Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redplee
senior tag
Nézzétek el, hogy nem vagyok youtuber és nincs hozzá felszerelésem, de ez talán egy fokkal vállalhatóbb videó, mint az előző...
Sztem rendelek mégegyet, egy silent redes HU-t, az lesz a tuti nekem.
Amit egyébként fikáztak rajta, hogy gagyi a kábel... Igazából, kit érdekel? Nem nyúl hozzá senki, egyszer bedugod azt jóccakát... Corsairé kb 5x vastagabb és harisnyázott, még hülyén is néz ki az asztalon egy olyan nagy vad kábel, ez meg olyasmi mint az egéré, annyira nem zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Formula-1
- Asztalos klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest