-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Ismerős szeretne gépet venni 220-230k-ból játékra. i7-et szeretne.
Ami van neki:
CPU: -
RAM: -
Alaplap: -
VGA: GTX 1070 8GB
HDD: Van
SSD: Van
Táp: EVGA 750W
Monitor: 4K-s.Ház is van de abból szeretne újat ~30k körül(másik keretből), de arra rákérdezek a házas topikban (kivéve ha tudtok itt ajánlani).
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerős megkért hogy olcsón tákoljak a gépéből egy használható gépet.
Netezni(böngészős facebookos flash játékok), esetleg filmnézésre használják. A következő konfig megfelel ezekre?
Ami van:
Ház + táp (BQT 400w)Amit terveztem venni bele:
Amd 120gb SSD - 12k
Asrock C70M1 alaplap (int cpu + int gpu + int hang + int lan)
4GB Ram -
PainKiller13
őstag
válasz Astroboy #115364 üzenetére
BQT SU7-400 watt van a gépben, rákötöttem egy fogyasztásmérőt, úgy hogy furmark + cpu teszt megy 344 wattra megy fel, ezt még bírnia kell nem? Tápra 384 watt van írva 12 volton de ennyit biztos nem bír.
Érdekes, hogy mára megszűnt a zaj (épp most nem produkálja), viszont olyan gondom lenne, hogy elindítom a furmarkot és furcsa zaj jön közben a hangszóróból.
Mostanában ez a 3. kártya ami a gépbe lett rakva (mind nvidia), lehet hogy egy újratelepítés kellene a windowsnak?
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Apám budget gépe kicsit túlnőtte magát.
Asrock H81m
i3-4130
MSI GTX770
2x4GB Vengeance
Be Quiet 400 watt táp (E5 asszem)
Sharkoon Vaya házOlyan gondom van, hogy játékoknál meg teszt alatt is sistereg valami, nem vagyok benne biztos de szerintem a táp, mitől lehet? (1 hónapos)
Lehet nem jó topikba írtam, akkor hova kellene?
-
PainKiller13
őstag
válasz SyMbioTe #101291 üzenetére
Bocsi csak már rég olvastam ezt a topicot.
Csak ram és lap cserére gondoltam, másodgép, apám használja és nincsenek nagy igényei szerencsére.
Alaplap: ? (1150-esre gondoltam)
Proci: G3220?
Ram: 4gb DDR3 Crucial, meg vennék mégegyet bele idővel.
VGA: Ati HD7750
HDD: Seagate Momentus 7200 + WD Green 5400
SSD nuku
Ház: Sharkoon Vaya
Táp: Be Quiet 450w -
PainKiller13
őstag
Sziasztok, egy Asrock G41 lapot és egy E8200-at cserélnék valami alap lapra és G-s procira, melyik éri meg mostanság? Lapnál a 3 év garit részesítem előnyben, elvárás nincs csak hang legyen rajta, illetve elvigyen egy HD7750-et.
Van még mellé egy Crucial 4gb 1600-as ramom, ami mellé veszek sztem mégegy ilyet. (5900 ft)
-
PainKiller13
őstag
Az újabb generáció mivel jobb mint a haswell? Azt a pár MHZ-et eltekintve.
-
PainKiller13
őstag
válasz membrandj #70356 üzenetére
Köszi szépen, nem alap ház lesz, hanem ez.
4670k használt lesz, mivel sokat lehet rajta spórolni és szinte újak(3 év garral), akkor ezt hozzárakom még az alaplaphoz, és lesz valami normálisabb, például amit írtál, vagy lemondok a tuningról, főleg ha nem kell a GTX 770-hez, de akkoris K-s procit veszek, mert később esetleg jól jöhet, árban pedig nincs különbség.
Z97-es lapok miben különböznek a 87-estől?
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok. Összeállt a gépem, és mivel érdemben az alaplap topicban nem tudnak segíteni, így itt kérek segítséget.
Ház: Nanoxia Deep Silence 2
Táp: SS G550
Lap:?
Proci: 4670k/4570k
VGA: GTX770
SSD: Még nemtudom milyen lesz
HDD: Ezt semHang chip valami jobbféle integrált legyen benne, az Asrock Z75 Pro 3-ban elég jó hang volt az én bot fülemnek, szóval legalább olyan. Illetve 6 audio kimenet ha véletlen lesz 5.1 később.
Árban 20k környékén gondolkodom, 30 még belefér, annál többet nemnagyon szeretnék, szóba jöhet használt is sok garival, persze tudnom kell milyet keresgéljek.
-
PainKiller13
őstag
válasz szabonagyur #69114 üzenetére
Terhelem a napot, ami egyébként is süt szerencsére, egyenlőre amíg +ban van a megtermelt energia, addig hadd döntsem már el én mit csinálok vele.
Látom te is környezet fan vagy, de a napkollektorról te sem hallottál még...
És nekem úgy esik jól, hogy alvás előtt benyomok valami sorozatot és a gép csak akkor alszik ha annak vége.
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
válasz membrandj #69109 üzenetére
Itt lényegében szerintem te nem érted a dolgokat.
A szolgáltatónak eladott áram piszok olcsó, mikor meg én veszem tőle az drága.
Egyébként sem hiszem, hogy ismered az én körülményeimet, szóval hagyjuk a felesleges és értelmetlen papolást.
Ha meg leég a ház, akkor a biztosítási pénzből elköltözöm egy szebb helyre.
-
PainKiller13
őstag
válasz membrandj #69097 üzenetére
MSI GTX770-re gondolsz? GTX 680 volt év elején, azért annál gyengébbet nem akarnék.
Félpasszív azt jelenti, hogy kapcsolható, de autómata is, tehát adott hőfok felett bekapcsol, vagy adott teljesítmény felett. Lehet HDD nemlesz, inkább egy nagyobb SSD csak, 240/500 körüli.
Alaplap jónak tűnik, hallottam erről a ventilekapcsolgatós dologról az Asusnál meg az MSI-nél talán, ez még mindig csillagászati áron van, vagy hangszigetelt házba felesleges? 24/7ben fog menni többnyire, nem szeretném ha alvás közben zavarna.
Árban persze utánaszámolok, aztán kiderül, mi hogy lesz.
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok, régen jártam itt utoljára (ebben a topikban), de folyamatosan figyelem a dolgokat, úgy néz ki, hogy visszaváltok laptopról asztalira, amire 300k a keret kb.
Elképzelés:
2x4GB Ram?
i5-4570k?
GTX780
Lap?
Seasonic Platinum 550-600 félpasszív táp
Nanoxia Silence 2 ház ~30kEz még csak nagyon halvány, olyan 2 hét múlva lesz aktuális, egyenlőre a fő alkotóelemeket próbálom meghatározni, aztán majd azokon belül, hogy melyik milyen.
Nem zárkózom el semmitől, használt alkatrészeken is gondolkodom, pl ram 17k körül van, ha jól néztem, sok garival, a vga 100-110k, tápot nem hiszem, hogy kifogok használtan, de azért megpróbálom, az 40k körül újonnan.
-
PainKiller13
őstag
válasz micafighter #63959 üzenetére
A szégyen az, hogy neki azis tökéletesen megfelelt volna Csak mikor 3 hónap múlva eszébe jut, hogy játszani szeretne, akkor nem mindegy, hogy miket kell bele venni.
-
PainKiller13
őstag
válasz Gergőke88 #63953 üzenetére
Bocsi, így nagy betegségemben már olvasni sem tudok, később lesz bele egy i5 + dVGA, ezek miatt, illetve kellenek a csatlakozók (HDMI, VGA, 6 jack)
BomiBoogie: A házra gondoltam hogy igénytelen, meg úgy mindenre, igazából neki tényleg nincsenek igényei, monitorból is TN paneles lesz mert olyan kell neki ami TV is. Pénz meg ugye nincs IPS panelesre, merthogy mérete is legyen Ő igazából arra gondolt, hogy bemegy az aldi-ba és vesz egy komplett gép konfigot, szerencsére hallgat rám ilyen téren
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
Végül összeállt tesóm igénytelen, mégis minőségi gépe, ígyis nagyon a keret felső határát súrolva.
+ Delta 650w táp ~6300 ft illetve néhány itthon elfekvőben lévő swif2-es.
-
PainKiller13
őstag
válasz tranceplanet #63502 üzenetére
Ebben ugyanúgy vannak a ventillátor helyek mint a vayában(3x12cm), viszont a táphoz akkor kellene venni hosszabbítókábeleket is ami + költség.
Köszi szépen a ramot, máris cseréltem a listában, ez a class 11 miben számít? (csak mert én class 9est keresgéltem, mivel nekem az van)
-
PainKiller13
őstag
válasz membrandj #63496 üzenetére
Nem véletlen lesz TV-s 3 év gar van rá, tesómnak teljesen mind1 milyen panel. Akkor sem venné észre a különbséget ha aranyból lenne. Vayának is vacak a szellőzése a tesztek szerint, ez felépítésre még szellősebb mint a Vaya. Rakok bele 2 ventit, egyet előre meg egyet hátra (van itthon feles swif2). dVGA meg még egyébként sem fix, van egy olyan sejtésem, hogy ráfog jönni tesóm, hogy ez neki bőven elég, aztán ha mégsem akkor a lehetőség adott.
tranceplanet: Ram-ból tudnál linkelni 4 GB-osat PCX-től?
A felsőtápot nem véletlen írtam, Deltának rövidek a kábelei alsóhoz, ez a ház lesz, ha meg vesz dVGA-t, akkor kicserélem apám házát az övével, az egy Vaya amit tőlem örökölt, apámnak meg teljesen mind1 úgysincs rajta az oldala, mivel minden passziv és hatalmas bordák vannak.
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok. Költséghatékony gépet raktam össze tesómnak, ami fejleszthető lesz később.
Ezeket tervezem megvásárolni:
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX (Blue) ~14300
Gigabyte B85M-D3H alaplap ~17100
ModeCom Logic A33 ~4850
Intel Pentium G3220 processzor ~13600
Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3B1/4G memória ~10550
+1k száll. összesen: 61500 (PCX-ből)Táp van: Delta 650w felsőtáp
Monitor ez lesz: OK. OLE24150WMinden topicot átnéztem, ezek mindenből erősen ajánlottak, illetve bátyámnak a legideálisabbak, az érdekelne, hogy minden passzol e, például a ram passzol e az alaplaphoz és a procihoz(ehhez nem értek), illetve később egy dVGA (7850 v r9 270) és egy i5 kerül bele + még 4 GB ram.
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
válasz privacy99 #62357 üzenetére
Azért nem kell elszállni, iPon sem fenékig tejfel, mint mindenhol, visszaküldtem a terméket, és itt is csak a 30. napon fizették vissza a vételárat. De például Edigitaltol vissza sem hívnak gar ügyintézés miatt, pedig 3 levelet írtam nekik, géphangon kívül meg mással nem lehet beszélni telefonon.
-
PainKiller13
őstag
válasz Vismajor01 #61918 üzenetére
Igen, amit már nem lehet kapni, amit kinézett, az meg totál más. (nekem áll egy ilyen a szekrény tetején, nem véletlen)
F12 valóban jó, nekem is van, igaz nekem a TC Pro, de a swif2nek jobb a légszállítása, ugyanakkora fordulaton.
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
Már egy ideje figyelem itt a fórumot, meg más topikokat is, tesómnak szeretnék márciusban összerakni egy gépet, (igazából már van rá egy kis kerete, de még gyűjti), elég szűkös lesz, ~150k monitorral, ezért arra gondoltam, hogy amit lehet, és érdemes (pl ram, monitor, táp, vga esetleg, lap új lesz mindenképp), összeböngészném neki itt apróról.
Az érdekelne, hogy márciusig, várható e valami drasztikusabb változás, ár, vagy platform ügyileg, vagy nyugodtan álljak neki?!
-
PainKiller13
őstag
Lehet nem ide tartozik, de Merlinhardverről van tapasztalat?
-
PainKiller13
őstag
válasz Beni97 #61165 üzenetére
Nekem megvan mindkettő, mindkettőnek van hibája, én premium vagyok, szóval megvan minden DLC, BF3ban kevés a szerver a jó pályákhoz, BF4 meg még elég kezdetlegesnek tűnik számomra. Inkább a 3al szoktam játszani, csak ott mindig várni kell, hogy bejuss egy jó pályára, mert 1-2 szerver van csak, és azok is mindig tele.
-
PainKiller13
őstag
válasz Vismajor01 #60677 üzenetére
Ház van? Gari csak a RAMra van? Nem rossz ár, bár egy picit még alkudnék belőle.
-
PainKiller13
őstag
válasz membrandj #60606 üzenetére
Nekem Sharkoon Vaya van, a gyári előlapi venti elég halk, főleg leszabályozva 800as fordulaton, emellett Noctua NH-D12 CPU hűtő, Arctic F12Pro TC házhűtő, Seasonic G550 nem passzív táp, GTX 680-on Arctic Twin Turbo II-es. Minden 1es szinten megy Bios szerint, tehát minimum fordulaton, így sem melegszik egyáltalán a gép, és szinte semmi hangja, kb 3 méterre van az ágy és simán alszok mellette, pedig nagyon zaj érzékeny vagyok (például az 5.1es hangrendszert azért cseréltem le egy márkásabbra mert volt egy pici zúgása).
Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy nem kell nagyon drága cuccokat venni ahhoz, hogy halk legyen, csak utána kell járni alaposan.
Str8 sk8r-nek akartam segíteni, bocs ha off.
-
PainKiller13
őstag
Nem hinném, hogy hibás volt, tette a dolgát rendesen. 650w-os táp, 300nál többet sosem vett fel mérőeszköz szerint. Egyszerűen hangos volt. Nálam a Seasonic G550 300w felvételnél ugyanolyan hangos mint 50w-nál, semmi hangja.
i5-3570k + GTX 680 van a gépben, nem egy áramzabáló típus.
-
PainKiller13
őstag
Én nem akarom szidni a tápos topikot, de olyanok ajánlgatnak, akiknek volt 2 tápjuk egész életükben, a legnagyobb öröm volt amikor megszabadultam az XFX-től, nekem 650w-os XXX edition volt, és mint a turbina olyan volt a hangja. Nekem is ott ajánlották... ennyit a hozzáértésükről, pedig dirett kiemeltem, hogy fontos a halkság.
-
PainKiller13
őstag
válasz Winnie The P #59917 üzenetére
XFX tápban a venti elég hangos terhelés alatt, alapjáraton sem túl csendes, persze van akit ez nem zavar
Emellett procira egy olcsóbb halkabb hűtőt vennék még, persze ezek már a te dolgaid, néhány ezer forintos különbségek, mégis mikor ott csücsül melletted sokat nyom, főleg ha már ennyit költesz egy gépre.
-
PainKiller13
őstag
válasz membrandj #59124 üzenetére
Köszi szépen
Én is így gondoltam a dolgokat, kivéve
-HDD WD 2.0TB Green (WD20EZRX): 18.990,-
-Sharkoon Vaya ~8k
-táp kérdéses, halkat szeretnék a CTG500-ról pedig nem tudom, első körben használt enermax pro 82+ ~7k
-Ram ~10k
-HD7790 szintű VGA vagy GTX650 szintű, amelyik jobb ár/teljesítményben
-árakat meglátjuk jövő hónap elején, ettől függ, hogy amd vagy intelMonitorról nem szeretnék vitatkozni, nekem Dell IPS van, apámnak Benq GW2250 ami VA LED, szerintem egy olyan is bőven megfelel neki ~22k (ő nem gamer, néha pár idióta játékot elindit mikor unatkozik, egyébként meg chatel meg sorozatot néz)
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok.
Bátyámnak szeretnék összerakni egy gépet, ő ritkán játszik, de néha biztos fog, így egy alsó-középkategóriás videókártyával gondoltam. (30k körülit)
Valószínűleg később lesz fejlesztve (most elég drága a ram ez pl emiatt csak 1x4GB lesz), emellett lehet, hogy HDD-t például innen veszek egy 0 perces használtat meg ki tudja még miket találok jó árban, nem sürgős neki, ezért amit lehet összevadászok használt Garisat.
Alapjában véve olyan 100-120at szán egy gépre(monitor nélkül) ami jó lenne ha minél tovább kiszolgálná az alacsony elvárásait.
Ebben szeretném segítségeteket kérni, ami most bestbuy kategória, azokat halásznám össze neki.
-
PainKiller13
őstag
válasz Strix Aluco #31486 üzenetére
Köszi, azt néztem, hogy a GTX 650 olcsóbb, és magasabb frekvencián fut, meg ugye physx, ezzel jobban járok nem?
-
PainKiller13
őstag
válasz Perillustris #31483 üzenetére
Jó 5let, van is itthon
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok. Szomszéd megkért, hogy rakjak neki össze gépet max 80ból(inkább 75). HDD nem kell, ház sem.
Gondoltam neki egy GTX 650-et, i3-as procivel, valami alap lap, 4 gb ram, majd később még rak bele 4et, meg egy olcsó jobbféle táp (corsairt gondoltam). Aki ért hozzá kérem segítsen, iWay-ról vagy ipon-ról esetleg eDigitalból fogom rendelni, ahol a legolcsóbb. (Lényeg hogy nem Gianni kollégától, enyém onnan van, szomszédot annyira nem komálom hogy spóroljak neki.)
Játékra kell neki a gép, amit ebből ki lehet hozni.
-
PainKiller13
őstag
Van itt valami fórum, ahol tudnak segíteni, vagy tanácsot adni CPU konfigban? (3570k+Z75Pro3)
Gondolok arra, hogy gyári beállításokon melegszik mint a barom, egy értékkel visszavettem a CPU Voltage Offset-et (-0.005V), és már egyáltalán nem melegszik, prime-al sem megy 45 fok fölé (EKL hűtővel 1500 fordulaton).
-
PainKiller13
őstag
Tegnap rohangálva ugyan, de összevásárolgattam az itt ajánlott alkatrészeket a géphez.
Végül ez lett:Lap: Asrock Z75 Pro3
CPU: i5-3570K + EKL hűtő
VGA: Gigabyte GTX 660 OC 2 GB
Ram: Corsair 8GB KIT
Ház: Sharkoon Vaya + 2 CM F12 Pro
Táp: Seasonic G360 Gold
HDD: 2TB Seagate
ODD: MAX iXtreme BurnerNetezésnél, netes játéknál alapjáraton piszok halk, kb semmi hangja.
Emellett fontos volt a fogyasztás is, netezésnél 45 wattot mutatott a mérő.Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Negativum: EKL procihűtő kábel nem ér el az alaplapig, megtoldottam a gyáriról levágva, holnap hozza a futár a rendes hosszabbítót. Ilyenre érdemes gondolni vásárláskor.
-
PainKiller13
őstag
Srácok most raknám össze az új gépet, de túl rövid a proci hűtőkábele és nem ér el a csatlakozóig, a gyári kábelét átlehet rá mókolni szerintetek?
-
PainKiller13
őstag
válasz #98593280 #28174 üzenetére
Lassan összeáll a gépem:
LAP: ASRock B75M-GL LGA1155 SATA3 USB3 ~ 15k
CPU: Intel Core i5-3570 3,20GHz 6MB LGA1155 BOX ~ 50k
RAM: Patriot 4GB DDR3 1600MHz Signature CL9 x2 ~ 12k
HDD: van ~ 0k
SSD: nincs ~ 0k
VGA: MSI 7870-2GD5T/OC AMD 2GB GDDR5 256bit PCI-E videokártya ~ 63k
TÁP: Seasonic 360W SS-G360 ~ 18k
HÁZ: Sharkoon Vaya ~ 8.5k
+ Arctic-Cooling Arctic F12 Pro TC 12cm rendszerhűtő x3 ~ 4.5kÖsszesen: ~ 170k
Videókártyáról esetleg van tapasztalat? Megéri?
-
PainKiller13
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy játéknál, egy GTX660TI OC mellett, egy i3-3240 és egy i5-3570 között éreznék különbséget (teljesítménybeli különbség lenne e)
-
PainKiller13
őstag
Erre valaki?
-
PainKiller13
őstag
Srácok kezd összeállni a gépem, segítséget szeretnék kérni Alaplap + proci + ram-hoz. Ami megvan:
Ház: Sharkoon Vaya
Táp: Corsair CX430
SSD: OCZ 120GBprocit gtx 660 ti OC szintű VGA-hoz nézek(jólenne ha ajánlanátok i3at és i5öt is), alaplapból pedig asrockot néztem, usb 3.0st és olyat amin THX hangzású hangkari van (múltkor ilyet ajánlottatok de már nemtudom sajnos melyik volt )
-
PainKiller13
őstag
válasz MobilosFeca #25800 üzenetére
Szerintem ezek egy iHD4000en is tökéletesen futnak
-
PainKiller13
őstag
válasz #98593280 #25645 üzenetére
Ne haragudj, 4-5 évvel elmaradtam már így számítógép-összerakás terén, ugye itt az alaplapon van DVI kimenet, meg a diszkrét VGA-n HDMI, melyikre kötöm a monitort? ugye mind2-t akarom használni, IDLE-ben a HD2500at, játéknál meg a 7850-et.
Esetleg még annyit, hogy ez az ASRock ennyiért jó márka lett? Gigabyte meg Asus és társai-t veri? Ez a THX-es integrált hang pont jól jön a THX-es rendszeremhez. Fogyasztása IDLE-ben mi körül van egy ilyen gépnek?
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
Erre valaki?
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok.
Lecserélem laptopom egy asztali gépre, amin azért szeretnék néha játszani is.
Van monitorom(LG FullHD 3D LED), egerem meg igazából mindenem hozzá, csak maga a ház meg a belevalók kellenének.
Van egy 2 TB-os winyóm, úgyhogy valszeg az kerül a gépbe, ODD-m is van.Nincsenek nagy igényeim, annyi, hogy a ház ne világítson, és lehetőleg csendes legyen (alaplap vezérelje a hűtőket, amikor nincs terhelés minimumom menjen).
Másik fontos elvárás, legyen integrált videókártya, hogy amikor nem játszok, a dedikált ne menjen, ezzel áramot spórolva.
Körülbelüli elképzeléseim, 8 gb ram, i3-i5 vagy hasonló szintű amd proci, jobbféle VGA.
Valószínüleg innen fórumról fogom összevásárolgatni a néhány hónapos, garanciális alkatrészeket jóval olcsóbban mint a gyári. (CPU meg a VGA-ra gondolok)
Egyébként olyan 140em lenne a mutatványra.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OpenWRT topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egy óra, két rendszer
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Robotporszívók
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Eladó Brutál Gamer PC Használt/garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M AMD R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage SHIVA 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z270 i5 7500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN S3 TG 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM Intel i5 8400 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i7 9700E 16GB DDR4 480GB SSD RTX 2060 6GB GDDR6 Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest