Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
roonin
tag
válasz
ThorsHUN #78072 üzenetére
Nekem Oly 25, 45 és egy Pana 12-32 van. Mióta megvan az Oly 25 van fenn a legtöbbet, hasonló célokra használom én is a gépet. A 25-t azért is javaslom mert adott esetben még portréra is elmegy bár kicsit alany arcába mászós már, de 20mm-nél szerintem mindenképp jobb. És a háttérmosás is jobb mint egy 20-as esetén. Ha meg kell a nagylátó akkor 12-32 a nyerő. Az Oly 12-50-nél lényegesen jobb képminőség nagylátón még viszonylag tűrhető fényerő. Vége ennek kicsit rövid, de kárpótólja a lábzoom.
Az Oly 45-os természetesen szintén remek obi, de ez már nagyobb tele portrézós nyugodtabb légkör és alany kell mint pl. a gyerekek téma. Makróra Oly 12-50-t ismerem, hobbi célra bőven megteszi. Ez olyan mindenre jó obi mindenben közepes teljesítménnyel és árral....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest