Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
Hello!
Lenne megint pár kérdésem... Barátnőmnek nagyon megtetszett a második generációs Ceed. Hétvégén meg is néztünk párat, 2,5-3milliós sávban. A kínálat nagy része Németországból behozott. Vidékiek vagyunk, helyben találtunk egyet a márkakereskedés használt autó kínálatában. Mutattak állapotlapot, az esztétikai hibákon kívül egy kevés olajpárát jegyeztek még fel a motortérben. Jó árban van, jól felszerelt, ismert előéletű, 1 év garanciát is kínálnak hozzá... Én próbálom efelé terelni. Az első lökhárítón van egy kis sérülés. Szerintem fennakadtak vele, kicsit deformálódott is a műanyag.
A másik egy Németországból behozott, kicsit drágább, de külsőre talán szebb állapotban lévő autó. Ismeretlen előélettel. Barátnőm utóbbit preferálná.
Láttam több helyen hirdetve helyszíni használt autó átvizsgálást. Szerintetek érdemes utóbbit így átnézetni? Mennyire lehetne adni egy ilyen átvizsgálásra? Gondolom alá sem nagyon tud nézni egy telepen. De a mi laikus szemünknél csak többet érhet...
Illetve több helyen emlegettek még Mapfre garanciát. Ez valóban ér is valamit, vagy nem érdemes túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki a választásnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest