Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redplee
senior tag
Nézzétek el, hogy nem vagyok youtuber és nincs hozzá felszerelésem, de ez talán egy fokkal vállalhatóbb videó, mint az előző...
Sztem rendelek mégegyet, egy silent redes HU-t, az lesz a tuti nekem.
Amit egyébként fikáztak rajta, hogy gagyi a kábel... Igazából, kit érdekel? Nem nyúl hozzá senki, egyszer bedugod azt jóccakát... Corsairé kb 5x vastagabb és harisnyázott, még hülyén is néz ki az asztalon egy olyan nagy vad kábel, ez meg olyasmi mint az egéré, annyira nem zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest