Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Az m43 rumoron jelent meg a hír, tehát gondolom hogy mft...
(egy hete én is ezt kérdeztem, mert nekem sem sikerült egyértelműen beazonosítanom, de az említett oldalon rengeteg mft obi társaságában fotózták le)Videó: szó sincs arról, hogy monitoron pixelbuzeráljuk az élességet, sőt!
Nekem a nex 5n kevéssé részletgazdag, ám plasztikus videója jobban tetszik mint a tűéles, iszonyú részletes GH2-é, megspékelve azzal, hogy a mozgások első osztályúak (50p)Itt azért az i kontra p jelecskéről van szó, ugyanis az a plazmán is erősen kiütközik.
Persze azt is megértem, ha neked egy régi sanyi kamkorder képe is tökéletesen megteszi, sokan vannak így, valószínű az ilyen hülyék (mint én is) vagyunk kevesebben; jó kép és jó videó együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest