Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
válasz
Debilon #110065 üzenetére
Hol látszik a videón,h kicserélték?(rosszul írtam az előbb,tudom,h kicserélték,mert ha nem cserélték volna ki,akkor most egy nem gyári rádió lenne ott,meg egy nagy luk,és néhány csavar helye)
Az első ülések tényleg jól néznek ki,de a kardánalagút felőli részük nem létszik,a hátsók meg egyáltalán nem.
Am annyira nem értem,h ezeknek a Focusoknak a nagy részében nincs hátul elektromos ablak,míg a rendőrökében mindben van.Na de nekik minek kellett hátulra?Elölről letiltották őket,így nem tudta a hátul ülő delikvens lehúzni,míg ha kurblis lenne,akkor akár vhogy lehúzhatná az ablakot?
Akik megvették újonnan az autót,nekik miért nem kellett hátra elektromos ablak?Ennyire drágán adta volna a Ford?
Megveszed most használtan a Focus-t ~2 misiért és hátul tekergetheted az ablakot kézzel...tudom,nem nagy dolog,de engem akkor is zavarva ennyi pénzért 2015-ben.Szerk.:
Még jó,h ehhez nem írta oda ugyan azt a szöveget,mint az exrendőrhöz: Az elírás valamint a tévedés jogát nem tartom fent,mivel a leírtak,valamint a képek a valóságnak megfelelnek.
: / -
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- Microsoft Office és Office 365 topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox Series X|S
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest