Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz
Hajas Mao #203427 üzenetére
Ha valamit akkor dízelt biztos nem vennék erre a használatra.
Nekünk van egy Jazz, városban rohangálósra, meg néha egy egy "hosszabb" (=2x30km) útra.
1.4 benzin, jól pakolható a kis mérete ellenére. Praktikus kis "igénytelen" jószág.
Annyit járunk vele hogy most kapott egy négyévszakos Michelin CC+-t .#203431 N.Szil : D4D-ről jókat még nem hallottam, bár nem ennél a szériánál hanem a korábbinál
-
-
zolynet
veterán
válasz
szabonagyur #172628 üzenetére
Akkor swift-et vennék.
Esélyes hogy találsz magyarországit, első vagy második tulajdonostól, ha hamarabb érsz oda mint a nepper. -
zolynet
veterán
válasz
szabonagyur #172597 üzenetére
Lassan 1hónapja Jazz-eket nézek 2005-2009 1,4 5ajtó ... németeknél is, lengyeleknél is ... még nem vettem. Azt hittem egyszerűbb lesz. Már kint is a 80-90%-át kufár árulja.
Corsa (Astra H talán?), Clio, Polo/Golf, Fiesta, Punto, Fabia, Swift, 206/207
Ezek az alternatívák mind sokkal kisebbek, csomagtartóra mindenképp, ha az prioritás, nekem az. -
zolynet
veterán
válasz
FrankMonzano #107436 üzenetére
Jobban prefelált az 1.6 (ep2), amit már ~1.3M körül is meg lehet csípni. (pl a lengyeleknél is érdemes lehet körül nézni
)
-
zolynet
veterán
válasz
runner 125 #104474 üzenetére
neee, plussz súly! -1le
#104485 Qru: 2telefon, egyiken waze, másikon traffi hunter
-
zolynet
veterán
válasz
deicide #103336 üzenetére
purhab még mint olyan abszolút szóba jöhet
amúgy engem is nagyon érdekel ez a dolog, mert én pályázáskor tenném a kocsira, de eddig csak kölcsön kaptam azt nem lehetett ... beruházok egy sj5000plusszra valószínűleg és majd azt tenném lökösre, motorháztetőre vagy akár a tetőre középre (belül már volt: video)
-
zolynet
veterán
válasz
!Overdose! #97769 üzenetére
szerencsére nekem ez nem prioritás, így majd egy '06-07 ats kiváló utóda lesz a vti-nek
-
zolynet
veterán
válasz
!Overdose! #97753 üzenetére
azaz....tn1-et akartam a jelenlegire is, csak megelőztek az ötlettel, így nem az lett
ugyan jürgen felni, meg polír, de ez így ahogy van nagyon tetszik ez a felni
majd 1-2év múlva talán találok egy ilyesmit és akkor csere, addig még élvezkedek a mostanival -
zolynet
veterán
válasz
bendeguz76 #97751 üzenetére
ebben a pillanatban indulnék ki érte
honda accord 2.2i-cdti -
zolynet
veterán
válasz
kalapacsolok #81279 üzenetére
itt políroztattam volna ha nem esik be egy halom munkája a srácnak,
de adott egy másik kontaktot, így oda mentem (Budaörs, Budaörsi út 120), metál fektet sedan, nagyon patent lett
+36-20-468-3333 itt érdeklődj -
zolynet
veterán
2évet, ~25-30ekm, amiben van nem kevés pályanap
volt még rajta hús ... lehet a sárgákat visszateszem a szombati nyílt napra#81165 mokus1: 16. kerületben tudok, jobb hátsó ívet 15ért cserélte, talán 7kért szerzett ívet, amit én 9ért tudtam volna ... fényezőtől 100méterre volt, így nekem nagyon kényelmes volt
leadtam hétfő délután, szerdára már a fényezőnél volt a táltos -
zolynet
veterán
válasz
DeFranco #81116 üzenetére
másnak kicsit többe van a fenntartása, mert nem csak üzemelteti: itt leírtam az utóbbi évet ... csak egy rizsraketta
-
zolynet
veterán
-
zolynet
veterán
válasz
bigmasterg #36515 üzenetére
itt 'szokták' felhírdetni, de már nagyon azt se, tényleg az olyan autókat fel sem teszik, honda szeretőhöz kerülnek
az a piros crt meg nagyon rendben van, lekáderezhető
többen már megvették volna, csak családos, nem fér bele a kisebb autó ill hobbinak fenntartani sem fér bele -
zolynet
veterán
pukk
-
zolynet
veterán
-
zolynet
veterán
Vin dízelt javasol: katt
remélem még nem vót -
zolynet
veterán
válasz
Napfénysüti #28096 üzenetére
~2hónapig kerestem, megnéztem vagy 5-6 autót mielőtt megvettem a jelenlegit ... ma már lehet másképp keresnék autót mint anno tettem, ez nem azt jelenti hogy megbántam
-
-
zolynet
veterán
válasz
Bandi18 #7320 üzenetére
régi Lancer-em, 2éve adtam el, 5évig volt nálam, előtte végig egy tulajdonosnál, Apámnál
19év alatt 2gondja volt, egyszer egy vízpumpa ami ~13k-ba fájt ha jól emlékszem. A második nagyobb volt, pont amikor én vettem volna át. Computer csere, utángyártott szereléssel mindennel 100k. Az pont beb@szott, de amúgy ezen túl csak tankolás és olajcsere. Nem adtam volna el ha nem lett volna olyan irdatlan drága bele a klíma. (200k)
19évesen 17xekm-el adtam el, azt hiszem 330eFt-ért. -
zolynet
veterán
válasz
Napfénysüti #263 üzenetére
a gyári ropi után amit belekerült erősebb merevítővel sem éreztem semmi különöset ... mellesleg a gyári nem sokat ér, szvsz, elég hurka
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest