Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz .: JuSzT :. #48598 üzenetére
Á, az nem. Tegnap kerestem a sógorról fotókat (hétvégén legénybúcsú és egy karikatúrát is szeretnénk rajzoltatni róla) és épp azt néztem, hogy a GF1 színmódjai milyen fenemód jók voltak. Dynamic BW meg a Silhoutte, azóta sincsenek ilyenek sehol
Kár volt elkótyavetyélni azt a vázat. Az LCD-jét is nagyon szerettem, egyik vázamban sem volt még annyira szép színű kijelző, mint abban.
[ Szerkesztve ]
-
gorgo
őstag
Nem ragaszkodom szabadtérihez, bár jobb, mint egy hideg, műfényes, sötét pincehelyiség.
Hétvégén voltam a Sladek sörözőben, kis barátságos hely az Erkel utcában (Ráday mellékutcája, közel a Kálvinhoz). Csapolt és üveges cseh sörök. Ez sem szabadtéri, de jó hely, talán nem a legolcsóbb, de a fröccsterasznál nem drágább.
Ja: arra lehet számolni, hogy jó ideig szinte tuti hogy meccs lesz (majd') minden helyen..."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
jjeahh
nagyúr
félig off: gx1-be milyen sebességű kártyát érdemes venni sztetek? videóra nem lesz használva, csak raw fotó, néha sorozat is
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Studi
veterán
válasz Lassú Víz #48591 üzenetére
A margitszigeti Champs ajánlata elég vonzó...
Jövő hétfő-kedd nem jó, más ok. -
ROBOTER
addikt
Parci, mennyire lenne durva, ha pixinfós hír-kommentet tennék be aláírásnak? Annyira jó, hogy fekszem tőle.
[ Szerkesztve ]
-
-
andersen10
aktív tag
válasz ROBOTER #48620 üzenetére
Pedig a gumilencse az komoly dolog...
http://www.kislexikon.hu/gumilencse.html[ Szerkesztve ]
-
ROBOTER
addikt
válasz andersen10 #48624 üzenetére
Tájékoztatlak, hogy a lódarázs az nem a ló és a darázs szerelméből született.
-
ROBOTER
addikt
válasz andersen10 #48626 üzenetére
Majd bemegyek az Olympus mintaboltba, és megkérdezem, hogy gumi nélkül mennyi.
-
Marseille199
senior tag
-
cselt
senior tag
Sziasztok!
Csütörtökön esetleg valaki tudna segíteni oly mintaboltos vásárlásban? Meghálálnám -
Studi
veterán
Marhák!
-
Muerte68
addikt
Megjött a Helios 44/6 Még próbálgatom de tetszik,Lehet mert olyan öreg mint én
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
jjeahh
nagyúr
TayRol (emlékszek neked ilyen volt mintha), meg bárki akinek van tapasztalata vele: Vikuiti ebay-es fóliák milyenek? napfényben látható vele a kijelző? érintős ficsőrt zavarja? kijelző bevonatot nem szedi le? olcsó nevenincs fóliám volt már, olyant többet nem kérek
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
TayRol
nagyúr
válasz jjeahh #48642 üzenetére
mazsinak van meg nekem. könnyen karcolódik (1. nap valahogy került rá egy, de fogalmam sincs, hogy hogyan), ám semmi más észrevételem nincs. teszi a dolgát. leszedni még nem szedtem, szóval arra a kérdésedre nem tudok válaszolni. sem a láthatóságot, sem a tapicskázást nem zavarja.
-
Muerte68
addikt
válasz andersen10 #48640 üzenetére
44 M-6 pontosan Nekem nagyon tetszik ,a háttérmosás meg nagyon szuper,most már csak gyakorolni kell vele de ezzel legalább nem lustul bele az ember
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest