-
GAMEPOD.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Netbankolok, és nemhogy nem ingyenes, de még piszok drága is. Egy átutalás (rendszeres! ) 100 Ft? ÉS mi van ha véletlen máshova kell utalnom?+ 1 -200?
Nekem csak a havi költség: 5 felvét, (83+268+278+169+40) , otp direkt havidij: 99, Állandó átutalási megbízás: 100Ft (1 db átutalás!!!) , Zárlati díj : 250 . Számold csak mennyi? Arról nem is beszélve, ha a pénzem le akarom köttetni, akkor mindig itt a legsiralmasabb a helyzet.
Emellett mivel juniorról csak úgy lazán átváltottak lafora(!) , szépen ketyegett a junioros sms értesítőm is, ezennel már lafo-s áron (smsenként üzenetdíj, satöbbi, míg juniornál ingyen volt!)
Bankban intézni valamit évek óta nem voltam. Az nem annyira lényeg nekem. Csak az, hogy ne legyen túl drága a kp-felvét, idegen atmből sem, ne elgyen drága az utalás, és ha van sms értesítő, az is fix havidíjjas legyen, ne üzenetenkénti.
Ezenfelül többször votl már abból problémám, hogy ''értetlenek''. +* kellett rájuk telefonálni junornál is, hogy na akkor az sms dolog, az a light legyen, nem kell kétnaponta értesítő. 3 hónap után végre áttették.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok