-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz Kartács #124139 üzenetére
Az a baj nem tudom mi lenne a jobb választás akkor fullhd-2k 144mhz vagy egy szimplább 4k-s monitor...
De ennek még utána járok.Ezt élőben kell megnézni, kipróbálni etc. Én pld egy 40" 4K TV-t használok itthon, játékra, netre etc. Eszem ágában nem lenne visszamenni monitorra, de az is igaz, hogy elég nagy kompromisszumokkal jár, mert ezen pld nem tudok online reflex-shootert értelmesen játszani, nagyon visszafog a késleltetés. A méret viszont mindent feledtet.
Tehát a lényeg, hogy el kell döntened, hogy Elérhető ár - Méret - Késleltetés - Színhűség - Képfrissítés - Sync hatosból hol vannak a prioritások. Nemhogy mindet, de egyszerre hármat sem nagyon lehet megkapni, sok szerencsét
Ha most veszel gépet, akkor 1080Ti mellé (is) RyZEN 1600x-et érdemes venni, lehetőleg húzva egy kicsit.
Ha ráér két hónapot, addigra kijön a 8700K és 8600K és be is áll az áruk. Hogy milyenek lesznek, és mennyibe fognak kerülni azt csak tippelni lehet, de én elképzelhetőnek (valószínűnek) tartom, hogy a 8600K egy vállalható tuning mellett el fogja kalapálni a 7700K-t és olcsóbb is lesz. Ez csak tipp. De ha kibírod, és sok évre veszed a cuccot, akkor érdemes lehet kivárni. Ha nem, akkor az 1600X-el nem fogsz mellényúlni.
J.
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
elvileg amd intel-es megjelenék aug végére várhatoak persze mire itthon is lesz addigra még félhonap eltelik , vega 1 max 2napja van piacon még 2-3hét mire normalizálodik fejlödik driveresen , szoval ugy durván 1honap minimum ha 2honapot vársz akkro már kint lesznek , és már nem is kezdö áron ami mindig sokkal magasabb mint a pár hétre rá lévö ár . Én a helyedben vissza jönnék akkor .
vga nem irtam hgoy rosz az fe hütése csak azt hogy a custom -ok sokkal alacsonyabb höfokon tartják a gpu-t plusz az oc-jük is több , és az fe verziok és a simák között nincs akkora ugrás,
fe-k kb 240-260e között vannak 250-280 között már lehet kapni jol hütöt vga-t 1080ti-t persze vizes 280-tol kezdödik.akkor jo a táp azt lehet én olvastam félre hogy az már emg van és azt nem vennél, ha téynleg nem használt nagyon akkor az még rendben is van .
ssd fury vs evo hát már hgoy lenne jobb? fury az mlc még az evo az tlc-s már technologiában is roszab a samu , föleg árban, de ott van még a hyperx xeno ami tuti gyorsabb az evo-nál és árban szinten 1:1-ben az evo-val és ugyan ugy mlc-s mint a sima fury x + a sebesség.
persze ha samsungot akarsz venni akor ugysem tudlak lebeszélni ,de ez már a tedöntésed.de amugy ha csak foto nézés akkor anank téynelg kár kiadni anynit amenyibe az nvme-s kerül , max ps-ben ha dolgozol de mint irtad játék gondolom film net és foto nézés ezek kb iylen alap dolgok ezek simán fognak dutni sima ssd-n is nem kell ehez nvme-s ami 2000mbps+-osak, az inkább munkára iylen célban nem adja ki erejét kicsit sem . nagyon max 1-2 inen 100gb másolása oda 100gb meghajton belül másolása lehet gyorsabb pár secel.
monitor terén a 4k-sok 100e-töl kezdödnek a legolcsobb, de a 144hz-esek simán 200e alap ártol a legalapab egy normális az téynelg iylen 300e-töl van de ezt deja vu jobban vágja a monitor témát.
deja vu
azért nincs oda küóldve a monitoros topic mert aki venne monitort az iylen max 50e-ig venne aki több ért az kapásbol meg találja azt a topicot és ott kérdez, de ugye 50e -ig 22-24"-osba fhd -ba te sme nagyon tudsz sokkal jobbakat ajánlani mint amit itt teszünk , mert ugye nincs, 100e ért már van jo de a legtöbb eset 50 e söt nem rég volt 20-25e ért is ara azért kb töknyolc mit ajánlasz kategoria , lényeg hogy legyen kép.
[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
deja vu
addikt
Gyere a monitoros topikba. Itt nem ajánlják a monitoros topikot egyáltalán, nem tudom mi bajuk azzal a topikkal. Inkább ajánlanak valami szar monitort, de nem küldik át az embert.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 4060Ti / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Garanciális ASUS ROG Maximus Z790 Formula Alaplap + Intel Core i9-14900K
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- X box one s all digital