Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• agressiv

addikt

válasz MPowerPH #32465 üzenetére

Én az ellen érveltem, hogy kevés lenne nagyobb tuninghoz. Hogy a True jobb, az egyértelmű, az áráról megy annyit, hogy ventilátor nélkül 15, ha jól emlékszem, míg a másikhoz kapsz 1 db ventilátort.
    Viszont a D14-et próbáltam és nem rúgott lapdába, erről tesztjeim, screenshotjaim is vannak.

Az a 3000RPM-es venti meg pont arra való, hogy tesztek közben legyen mi szállítja a levegőt. Mert akkor kitörölhetem a hátsómat az 1200RPM-es ultracsöndes lapátosokkal. :P

Ez érthető, de én akkor látom értelmét az egészenk, ha a mindennapi használat van "modellezve", mert én például nem vagyok hajlandó halgatni egy 3000rpm-es ventilátort. Nekem most 2db 800RPM-es egyszerű ventilátor van a hűtőn, aminek hangja szinte nincs, és lynx, meg FPU teszt alatt kevés is, de ez a mindennapi életben nem nagyon fordul elő. Házhűtésem sincs, ha konvertálok valamit és minden mag nyélen megy, max 70C°-ra melegszik fel és emellett még mindíg aludhatok is nyugodtan, anélkül, hogy hallanám a gépet és szerintem ez az elsődleges célja az ilyen hűtőknek.

Szénné van húzva és csendes. Mi kell még?

andew

X4 955-nek mennyi is? 125w?

1.2V-on 3200-on aida alatt 170wattot szív a konnektorból.
    1.6V-on 4000-n 410wattot.

:DD :DD jahh

Amúgy 3200-on kb 50W a hőmennyiség amivel maga a processzor fűt, ha a táp, a vrm és persze a processzor hatásfokát belekalkuláljuk.

1.6V-on 4000GHz-en meg vicc az eredmény, mert nekem 1.52-n 4GHz ment a fenomom az igaz, de mellette 8800GT SLI is volt egy 400W-os táppal...

[ Szerkesztve ]

Hát még a borz.....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés