre jobban kezdi megszokni a kezem.
A következő lépés viszont hogy veszek hozzá memóriakártyát, ezzel kapcsolatban egy kérdésem lenne. Lőttem egy szar telefonos képet a kézikönyv memóriakártyákkal foglalkozó részérők, amiben azt írják hogy SDXC 48 GB -tól 128 GB -ig.
Ez gyakorlatilag azt jelenti hogy hiába vennék 128 GB -nál nagyobb memóriakártyát, nem támogatja a gép ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Steam topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest