Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CharlieFirpo

    tag

    válasz aginor #97656 üzenetére

    Kicsit másképp mondom: ha van koncepció, akkor és csakis akkor érdemes megterveztetni és megrendelni az új szenzort (jó ez már vagy múlt idő, vagy úgysem lesz semmi, nem most terveztetik). Ha a külső, össze-vissza elvárások alapján egy jól marketingelhető szenzor lesz belőle, akkor megszívtuk minden értelemben. Én ettől komolyan tartok.

    A fogyasztók bizalmát alaposan átgondolt és megfelelően árazott új objektívekkel lehet megnyerni. Félek, hogy ebből nem sok minden lesz igaz. A kínálaton meg úgy is lehetne javítani, hogy a meglévő obiparkot feljavítják. Hozzáteszem, minden gyártó, még a kicsi Pentax is képes volt erre, és amennyire erről véleményt tudok formálni, mindenhol hálásak voltak érte a vásárlók. Az Oly is elkezdte (75-300, 14-150), aztán látványosan rálépett a fékre.

    Az EVF ugyanaz a kérdés, mint a szenzor. Ha átgondolt stratégia része, jöjjön. Minden márkánál vannak még most is ganéj EVF-ek a régmúltból. Ha van értelmes célja az újnak (pl. Blackout mentes még magasabb képfrissítési frekvenciával stb.), akkor hajrá. Egy marketingelhető öszvér-megoldást nem szeretnék.
    Az AF nagy szívfájdalmam, de ott is lehet taktikázni. Nem tudnak top AF sebességet összehozni, mert nincs tudás, szabadalom, pénz hozzá? Oké, javítsanak a kiolvasási sebességen, legyenek gyorsabb sorozatok AF-fel, bármi, amiben a kis szenzor elvileg előnyt jelent és ki lehet használni.
    Mintabolt: :R .
    A Pana miért segítene pont most? Jó lenne, de nagyon csodálkoznék, ha ebben puszta álmodozásnál több lenne.
    Igen, amit írsz, hogy hallgassák meg a felhasználói véleményeket, nekem is tetszik. Csak ne a véleményvezérekre hallgassanak, ennyit akartam mondani.

    [ Szerkesztve ]

    Charlie

Új hozzászólás Aktív témák