- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Dark Souls sorozat
- Hogwarts Legacy teszt
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Cyberpunk 2077
-
GAMEPOD.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz aujjobba #100555 üzenetére
ezek komoly kerdesek? marmint oke, hogy esetleg tudhat rola az adohatosag, de ezen tul mi koze a bankszamlapenzhez, ami nem befektetes, nem keletkezik utana adokotelezettseg. ezen tul, ha latjak, hogy neked van tfh. 50 ezer eurod szlovakiaban, akkor komolyan gondoljatok, hogy elkezdenek itthon torvenyt gyartani annak erdekeben, hogy neked keletkezzen 50 ezer, vagy akarmennyi befizetendo adod? amugy parezer euro szlovakiaban pont parezerrel tobb a semminel.
ertem en a panikot, de ezek teljesen hulyesegek.
abban egyetertek, ha valaki ilyen borusan latja az orszag jovojet akkor nem a kulfoldi szamlanyitogatas a cel, hanem le kell lepni valami boldogabbnak, jobbnak gondolt helyre. en is ezt tettem, eddig nem bantam meg"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Láncfűrész topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500